Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
Dün yazdığım mesaj ve işten çıktığım andan sonra bana leş kargası diyenlere,delikanlı bozuntusu diyenlere,aklı evvel diyenlere ve yaş üstünlüğünü karşısındaki adamdan daha üstünlük olarak görenlere bu başlıktaki son mesajımdır.Zira kimseye düşüncemi kabul ettirmek zorunda değilim benim size katılmadığım ve katılmayacağım örneği gibi.
Bir Türkiye Cumhuriyeti yetkili savcısı b.ktan bir sebeple suçsuz yere babanızı içeri atsa bu kadar yaygara yapmazdınız.Türkiye'de bizim sevgili başkan içeri alınana kadar bütün adelet organları adildi,benim stadımı para karşılığında rakip takıma satıp şampiyonluk kutlatan başka takım delegesi o yüce şahsiyet bir Cumhuriyet Savcısı tarafından güya suçsuz yere içeri atıldığı an hepiniz sağduyulu,değerlerine sahip çıkan,adam satmayan adamlar oldunuz.
Bu takımın bu hale gelmesinde hepiniz suçlusunuz.Suçluysa da bizim suçlumuzdur kime ne deyip arkasında durmak o suça iştirak etmenin kaypaklıkla diğer ifade şeklidir.Bir insana duyulan aşırı güven onun hatalarını görmezden gelmeyi doğuruyorsa yanlış yoldasınız demektir.
Forum yöneticisi bazı arkadaşların da yok ''sabrediyorum'' yok ''renkler belli oluyor'' diyerek şahsıma isnat ettiği aba altından sopa gösterme niyetli cümlelerini kendilerine iadeli taahhütlü olarak geri gönderiyorum.
Kabul; Siz yiğidosunuz,siz gerçek taraftarsınız,bütün Türkiye mal,bir siz zekisiniz.
En büyük Mecnun.Sallayın Sivasspor'u.
Tartışmaya devam edin.Anma töreni filan yapılacaksa bunca yılın hatrına iştirak edecek kadar da mesnetli bir insanım.
Bu arada bu forumda ayrı konuları ve ayrı düşünceleri savunuyor olsak da hepimizin derdi Sivasspor.Kimse kimseye düşüncesinden dolayı haseki çekemez.Çocuk yok karşınızda.
Bitti.