Alıntı:
jaguar19 Nickli Üyeden Alıntı
Hala daha işin ciddiyetini anlamadınız heralde polis elindeki istihbaratla
oraya gitmiş ve çekmiş bu fotoları.
Hatırlamıyomusunuz şifreli konuşmaları tarla hikayesi falan...
Büyük ihtimalle şifreli konuşmalarla telefonda anlaşıldı polis bunu dinledi ve buluşulacak yere gittiler fotoları da çektiler.
Yazıklar olsun fb li başkan sivası fb den daha fazla sevseydn bu işlere kalkışmazdın.
|
Daha önce beşyüz kez söylendi şimdi tekrar etmek istiyorum: Mecnun Başkan Sivasspor'a yönetici olduktan sonra FBli filan olmadığını milyon kez ifade etti. Mecnun Başkan Fbli değildir arkadaşım. Mecnun Başkan benim gönlümde ve gözümde bir numaralı Sivassporludur, Sivassporluların en büyüğüdür, kralıdır.
Siteyi az çok takip edenler bilir, sen Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir üyemizsin. Önce bunu açık edelim, öyle Sivassporlu bir üye gibi bir anda Mecnun Başkan hakkında hüküm verdiğin yanılgısına düşmesin insanlar.
Diğer bir durum Sivasspor'da şuana kadar doğrudan Sivasspor yönetimini suçlu konuma düşürecek bir delil yok. Korcan'ın durumu kritik gibi. Bunu bildiğin halde bir anda medya ağızı ile yargısız infaza gitmen ve araya Mecnun Başkan'ı sokmaya çalışman hoş değil.
Son olarak birkaç hafta içerisinde Sivasspor yönetiminin suçsuzluğunun tamamen ortaya çıkacağını ve aklanacaklarını düşünüyorum. Ayrıca fotolarda resimleri gözüken Faruk Taşseten ve Mehmet Oflaz gibi isimler eğer suçlu olabileceklerse zaten Polis tarafından gözaltına alınırlardı. Şimdi hiçbir suçlama yapılmayan adamların fotoları üzerinden belden aşağıya vurmak artniyetli yaklaşımların göstergesidir.