Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 05.07.2011, 10:17   #171
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

artık arkanda değilim başkan.. bu fotoğraflar, tel konuşmaları.. paralar arabalar..
allah hepsini tek tek sorsun..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda burakkova'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2011, 10:22   #172
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ne kadar da Sivasspor ve Mecnun Başkan düşmanı varmış aramızda pusuya yatmış beklıyorlamış.

Fotograflarda hiç birşey yok Faruk Taşseten zaten Büyük otelin sahibi, adam iş adamı canta olacak ilalki, hadi diyelim içinde para vardı belki otelin hasılatını aldı ? Hemen kurun senaryoları...

Bekleyin az sonuç kısa zamanda belli olacak. Başkanımızın böyle bir şeye karışma ihtimali dahi olamaz ha illa şike yapacak olsaydı iddiamız yokken Fenerile içerde dışarda berabere kalmıştık ve fenerin o sezon yenemediği tek takım Sivasspor olmuş, fenerde şampiyon olamamıştı.

Otelde fener yöneticileri ile biizm yöneticilerimizin olduğu fotolara gelecek olursak, bizim yönetimimiz Sivas'a gelen istisnasız bütün takımların yöneticilerini ziyaret eder ve yapabileceğimiz birşey varmı diye mutlaka sorarlar.

Biraz mantıklı olun bu işler çocuk oyuncağı değil...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.07.2011, 10:34   #173
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Mecnun Odyakmaz kaplansın, kahramansın diyenlere ne oldu...Sadece iddalar dolaşıyor gündemde...Bizim vefakar Sivas halkı hemen davayı sonuçlandırdı...Yapmıştır tabi canım bunlar doymaz yorumları yapılıyor...Ben zaten hep yazıyordum bunları diyenler var...Hatta Basın sözcüsü Fikret Ünsalı severdim istifa etmesini şimdi anlıyorum diyenler bile var...

Arkadaşlar kimseye ne suçlu nede suçsuz diyebiliriz...Eğer başbakınımız suçsuzluğu ortaya çıkarsa bu yorumları yazan arkadaşlar ne diyecek merakla bekliyorum...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2011, 10:38   #174
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şu anda kimseye suçludur veya suçsuzdur diyemeyiz. Gözaltılara göre kesin bir yorumda bulunamayız. Soruşturma gizlidir. Biz bekleyip sonucunu görmekten başka birşey yapamayız.

Ama gidişat devamlı kötüye doğru gidiyor gibi görünüyor. Basına servis edilen resimlerin sadece ipucu vermesi açısından servis edildiğini söyleyenler var çeşitli sitelerde. Şimdilik bunlar bir kanıt oluşturmaz ama önemli olan ifadelerdir diye düşünüyorum. Ayrıca bu ortaya çıkan resimlerden başka video, ses kaydı ve resimler varsa o zaman halimiz harap demektir.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2011, 10:44   #175
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
jaguar19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala daha işin ciddiyetini anlamadınız heralde polis elindeki istihbaratla
oraya gitmiş ve çekmiş bu fotoları.
Hatırlamıyomusunuz şifreli konuşmaları tarla hikayesi falan...

Büyük ihtimalle şifreli konuşmalarla telefonda anlaşıldı polis bunu dinledi ve buluşulacak yere gittiler fotoları da çektiler.

Yazıklar olsun fb li başkan sivası fb den daha fazla sevseydn bu işlere kalkışmazdın.
Daha önce beşyüz kez söylendi şimdi tekrar etmek istiyorum: Mecnun Başkan Sivasspor'a yönetici olduktan sonra FBli filan olmadığını milyon kez ifade etti. Mecnun Başkan Fbli değildir arkadaşım. Mecnun Başkan benim gönlümde ve gözümde bir numaralı Sivassporludur, Sivassporluların en büyüğüdür, kralıdır.

Siteyi az çok takip edenler bilir, sen Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir üyemizsin. Önce bunu açık edelim, öyle Sivassporlu bir üye gibi bir anda Mecnun Başkan hakkında hüküm verdiğin yanılgısına düşmesin insanlar.

Diğer bir durum Sivasspor'da şuana kadar doğrudan Sivasspor yönetimini suçlu konuma düşürecek bir delil yok. Korcan'ın durumu kritik gibi. Bunu bildiğin halde bir anda medya ağızı ile yargısız infaza gitmen ve araya Mecnun Başkan'ı sokmaya çalışman hoş değil.

Son olarak birkaç hafta içerisinde Sivasspor yönetiminin suçsuzluğunun tamamen ortaya çıkacağını ve aklanacaklarını düşünüyorum. Ayrıca fotolarda resimleri gözüken Faruk Taşseten ve Mehmet Oflaz gibi isimler eğer suçlu olabileceklerse zaten Polis tarafından gözaltına alınırlardı. Şimdi hiçbir suçlama yapılmayan adamların fotoları üzerinden belden aşağıya vurmak artniyetli yaklaşımların göstergesidir.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2011, 10:46   #176
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu olaydan önce mecnun başkan hakkında bir tek olumsuz yorumumu göremezsiniz.. girin bakın.. ama körü körüne arkasında durmam.. gözaltına alınalı kaç gün oldu.. sağlam delil olmasa ifade alır bırakırlar..

daha ne konuşmalar, görüntüler çıkacak..

eğer takım küme düşerse bunun hesabını kim verecek..

neden antep rize değil de biz..

savcı da zekeriya öz.. adam ergenekon savcısıydı.. sağlam delilleri olmasa girer mi..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2011, 11:16   #177
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

Burada Başkanı şike ile suçlayan herkese (Sivassporlu görünüp aslında fanatik olarak başka takımları tutanlarda dahil) sesleniyorum !

-Yıllardır bu ülkede şike varmıydı yokmuydu ?
(Zalad, Malatya, Ergun Gürsoy, Kartal SLX'ler, Ali Şen, Haluk Ulusoy, Demirören, Hasan Ceylan, Faruk Süren, .... liste uzar gider)(detay isteyen olursa tek tek de anlatırım, çoğunu genç nesil bilmez)

-Yıllardır bu ülkede teşvik primi resmen deklare edilmiyor muydu ?
(Son sene hariç, yasa çıktı çünkü)

-Yıllardır bu ülkede her türlü polisiye kanıt (Rize-BJK-Bursa olayı) sümenaltı edilmiyor muydu ? (Sergen - Peker telefon kayıtları)

-Yıllardır bu ülkede hakemler talimat alıyormuydu almıyor muydu ?

Bunların hepsine cevap evettir. Hayır diyen ispatlasın ?

E o zaman 40 yıldır şike yapılan bir ligde, sadece bu seneyi araştırıp ceza verirsen bu adalet olmaz ! Yapıyorsanız tüm sezonları inceleyin , herkesi düşürün veya şampiyonluklarını geri alın ? Sayın Savcım, Hakimim, Polisim - tüm sezonları alıp inceleyin adalete inanıyorsanız !

Tüm takımlar şerefli ve namuslu Sivas, FB ve Eskişehir şikeci derseniz, buna bir tarafımla gülerim ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2011, 11:26   #178
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
PirO58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Halen arkasinda misiniz?
Yanımıyorsam bunlar video görüntülerinden alınmış fotolar..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2011, 11:43   #179
jaguar19
Acemi Yiğido

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 jaguar19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha önce beşyüz kez söylendi şimdi tekrar etmek istiyorum: Mecnun Başkan Sivasspor'a yönetici olduktan sonra FBli filan olmadığını milyon kez ifade etti. Mecnun Başkan Fbli değildir arkadaşım. Mecnun Başkan benim gönlümde ve gözümde bir numaralı Sivassporludur, Sivassporluların en büyüğüdür, kralıdır.

Siteyi az çok takip edenler bilir, sen Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir üyemizsin. Önce bunu açık edelim, öyle Sivassporlu bir üye gibi bir anda Mecnun Başkan hakkında hüküm verdiğin yanılgısına düşmesin insanlar.

Diğer bir durum Sivasspor'da şuana kadar doğrudan Sivasspor yönetimini suçlu konuma düşürecek bir delil yok. Korcan'ın durumu kritik gibi. Bunu bildiğin halde bir anda medya ağızı ile yargısız infaza gitmen ve araya Mecnun Başkan'ı sokmaya çalışman hoş değil.

Son olarak birkaç hafta içerisinde Sivasspor yönetiminin suçsuzluğunun tamamen ortaya çıkacağını ve aklanacaklarını düşünüyorum. Ayrıca fotolarda resimleri gözüken Faruk Taşseten ve Mehmet Oflaz gibi isimler eğer suçlu olabileceklerse zaten Polis tarafından gözaltına alınırlardı. Şimdi hiçbir suçlama yapılmayan adamların fotoları üzerinden belden aşağıya vurmak artniyetli yaklaşımların göstergesidir.
Ben ts li olduğumu saklasam önceki mesajlarımı silerdim zaten.
Ben üyelik tarihinie ve msjlarıma bakarsan buraya dalga geçmek için girmediğimi
anlarsın.

Ts yi sevenler sivaslılar olduğu gibi sivası seven sivaslılar da var.

Neyse ben yukarda görüşümü belirttim polisin telefon konuşmaları neticisinde
oraya gidip foto çektiğini düşünüyorum. Sadece bu foto dğeil tüm soruştrmanın da önenli deliller sayesinde açıldığını düşünüyorum.

Mecnun başkan dediğime de pek takılma ben polata da azize de başkan diye hitap ederim..

Ayrca soruşturmanın sonucu inşallah senin dediğin gibi olur.Aynı şey eskişehir için de geçerli.
jaguar19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2011, 11:45   #180
hasanpolat44
Acemi Yiğido

hasanpolat44 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 hasanpolat44 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

daha birşey sonuçlanmadan kim kimin arkasında kim kimi suçluyor ozaman konuşun birşey var ki tutuklananlar var tamam başkanımız canımız ciğerimiz ama takımı düşürürlerse hala başkanımızın arkasındayız mı diyeceğiz hayır..!çünkü hiç bir şahıs Sivasspor un üstünde değildir..
hasanpolat44 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike