Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı
deniz gezmiş dediğin şahıs SİVASLImı SİVAS için ne yapmış sebasteia.görüşü fikri,zikri beni ilgilendirmiyor kardeşim.ama MUHSİN YAZICIOĞLU bu şehir için çok şeyler yapmıştı,ve o sağ olsaydı şimdi SİVASSPORUMUZ bu durumlarda olmayacaktı belkide,çünkü bir sahip çıkanımız olacaktı.
hayır ben stadın ismi MUHSİN YAZICIOĞLU stadı olsun demiyorum.ama bu kadar düşmanlık ta olmaz kardeşim,kıyasladığın isme bak...
|
kardeş ben ideolojik duruş olarak örnek verdim. muhsin yazıcıoğlu toplumun belli kesimini temsil eden bir isimse bu toplumun bir de öteki kesimi var değil mi? haksız mıyım?
ayrıca muhsin yazıcıoğlu bu şehre çok şey verdi demişsin. şahsen benim gördüğüm bu şehre maddi olarak zerre katkısı olmamış bir insandır. ha belki yetkisi filan olsa katkıda bulunurdu. ama olmadı, yapamadı, sivas'a hiçbir katkıda bulunmadı. var mı sivas'a muhsin yazıcıoğlu tarafından kazandırıldı diyebileceğimiz bir eser?
ayrıca rahmetliden sonra sivas'ın resmen başına bela olan bir belediye olayı var ki, orayı da hiç sorma!!!! millet koşar adım gelişiyor, sivas üç yıldır yatıyor!!!