ihaleye çıkıyor daha neden yapılmayacak yaygarası koparılıyorki anlamadım.hemde 33 bin kişilik.bunun geri dönüşü yok.
Gardaş ihale tarihinin TOKİ'nin sitesinde yer alması yeterli mi sence? Örneğin 600 yataklı devlet hastanesinin 4. kez ihale tarihi açıklandı TOKİ sitesinde ama yeri bile belli değil... Yani geri dönüşü var ve öyle de olacak...
Gardaş ihale tarihinin TOKİ'nin sitesinde yer alması yeterli mi sence? Örneğin 600 yataklı devlet hastanesinin 4. kez ihale tarihi açıklandı TOKİ sitesinde ama yeri bile belli değil... Yani geri dönüşü var ve öyle de olacak...
yerini belirlemiş olabilirler. belki haberiniz yoktur. biraz umutlu olalım bence. bekleyip görelim.
Elbeylimis nesin akp savunuculuğu yapma sanane ulan kimin ne yazdığından tutturmuşsun atgözlüğü falan Cumhuriyet tarihinin tamamı 80 yıl Sivasa yapılanları baban mı yaptırdı şu 8 yılda bırak sivası Türkiye ye neyapıldı şim di diyecegini tahmin ediyorum yol yapıldı oyoların hangisinden kackere gectin saksağan
İşte birbirmize olan tahammülümüz.. Çıkmış gayet medeni bir dille görüşünü savunuyor.. Ama "ayazoğlu" -ulan- veya -(saksağan) gibi sığ ve seviyesiz bir uslüpla sözüm ona eleştiriye karşılık veriyor.. Önce birbirmize tahammül edelim.. Yoksa gerisi "andersenden masallar"
[QUOTE=Mahmut5858;722616]buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mystro'a Teşekkür Ediyor...
yer belli arkadaşlar sivasspor teessisilerinin karşısındaki fuar alanının yanındaki boş arazi..önemli olan mevcut spor kompleksi üzerindeki fiyat anlaşmazlıklarını gidermek giderildiyse bile somut adım atıp konsorsiyum oluşturmak....
arkadaslar malesef turkiyede herseyi devletten bakliyoruz sivasli zengin isadamlarinin sucu cok
laaa hadi devlet bir beton dokulsunde icimiz rahat etsin beeeaaaaaa
80 YILDIR ÇİVİ ÇAKILMADIYSA ÇİVİ ÇAKANLARA SAHİP ÇIKILMAMASINDANDIR.80 YILDIR DİKİMEVİ YERİNDE DURUYORDU KİMLER KAPATTI AYRICA SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN BİR SİVASLI OLARAK İLK SORDUKLARI ABDULLATİF ŞENERİ SORUYORLAR KAZANDIMI DİYE BENİM CEVABIM O KAZANAMAZ ÖZELLİKLEDE SİVASTAN KAZANAMAZ DİYORUM NEDENİ GALATAPORT İHALESİNİ SAMİ OFER YAHUDİSİNE SATMADIĞI İÇİN VE MEMLEKETİNE SAHİP ÇIKIP ÇİVİ ÇAKTIĞI İÇİN KAZANAMAZ DİYORUM YAHU ABDULLATİF VE MUHSİN DENİNCE AKLA SİVAS GELİYOR DEVLET BAHÇELİ DENİNCE OSMANİYE KEMAL KILIÇTAROĞLU DENİNCE TUNCELİ VE TAYYİP ERDOĞAN DENİNCEDE RİZE VE KASIMPAŞA AKLA GELİYOR SİZ NE BİÇİM SİVASLISINIZ LİDER RUHLU HEMŞERİLERİNİZE DESTEK OLMUYORSUNUZ DİYORLAR BENDE ARTIK SİVASLI DEYİLİM DİYEREK KESTİRMEDEN ORTAMDAN UZAKLAŞIYORUM. ANTİPARANTEZ ABDULLATİF ŞENER SİYASİ HAYATINA DEVAM ETMEK İSTİYORSA KENDİSİNE BAŞKA BİR İL SEÇMELİDİR AKSİ TAKDİRDE KAYBOLUP GİDECEK MEMLEKETİ SAMİ OFERLER ZAPTEDECEK.
sözlerinizde haklısınız, Abdullatif Şenerin hizmetleri görülmemezlikten gelindi. ama artık yapıcak birşey yok, milletin kararına saygı duymaktan başka çaremiz yok.
__________________ "MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR"(MECNUN ODYAKMAZ)
öncelikle yaşınız benden büyük ve daha iyi bilirsiniz.
80 yıl demeye hiç bir şekilde hakkınız yok. neden derseniz en basiti bu 80 yılın içerisinde atölye var. 5.000 sivaslının çalıştığı yer. yapılanlardan bir tanesi bu.
çimento fabrikası var. travers var. DMO var. dikimevi var. demir çelik var.
DMO ve dikimevi bu iktidar zamanında gitti. abdullatif şener varken birşeyler yapıulıyordu. yollar ve havaalanı gibi. oda gidince tamamen bırakıldı. şimdi çıkmış 80 yıl diyorsunuz.
4 yıl öncede aynı başbakan tokiye talimat vermişti stad için. şimdi de verdim diyor. içimizden çıkarttığımız vekiller diyorsunuz. geçen seçimde kim vardı ki aynı partiden meclise gönderdiniz aynı adamları. şimdi de o partiden kalkmış orduma kıbrısta işgalci dyen, gökçe ve bozca adalara yunanca isim verilmeli diyen, güneydoğuda ülkeme katliamcı diyen bir bildirgeye imza atan kişi 2.sırda aday. ve sizin bu düşüncenizde olanlar o kişiyi meclise taşıyacak ve yine aynı kelimeleri kullanacaklar. "bizim vekillerimizde iş yok". yeter artık asıl siz çıkartın at gözlüklerini.
bu yoruma imzamı atarım, ağzına yüreğine sağlık değerli kardeşim
__________________ "MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR"(MECNUN ODYAKMAZ)