Alıntı:
mucahit_58 Nickli Üyeden Alıntı
objektif taraftarligida sen soktun turkce lugatina herhal. Taraftarin kelime anlami bir tarafi tutandir. Halk arasindaki ise kayitsiz sartsiz bagliliktir, Bu takimi bu hale getiren Mecnun Baskandir.. Son FB macini rakip taraftarlara ayirmasina sinirlensem bile hic bir iddasi kalmayan bi takimin sehrine ekonomik olarak buyuk bi jesttir, kim ne derse desin futbol sadece furbal degil en buyuk finansal sektordur.
Buyuk baskanin sucsuz olduguna cani gonulden inaniyor, Suclu veya yanlis isler yaptiysa bile sonuna kadar sivas taraftarlarinin arkasinda oldugunu belirtmek istiyorum sahsim adina..
Her zaman, Her yerde, Iyi gunde, Kotu gunde. Dogrusuyla, Yanlisiyla
HEMDE KöRü KöRüNE....
|
o senin düsüncendin saygi duyarim
ama ben farkli düsünüyorum.
x takimi ile sivasspor mac yapar ben sivasin kazanmasini isterim yani tarafimdir
ama ben basariya giden her yok mubahtir demiyorum!
eger baskan bu islere bulasti ise ve sucu kanitlanirsa hala baskan hakli baskan arkasindayim demiyecek kadar da OBJEKTIV taraftarim.
benim anlatmak istedigim de zaten oydu.
daha öncede yazmistim yargisiz infaz yapmak ne kadar yanlis ise körü körüne inanmakta o kadar yanlistir.
yanlis isler yaptiysa bile sen arkasinda durabilirsin ben yanlis isler icinde olan kisi babam da olsa arkasinda durmam!