Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 03.07.2011, 17:19   #81
ARMUT
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ARMUT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

elli8 ben baskanı suclamıyorum ben sıvaslı istanbul yalakalarını sucluyorum
ARMUT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2011, 17:28   #82
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Bu olay Türkiyede trabzonluların istedigi olmadıgında bunun olmadıgına insanı pişman edene kadar peşini bırakmamasıdır. Biz hakkımız yendiginde amaan deyip vazgecerken onlar haksızken haklı olana dek olayın pesini bırakmayıp hep kazanıyorlar.Baskanımıza güvenimiz tam bu iftiradan hayırlısıyla kurtulacaktır.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulentt07'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.07.2011, 17:36   #83
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Her ne kadar eleştirsem de seni böyle bir lekeyi Sivassporuma sürmezsin bilirim. Sonuna kadar arkandayız Başkanım
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.07.2011, 17:39   #84
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivas Spor Baskani sayin Mecnun Otyakmaz sike iddasi ile göz altina alindigi.
Yine Sivassporun bu durumdan dolayi ligden dürüsülecegi tartismalari bile yapilmaya baslandi.
Fedarasyon dan Fenerbahceye Secim öncesi Kiyak.. Secim sonrasi Dayak!!!

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgeneri disarida birakmayin. papermoon'da Mahmut Özgenerili toplantilari unutmadik..Basda Yildirim Demirören,Adnan polat ve Masalarinda olan diger kulüp baskanlari disarida gözaltina alinanlar arasinda olmaliydi.

Eger Bu Konuda samimiyet varsa Özgenerden baslayin Ne kadar pislik varsa altinda onun ve onu oraya getirenlerin sorumlulugu cikar.Eger Hukuk ve adalet Tuzak kurma ve yok etme olarak kullanilmiyorsa herkesin bildiklerinden baslayin.

Sivasin Sampiyonluga Oynadigi sene Bülent Uyguna ya Özgürlük Ya Ergenekonculuk tuzagini kurup Bülenti mac satmaya zorluyan Dönemin Icisleri ve adalet Bakanini ve Hükümetin talimatini yerine getiren Özel savci Öz ü göz altina alinki inandirici olsun.

Bülent Uygunu Makamina cagirip Gizli görüsme yapip Ya ergenekon ya mac sat dayatmasinda bulunan Sampiyonlugu BJK ye hediye eden Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogani disarida birakmayinki bir temizlik olacaksa tam olsun.

Buradan Basbakana ve AKP Hükümetine 3 soru soruyorum.
1. 2008-2009 sezonunda Sampiyonluga oynadigimiz sezon bitime 8 hafta kala Takim Lider iken Takimin teknikdirektörü Bülent Uyguna Ergenekonculuk suclamasi dava acip Özel savci öze ifade aldiniz. asil nedeni neydi.
2.Ayni sürecde Basbakan ifadesi yeni alinmis Ergenekoncu Bülent uygunu Makaminda kabul etti.Bu görüsmenin icerigi hala aciklanmadi .Hic bir Ergenekoncuya kapisini acmayan basbakan Bülent Uyguna ne söyledi.ve Neye Ikna etti.
3 .Popermon toplantilari Organizatörü Özgeneri ve Bu toplantidaki Külüp baskanlarini Göz altina almayi düsünüyormusunuz.

Eger türkiyede Hukuk dogru isletilmek isteniyorsa ayni sucu isleyen yada daha beterini yapan birilerini görmezden gelip digerinin üstündeki toza mercekle bakmiyacaksin. Adaletli olacaksin.

Yine Adalet hukuku intikam araci olarak kullanmiyacaksin Federasyon secimlerine Hükümetin ilk önermeleri red edilince sorusturma acmiyacaksin. Kuyular Kazip o kuyularin icine 5 suclu 20 sucsuz doldurmayacaksin. Hukuku Suc isleyenler icin kullanacaksin Suclulari ve ahlaksizliklari korumak icin degil. Eger bu Operasyon bu eksende baslatilmissa
suclari netse yukarida belirttiklerimizide bu isin icine katip adaleti uygulamak Hukukun siyasilerin onuru ve serefidir.

Sivassporluluklari ikinci planda olan daha ne oldugu belli olmadan linc yapmaya yeltenen Yalaka basina ve ikircikli sivaslilara diyorumki diyelimki bu olay dogru.öyle var sayalim. bu olayin dogru olmasi diger suc isleyenleri gömememize engelmi yoksa yalaka, rantci ,ihaleci basin görmüyor diye bizdemi görmüyecegiz.Antep Sivas maci satilmadimi? Bülent Uygun Kicini Kurtarmak icin bizi Sampiyonlukdan etmedimi? Takim lider iken ikinci devrenin ortalarinda Bülente Ergenekonculukdan dava acilmadimi? Basbakan Ergenekoncu dedigi Bülenti Makamina o sürecde cagirip sen degil.BJK olsun demedimi? Özgener cetesi Popermon toplantilari yapmadimi? bunlarin hepsi basina yansidi mesele bunlarin temizlenmesi ise kökden temizlik olsun.
Eger dogru dürüst bir sorusturma yapilmak isteniyorsa yazdiklarimiz ek dünyanin en iyi santforlari bile bügün bes alti milyona takimlara gelirken popermon görüsmesi plani hayata gecince Ismail Köy basina 15 milyon veren Demirören neyin diyeti olarak o parayi verdi hepiniz biliyorsunuz onlarida alin. sorgulayin. kökden bir temizlik olsun.yoksa bu Trabzonlu bakanin Fedarasyondaki hesabinin tutmamasinin intikami olmakdan öteye gitmez..
Basbakan Bülen Uygun Görüsmes

Tarih: Pts Tem 27, 2009 12:17 am

-------------------------------------------------------------------
TEMIZ BIR LIG ADALETLI BIR FEDARASYON ISTIYORUZ cagrimiz ogünde beri duruyor yok biz öyle dememisiz.o olanlara gözünü kapayanlar bugün Külübümüzü ligden düsürme hesaplari yapiyor yaziklar olsun..

http://www.sivaslilarvakfi.com/modul...iewtopic&t=736
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.07.2011, 18:02   #85
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o senin düsüncendin saygi duyarim
ama ben farkli düsünüyorum.
x takimi ile sivasspor mac yapar ben sivasin kazanmasini isterim yani tarafimdir
ama ben basariya giden her yok mubahtir demiyorum!
eger baskan bu islere bulasti ise ve sucu kanitlanirsa hala baskan hakli baskan arkasindayim demiyecek kadar da OBJEKTIV taraftarim.
benim anlatmak istedigim de zaten oydu.
daha öncede yazmistim yargisiz infaz yapmak ne kadar yanlis ise körü körüne inanmakta o kadar yanlistir.
yanlis isler yaptiysa bile sen arkasinda durabilirsin ben yanlis isler icinde olan kisi babam da olsa arkasinda durmam!
kardes kisisel alma bu yorumumu da, sivasin tek eksigi bu iste biliyormusun.
Ac sozluge bak oku taraftarin anlamini, potansiyeli bizim cegregimiz etmeyecek sehirler kalkindi, spor klupleri hemserilerinden finansal anlamda olsun, stadda butunlesme tezahurat anlaminda olsun bize fark attilar.

Iste bizim sorunumuz bu, statda da aynisi oluyor objektif taraftarlar anca cekirdek citliyorlar evet onlarda sivasin yenmesini istiyor ama sadece cekirdek citliyorlar..

Gene soyluyorum ac oku arastir OBJEKTIF TARAFTAR OLUNMAZ.

Bu olay ayni suna benziyor kanimca, cocugun gider birini dover babasi felan gelir sonuna kadar suclu da olsa korursun baskalarina karsi arkasinda olursun, sonra karsi tarafla isin bittikten sonra sen de ona gerekeni yaparsin. Ozetle herseyiyle arkasinda durmak gerek baskanin, sonra yanlisi varsa geregini yapacak kadar delikanlidir merak etme..
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2011, 18:05   #86
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ligden düşürülme lafları dolanıyor ortada böyle bisey olacağını sanmıyorum ama bize böyle bişey yapılırsa sessiz kalmayıp sokağa dökülmeliyiz!!
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2011, 18:07   #87
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ARKANDAYIZZZ REISSSSiiiiii bizi kume dusurmek icin biraz sey lazim anlarsiniz yani dusurduler diyelim ortalik karisir
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YENiCERiavrupa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.07.2011, 18:42   #88
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkanlığa adayım falan yazdım da haberim mi yok benim..?
Ya da kafanızdan mı uyduruyorsunuz?
Yarın Mecnun Başkan suçlu bulunursa siz hala arkasında mı duracaksınız?Bu nasıl anlayıştır..
Sivasspor,Fenerbahçe'nin arka bahçesidir.O kadar!
senin aday filan olamıyacagını zaten şu yazıyı yazdıgında herkes anlar kardeşim benim orda demek istedigim mecnun başkan istifa ederse( ki asla buna biz gerçek taraftarlar razı olmayız)sivasspora kim sahip çıkacak kim bu yükü omuzluyacak biraz kafayı çalıştırıp bunu düşünmenizi tavsiye ederim.siz ve sizin gibi düşünenleri asla taraftar olarak görmüyorum çünkü mecnun başkan demek sivasspor demektir mecnun başkanın olmadıgı bir sivasspor kendini amatör ligde bulur.şahsi kıcıgınız varsa ayrı aksi halde sizin sivassporu düşündügünüz filan yok.burda herkes fikrini elbet yazar ama bazı konularda daha hassas olmak daha akıllı düşünmek lazım.bu takım buralara gökten gelmedi.buralardaysak bu mecnun başkan ve ekibinin başarısıdır.kör olmanın anlamı yok.ben hep başkanımızı savunuıyorum kesinlikle bir ilgim ve alakam yok başkanı sadece sivasspor başkanı olarak tanıyorum o kadar.bir tanışlıgım yok yani:
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2011, 18:46   #89
ederecep
Acemi Yiğido

ederecep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 ederecep FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
taraftar sivas da yürüyüş yapmalı . gözaltıları protesto etmeli.. sesini duyurmalı..
NE YÜRÜYÜŞÜ YAPMISSAK AMATÖRE DÜŞÜRSÜNLER BEN ADALETTEN YANAYIM VE YETER FENERE YALAMALIK YAPTIĞIMIZ
ederecep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ederecep'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.07.2011, 18:52   #90
sivassasivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivassasivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ligden düşürülme lafları dolanıyor ortada böyle bisey olacağını sanmıyorum ama bize böyle bişey yapılırsa sessiz kalmayıp sokağa dökülmeliyiz!!

şike warsa da mı ?
sivassasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike