Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Alt 12.08.2011, 22:24   #41
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor

M.Ali den sonra şu orta sahada topa basma işini yapamıyoruz.Dan-dun oynuyoruz.Forvet olayımız çok kötü Pedriel en müsait topları atamadı
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.08.2011, 22:25   #42
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Takımda istek yok şevk yok bunun üzerine eksikde çok olunca ortaya pek birşey çıkmadı..Görünen o ki deplasman özürlü bir takım olacağız.Evimizde yenileceğimizi düşünmüyorum.Malesef bizim dakıma birileri hadi olum demeden koşmuyorlar..

Forvet transferi için tffnin kararı bekleniyor.Bence anlaşılan oyuncu vardır karardan hemen sonra imza atabilir...
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2011, 22:26   #43
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kıvanç Hayrettin Navratil'i beğendim özellikle Hayrettin takımın en hazır futbolcusu hayrettin şuan hayatının futbolunu oynuyor çalımlar topuk pasları filan Kadirde çok düşüş var umarım toparlanır Eneramo dili dışarda koşuyo koşarken zorlanıyo geçen sene sanki daha dinamikti..Pedriel anca bu kadar olur fazlasını beklemeyin Atillayı niye aldık anlamadım hadi genç olsa anlarımda 31 yaşında Akın bundan iyiydi .Diallonun Sakatlanması kötü oldu eğer önemli bişeyse stoperde adam kalmadı navratil dışında.Takım yorgun gözüktü.
idael kadromuzdan 4 oyuncumuz yoktu.Önceden hiç bişey yapamasak kontra atak yapıyoduk şimdi onuda yapamıyoruz ama ne olursa olsun son 2 senede n iyi kardomuz var.ideal kadromuzla en kötü 10. bitiririz ligi 10. luk başarımı tabiki değil.Benim ideal kadrom

--------------------Borjan----------------------
-Kerim--------Faty--------Navratil----Hayrettin-
---------------Kadir-----Kıvanç----------------
-Cerny-------------Erman------------Grosicki---
----------------Yeni forvet(Eneramo)-----------
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.08.2011, 22:31   #44
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

biktim bu beraberlik hastaligindan yaaa

bence bu kadar eksik ve sakat varken bir de bu durumda bence riza hoca yapilabilecek en iyi takimi ortaya cikarmis acikcasi helal olsun baska kimse yapamazdi ve biz bu takimi begenmiyoruz hayret
Alt 12.08.2011, 22:32   #45
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

mac ozeti yokmu arkadaslar izleyemedim
Alt 12.08.2011, 23:23   #46
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Enaramo ve Pedriel'i birleştirsen yine bir forvet etmez. Acilen hem çok acilen adam akıllı bir forvet lazım bize. Yoksa çooook saç baş yolarız. Adamlar resmen ölü yav.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2011, 23:31   #47
izmiriyigidosu
Yiğido

izmiriyigidosu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 izmiriyigidosu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Frage Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor

gençler birliği maçınıda izledim mersin idman yurdu maçınıda izledim defansda yapılan hatalar devam ediyor atağa kalkıyoruz topu kaptırıyoruz ve defans bom boş defansa kapanmakta zorlanıyoruz bilmiyorum artık bu iş nereye kadar sürecek böle eneramo pedriel ayaklarına gelen topları harcıyorlar yapılan ortalarda hiç isabet yok paslaşma desen yine aynı böyle devam ederse geçen seneki tabloyu tekrar yaşarız diye düşünüyorum inş daha iyi olur takım özellikle bu defansa artık bi çözüm bulunması lazım...
izmiriyigidosu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2011, 23:48   #48
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sakatatımızda çok bunlarda dialloda eklendi lige yetişirler inşallah...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 00:23   #49
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle Rıza Hoca'nın çıkardığı kadro ve oyun anlayışını sakatlıklar ve formsuzluklara bağlıyorum ve hocayı suçlu görmüyorum. 4-2-1-3 gibi başladık. Geri dörtlünün önünde iki defansif orta saha Kıvanç ve Kadir , onların önünde Erman, ilerde de Pedriel,Eneramo ve Cihan Özkara. Sivassporumuz rakip sahada oyunu kabul ettirirken, hücumu hazırlamak biraz Kıvanç, daha çok da Erman'a kaldı. Onlar yorulunca,doldur boşalta başladık. İkinci yarı alınan Cihan Yılmaz ve Grosicki de hiç katkı vermeyince galibiyet gelmedi.
Oyuncularımıza bakarsak;
İlk yediğimiz golde Uğur'un düzgün orta yaptırmaması, Navratil'in de topu vurdurmaması lazımdı. İlk golde Kaleciye birşey demiyorum ama ikinci gol tipik Rüştü! golüydü, ve kalecimizin hatasıydı.
Orta sahada Kadir de bir form düşüklüğü var, Kıvanç ise tersine formda ve istekli. Erman bu maç kötü oynadı. Topu yere indirecek tek adamımız Erman kötü olunca, pas kalitemiz ve yüzdemiz düştü. İlerde ise Nurullah Sağlam maçın başından itibaren Pedriel ve Eneramo'ya birer siyahi uzun boylu ve güçlü defans vermiş, kucaklarına almışlardı. Pedriel'in biraz daha ileri uçta başlaması pek birşey değiştirmedi çünkü o da geçen maçtan daha kötüydü.
Bilhassa yabancı futbolcularımızın şike soruşturmasından etkilendikleri ve motivasyonlarında düşme olduğunu sanıyorum. Yalnız Kamil Grosickideki form düşüklüğünü tamamen buna yoramayız. Rıza hoca'nın Kamil'i çok daha iyi kullanabilmesi gerek. Onu sadece bir kanat oyuncusuna indirgersen olacağı budur. Ya 10 numarayı vermezsin, ya da veriyorsan Erman Kılıç gibi daha serbest oynatmalısın.
Cihan'ı ve Sandro'yu Allah'a havale ediyor, başka da birşey demiyorum. Bunca sakat varken,Cihan,Sandro ve Kamil'in aynı anda durmasına yazacak kelime bulamıyorum, Rıza hoca ne yapsın. Orta sahada yaratıcı oyuncu olmayınca oyun da böyle yavan ve çıldırtıcı geçiyor.
İnşallah sakatlar bir an evvel iyileşir, formsuzlar düzelir ve forvete bir takviye daha yapılır da rahatlarız.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.08.2011, 01:08   #50
merekum
Yeni Yiğido

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merekum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bu Fanatik gazaetesinin spor sayfası yani web sitesini uzunca zamandan beri takip ediyorum. Takip ediyorum öyleki Sivasspor ve Futbol adına bir bilgi verecekmi diye çok bekledim. Lakin şike olayları gündeme geldiğinden beri mahkum edilmiş hatta bir alt lige düşmüş gibi sadece şike haberlerindeki haberleri Sivasspor sitesine yapıştırıp durdular. Daha geçen hafta açtığımız sezonu haber bile yapmadılar. Bu takım sezon açılışında bir hazırlık maçı yaptı ve Sirbistan liginin önemli ekiplerinden birini 4-1 lik skorla yendi. Sonrasında Ankara daki turnuva başladı beyefendiler turnuvuya katılan takımların maç bilgilerini verirken tenezzül edip gene sayfamıza yapıştırmadılar. Şike de şike.... Şike ile ilgili bir haber çıkınca sayfamıza yapıştırıyorlar. Yahu ne olursa olsun bu takım şu an lige hazırlanıyor diğer sözde Şikesiz Takımlar!!!!! gibi. El insaf insafsızlar. Takımımızın Ankara da yaptığı turnuvaya ilişkin haberleri buradan okuyoruz. Anlaşılan o ki; Futbol kamuoyuna futboldaki gelişmeleri vermekle mükellef bu Gazete sitesi Sivasspor u futbol dışı bırakıp Şike havuzuna atmış. Üzerine de asit dökmüşler yakmak için. Ama unutmayın; Adalet güzeldir. Sivasspor a yapılan bu haksızlığı kınıyorum.
merekum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda merekum'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
mersin, sivasspor