Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
Alt 17.08.2011, 00:32   #71
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaman birlik olma zamanı.Zaman Başkana sahip çıkma zamanı.30 kupona alınmadı bu takım beyler..........
yerden göğe kadar haklısın gardaşım
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda babayavuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2011, 00:54   #72
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Başkana yazık oldu aklandığında bile artık takımın başkanlığını yapmaz...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2011, 01:41   #73
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

İmza yetkisi olsa da olmasa da umrumda degil.Cünkü o SİVASSPOR baskanı.O bizim BASKANIMIZ...Şerefli,haysiyetl i bir İNSAN o..Bu adam YİGİDOLARA leke sürdürtmez cünkü o da tam anlamıyla bir YİGİDO...
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı burak58as553'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 03:48   #74
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Yuh be! Okuduklarımın bazılarına inanamadım. Mecnun Otyakmaz gibi bir insanı hemde sivassporlu olduğunu söyleyenler suçl ilan edip,arkadan vurmuşlar bile!
Okudugum bazı yorumlardan sadece bir sonuç çıkardım. Mecnun Başkana dil uzatanların kesinlikle ve kesinlikle şahsı problemleri vardır. Yoksa insan bu kadar nankör olamaz. Adam "Maç satan karısını satar" diyor siz hala utanmadan, adamı suçlu ilan ediyorsunuz. Adam " Aziz yıldırımın yanına dolgu malzemesi lazımdı,beni koydular" diyor

Siz Mecnun başkan gibi insana laf söyleyeceğinize, Sivasspor'un altını oymaya çalışan,günler öncesinden Sivasspor'u düştü ilan eden,savcılığa soyunup " otelin önündeki o siyah çantanın içinde ne olduğu açıklanmadı" dyecek kadar adileşen,geçen sezona kadar sivassporda yöneticilik yapan utanmaz adama(!) söyleyin.
Mecnun Otyakmaz babamın oğlu değil,benide belki görse hatırlar,ama bu şehre yaptıklarını inkar etmek, nankörlük olur.
Sivassporu çok sevenler! Acaba gidip kombine biletinizi aldınızmı?
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 03:50   #75
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar Mecnun Otyakmaz'ın başkanlığının düştüğünede inanmayın,çünkü basında çıkan hberler doğru olsaydı,şimdiye 5-6 takımın küme düşürülmesi lzımdı.
O yeniden Svasspor'un başına gelecek.....
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2011, 05:12   #76
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ADAM GiBi ADAM MECNUN BASKAN !!!!!!!!!!!!!!!!
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı YENiCERiavrupa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2011, 07:16   #77
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dün yazdığım mesaj ve işten çıktığım andan sonra bana leş kargası diyenlere,delikanlı bozuntusu diyenlere,aklı evvel diyenlere ve yaş üstünlüğünü karşısındaki adamdan daha üstünlük olarak görenlere bu başlıktaki son mesajımdır.Zira kimseye düşüncemi kabul ettirmek zorunda değilim benim size katılmadığım ve katılmayacağım örneği gibi.

Bir Türkiye Cumhuriyeti yetkili savcısı b.ktan bir sebeple suçsuz yere babanızı içeri atsa bu kadar yaygara yapmazdınız.Türkiye'de bizim sevgili başkan içeri alınana kadar bütün adelet organları adildi,benim stadımı para karşılığında rakip takıma satıp şampiyonluk kutlatan başka takım delegesi o yüce şahsiyet bir Cumhuriyet Savcısı tarafından güya suçsuz yere içeri atıldığı an hepiniz sağduyulu,değerlerine sahip çıkan,adam satmayan adamlar oldunuz.
Bu takımın bu hale gelmesinde hepiniz suçlusunuz.Suçluysa da bizim suçlumuzdur kime ne deyip arkasında durmak o suça iştirak etmenin kaypaklıkla diğer ifade şeklidir.Bir insana duyulan aşırı güven onun hatalarını görmezden gelmeyi doğuruyorsa yanlış yoldasınız demektir.

Forum yöneticisi bazı arkadaşların da yok ''sabrediyorum'' yok ''renkler belli oluyor'' diyerek şahsıma isnat ettiği aba altından sopa gösterme niyetli cümlelerini kendilerine iadeli taahhütlü olarak geri gönderiyorum.

Kabul; Siz yiğidosunuz,siz gerçek taraftarsınız,bütün Türkiye mal,bir siz zekisiniz.
En büyük Mecnun.Sallayın Sivasspor'u.
Tartışmaya devam edin.Anma töreni filan yapılacaksa bunca yılın hatrına iştirak edecek kadar da mesnetli bir insanım.

Bu arada bu forumda ayrı konuları ve ayrı düşünceleri savunuyor olsak da hepimizin derdi Sivasspor.Kimse kimseye düşüncesinden dolayı haseki çekemez.Çocuk yok karşınızda.
Bitti.
Alt 17.08.2011, 07:29   #78
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
:cool: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün yazdığım mesaj ve işten çıktığım andan sonra bana leş kargası diyenlere,delikanlı bozuntusu diyenlere,aklı evvel diyenlere ve yaş üstünlüğünü karşısındaki adamdan daha üstünlük olarak görenlere bu başlıktaki son mesajımdır.Zira kimseye düşüncemi kabul ettirmek zorunda değilim benim size katılmadığım ve katılmayacağım örneği gibi.

Bir Türkiye Cumhuriyeti yetkili savcısı b.ktan bir sebeple suçsuz yere babanızı içeri atsa bu kadar yaygara yapmazdınız.Türkiye'de bizim sevgili başkan içeri alınana kadar bütün adelet organları adildi,benim stadımı para karşılığında rakip takıma satıp şampiyonluk kutlatan başka takım delegesi o yüce şahsiyet bir Cumhuriyet Savcısı tarafından güya suçsuz yere içeri atıldığı an hepiniz sağduyulu,değerlerine sahip çıkan,adam satmayan adamlar oldunuz.
Bu takımın bu hale gelmesinde hepiniz suçlusunuz.Suçluysa da bizim suçlumuzdur kime ne deyip arkasında durmak o suça iştirak etmenin kaypaklıkla diğer ifade şeklidir.Bir insana duyulan aşırı güven onun hatalarını görmezden gelmeyi doğuruyorsa yanlış yoldasınız demektir.

Forum yöneticisi bazı arkadaşların da yok ''sabrediyorum'' yok ''renkler belli oluyor'' diyerek şahsıma isnat ettiği aba altından sopa gösterme niyetli cümlelerini kendilerine iadeli taahhütlü olarak geri gönderiyorum.

Kabul; Siz yiğidosunuz,siz gerçek taraftarsınız,bütün Türkiye mal,bir siz zekisiniz.
En büyük Mecnun.Sallayın Sivasspor'u.
Tartışmaya devam edin.Anma töreni filan yapılacaksa bunca yılın hatrına iştirak edecek kadar da mesnetli bir insanım.

Bu arada bu forumda ayrı konuları ve ayrı düşünceleri savunuyor olsak da hepimizin derdi Sivasspor.Kimse kimseye düşüncesinden dolayı haseki çekemez.Çocuk yok karşınızda.
Bitti.
Sana daha sağlam bir cevap verecektim de omuzlarımızda apolet ve uyması gereken bir saygımız var dostum. Ayrıca cevap hakkı veremeyeceğini ve bir daha mesaj yazmayacağını söylediğin için bitti kelimene rağmen sesimi çıkarmıyorum..
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2011, 07:36   #79
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu nasil site arkadas?
3-5 kisi siteyi ele gecirmis kendi düsüncelerini baskalara empoze etmeye calisiyor, insanlara hakaret ediyor küfür ediyor.

Insanlar küfür etmedigi sürece düsüncelerini yazamayacaklarsa bu sitenin amaci nedir?
Ben Fikret Ünsal'i sevmiyorum demek serbest
ama Mecnun Otyakmaz'i sevmiyorum derse tukaka.
Her ikiside düsüncedir ve bu düsünceye saygi gösterin.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
yazıkk çok yazık...
Alt 17.08.2011, 07:42   #80
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart yazıkk çok yazık...

düşününki insanın babası savcı tarafından tutuklanmış, ancak durum hakkında herhangi bir bilginiz yoktur. hemen çıkıyorsunuz benim babam yapar diyorsunuz!!! bumudur insanlık bumudur delikanlılık...
HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ "SİVAS HİÇBİRZAMAN SİVASLIYA SAHİP ÇIKMADI ÇIKMAYACAKTA"...
gurbete giden milyonlar bu acı gerçeği çok iyi görüyorlar,geride dönmüyorlar, dönmeyeceklerde...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kakikli'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
artık, başkanı, değil, düzen, sivasspor, yanliŞ