Alıntı:
RoKeT Nickli Üyeden Alıntı
ben sivasliyim sivasspor luyum ama 4 büyüklerinde şike yaptiğina emini e sadece kendi aralarindada yapmiyolar ya anadolu takimlarida buna destek oluyo nasil g.antep bize çerme taktiysa zaten ligde kalmayi garantilemiş sivasspor da para aldiğini düşünüyorum bu olay şuursuzca ve adice bir olay olup şerefimizle 3. ligde oynasak' ta bu günlere gelmeseydik Fenerbahçe 4-3 maçtan sonra yapılan yorumlari herkezin suratina vurmak isterdim ama elimde değil..... fener maçi sonrasi sattik diye g..t yirtan taraftar guruplari şimdi destek mesajlari cekiyo yazik yazik .... hak yerini bulsun kim şike yaptiysa gereken yapilsin
|
yav arkadaş,herkes aptal,herkes salak bir tek dürüst,doğru sensin. Büyük Yiğido,büyük insan,büyük lider Muhsin Başkanın " fırıldak olmaya gerek yok" sözüne katılıyorum,ama olmayanmı var bana söylermisin? Ayrıca,Sivas ceza aldığı zaman Tüark futbolu düzelecek mi?
Üstelik senin şu yazdıkların sani ispat edilmiş,kabul edilmiş gibi,Muhsin Başkanı sevdiğine,saydığına göre Sivaslı olduğun kesin ama ne olur biraz akıllı olun