Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 05.12.2005, 18:15   #111
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Senin bu lafına kargalar bile güler hamsi kavağa çıkınca kayseriye kendi evimizde yeniliriz.Senin niye bundan keyif aldığınıda anlayamadık.Cismini tanıtta rengini bilelim.

SERDAL BABA AGZINA SALIK

KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CATLASIN

HOP ŞİT 007 G...............T SALLA G.................T SALLA
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SELAM
Alt 05.12.2005, 18:55   #112
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SELAM

CESARETİN VE ÖZ GÜVENİLİN YERİNE GETİRMESİ SİVASSPORUMUZUN
KAYSERİ GİBİ DEPLASMANDAN PUAN ALMASINA SEBEP OLDU GALİPTE GELEBİLİRDİK AMA 1 PUAN ODA İYİ AMA ŞU BİR GERÇEK

LANET OLSUN TÜM KAYSERİ TARAFTARINA
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2005, 19:23   #113
ich_liebe_dich
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ich_liebe_dich ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HAKKIMIZI ALAMDIK BENCE GEÇEN HAFTADA AYNISI OLDU İNŞALLAH KONYA MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLCAK HERKES GÜCÜMÜZÜ GÖRECEK

İCH LİEBE DİCH( NAZIM GÜLTÜRK )
ich_liebe_dich isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2005, 19:37   #114
Faruk BAŞESKİ
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Faruk BAŞESKİ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın 90 dakikasını heycanla izledim.sivas'lıyız delikanlıyız sözün özünü konuşuruz mükemmel bir sivas Spor yoktu.Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a oynadıgı oyunun yarısını oynayamadı.Futbolcuları ve tüm teknik heyeti kutluyorum inşallah daha iyi olacaktır.
Faruk BAŞESKİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
kayseriliyim belki incelersiniz
Alt 05.12.2005, 20:01   #115
ozyay38
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 ozyay38 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart kayseriliyim belki incelersiniz

Arkadaslar cok ayıp ediyorsunuz tamam olayları tasrip etmiyorum ama suc bizde degil balilinin golden sonra yonetimimize yaptıgı hareket ve ondan sonra taraftarımızın BALİLİ ye yapmıs oldugu protesto ki mactan once sivas taraftarına ayrılan yer 7.000 kisi idi ve baskanımız o kadar fair play i destekliyor yani biz fenerbahceye bu kadar bilet vermemisiz komsumuza kardesimize vermisiz bu kadar bileti ha daha sonra ne oldu polis sorun cıkmasın diye sivaslı taraftarları kayserisporlu taraftarlardan ayırdı ne olur ne olmaz diye o sıradada arbede yasandı hepsi bundan ibaret LÜTFEN biraz sağduyu herkese iyi aksamlar
ozyay38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2005, 21:49   #116
^ramazan^
Acemi Yiğido

^ramazan^ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ^ramazan^ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BALİLİNİN YAPTIĞI HAREKETİ bizde tasrip etmiyoruz nede olsa israilli şahsım adına söylüyorum ben baliliyi altın mıçsa sivasta görmek istemiyorum
^ramazan^ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2005, 03:06   #117
Cilginlar_38
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Cilginlar_38 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

merhaba arkadaslar, ben sadece futbol`u tartismak istiyorum bu form`da.
bazi arkadaslar, kayseri`yi hakem elimizden aldi felan dedi, ama televizyon`da goruntuler oyle demiyor, son verilmeyen penalti, kalla`nin ceza saha`si icinde elle oynamasi. yani 2 tane net verilmeyen penalti var. ve bunlari telelig, maraton, butun televizyon kanallarinda gordu tum turkiye. simdi bazi arkadaslar onun neresi penalti felan demesin, bal gibi penalti.

2.si ise, sivasspor`un 2 tane net pozisyonu var macta, tabi ikiside gol oldu. futbol oynatmamak icin elinden geleni yapti sivasspor oyunculari, hele hele kalece vedat, toplasan bi 15 dakikasini calmistir macin. yav bu kadar`mi sogutmaya calisilir oyun. zaten verilen kartlar belli ediyor sivasspor`un futbol oynatmak istemedigini, tabiki kayserispor`ada bazi kartlar verilmesi gerekir`di, ama kartalarin hepsi verilseydi, sivasspor 10 kisi degil 8 kisi tamamlardi maci.
Cilginlar_38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2005, 03:14   #118
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cilginlar_38 Nickli Üyeden Alıntı
bazi arkadaslar, kayseri`yi hakem elimizden aldi felan dedi, ama televizyon`da goruntuler oyle demiyor, son verilmeyen penalti, kalla`nin ceza saha`si icinde elle oynamasi. yani 2 tane net verilmeyen penalti var. ve bunlari telelig, maraton, butun televizyon kanallarinda gordu tum turkiye. simdi bazi arkadaslar onun neresi penalti felan demesin, bal gibi penalti.

2.si ise, sivasspor`un 2 tane net pozisyonu var macta, tabi ikiside gol oldu. futbol oynatmamak icin elinden geleni yapti sivasspor oyunculari, hele hele kalece vedat, toplasan bi 15 dakikasini calmistir macin. yav bu kadar`mi sogutmaya calisilir oyun. zaten verilen kartlar belli ediyor sivasspor`un futbol oynatmak istemedigini, tabiki kayserispor`ada bazi kartlar verilmesi gerekir`di, ama kartalarin hepsi verilseydi, sivasspor 10 kisi degil 8 kisi tamamlardi maci.
ŞİMDİ SEN DURDUGUN TARAFTAN ÖYLE GÖRÜYORSUN,SİVASSPOR C.KARACANIN HATASI VE PETKONUN ATILAMASIYLA OYNU SİZE VERMEK ZORUNDAKALDI,BİZLER EMİNİZ SİVAS 10 KİŞİ KALMASA VE ONCA SARI GÖSTERİLMESYDİ DAHA NET VE ACIK OYNAYACAKTI.SIRF MİLLETİN GÖZÜNE HOS GELSİN DİYE SİZDEKİ FORVETLERİ BOS BIRAKIP OFANS OYNAYACAK HALİDE YOKTU.EN AKILLI OYNU OYNAYIP PUANIDA KAPTI HEPSİNEDE HELAL OLSUN.
LORANTIN KAFASINA ATILA TELEFON (6 ADET)SU ŞİSELERİ VE CAKMAKLARIDA YAZINDA GERCEKLER ORTAYA CIKSIN.
Alt 06.12.2005, 03:16   #119
GuNaY
Gast

Alıntı:
Cilginlar_38 Nickli Üyeden Alıntı

kardeş şimdi pozisyonları tartışmamız ne size 3 puan nede bize verilen kartları geri çevrilir... herkes maçı kendi duygu yoğunluğu içinde izler ve pozisyonları o şekilde süzer... tamam son dakika pozisyonunuz net faul verilebilirdi, ancak maça baktığımız zaman neredeyse her dakikada bir tartışılacak pozisyon var... vedata gelince bunu sizden bir kac arkadaş daha soyledi, takımı deplasmanda oynuyor ve 10 kişi ile mücadele ediyor, rakip takım devamlı bastırıyor!!! ne yapmasını belkiyordun buyrun kardes sizin atağınızı yapın bizde burda onu cevirmek içinmi yırtınalım??? bu yorumun oldukça komik... madem maçı tartışacaksın biraz daha mantıklı yaz bence yada her pozisyonu yazma....
Alt 06.12.2005, 03:20   #120
Cilginlar_38
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Cilginlar_38 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
kardeş şimdi pozisyonları tartışmamız ne size 3 puan nede bize verilen kartları geri çevrilir... herkes maçı kendi duygu yoğunluğu içinde izler ve pozisyonları o şekilde süzer... tamam son dakika pozisyonunuz net faul verilebilirdi, ancak maça baktığımız zaman neredeyse her dakikada bir tartışılacak pozisyon var... vedata gelince bunu sizden bir kac arkadaş daha soyledi, takımı deplasmanda oynuyor ve 10 kişi ile mücadele ediyor, rakip takım devamlı bastırıyor!!! ne yapmasını belkiyordun buyrun kardes sizin atağınızı yapın bizde burda onu cevirmek içinmi yırtınalım??? bu yorumun oldukça komik... madem maçı tartışacaksın biraz daha mantıklı yaz bence yada her pozisyonu yazma....
allah allaaaaah, yaa bazi sivasli arkadaslar mac bizim hakkimizdi diye yaziyor, ben buna karsilik veriyorum. senin yazina gore`se hic futbol oynamamisiniz gibi geliyor. tamam herkes senin gibi gercek`ci olsa, tamam haklisin normal diyecem tabiki dogru yapmasi gerekeni yapti, cunku kayseri bastirdikca bastiriyordu. onun gorevi`de oyunu sovutmak oldu. ama bu formda bazi arkadaslar boyle demiyorlar, sanki sivas 10 kisi ustumuze ustumuze gelmis gibi yazilar yaziyorlar.
Cilginlar_38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla