Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 24.06.2011, 16:11   #1
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Trabzonspor'da Celustka iddiası..

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'un, sağ bek ve stoper oynayan Çek oyuncu Ondrej Celustka ile ilgilendiği iddia edildi.

Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımında forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusunu gündemine alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in de oyuncu hakkında olumlu görüş bildirdiği iddia edildi.

Sağ bek ve stoper oynayabilme özelliğe sahip olan oyuncunun bonservisinin de elinde bulunduğu belirtildi.

Bu haberde Trabzon yazmasa bu oyuncu ile kimin ilgilendigi akliniza gelir?
Sivasspor gelir herhalde, o yüzden ben bu oyuncu ile Trabzon degil Sivasspor'un ilgilendigini düsünüyorum
Niye Sivasspor: Aranan mevkinin elemani, yasi genc, eski dogu blok ülkelerinden ve en önemlisi Bonservisi elinde imis
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 24.06.2011, 16:19   #2
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonspor'da Celustka iddiası..

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'un, sağ bek ve stoper oynayan Çek oyuncu Ondrej Celustka ile ilgilendiği iddia edildi.

Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımında forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusunu gündemine alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in de oyuncu hakkında olumlu görüş bildirdiği iddia edildi.

Sağ bek ve stoper oynayabilme özelliğe sahip olan oyuncunun bonservisinin de elinde bulunduğu belirtildi.

Bu haberde Trabzon yazmasa bu oyuncu ile kimin ilgilendigi akliniza gelir?
Sivasspor gelir herhalde, o yüzden ben bu oyuncu ile Trabzon degil Sivasspor'un ilgilendigini düsünüyorum
Niye Sivasspor: Aranan mevkinin elemani, yasi genc, eski dogu blok ülkelerinden ve en önemlisi Bonservisi elinde imis
- bu oyuncu iyimi kötümü onu bılmıyorum ama böyle bir oyuncu sivasspora ilaç gibi gelecektir. hem sağ bekde hem de stoperde sıkıntı yaşamayız. yani geri 4lümüz sağlama alınmış olacaktır..
- geriye kamanan ve mehmet yıldızın yerini dolduracak forvetler kalır..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adı, atilla, bekliyor, bizden, cerny, cihan, dÖrt, geçenler, geliyor, gözle, karsiyaka, kivanc, ordu, semir, serdar, sivassporda, sivasta, stilic, takimindan, tamam, taraftar, temmuzda, transferde, transferleri, yolda, önce, özkan