Cevap: Play- Off Devrimi
Herkes de bir Federasyon düşmanlığı başlamış. Anlamıyorum neden.
Şuan Sivasspor olarak zor günler geçiriyoruz. Medyaya kaldıysak Sivasspor düştü bile. Federasyonun Kararlarının tamamı Sivassporun lehine.
Digitürk konusuna gelince, naklen yayın gelirleri olmasa hiçbir anadolu takımı doğru düzgün futbolcu alamaz. Adamlar kar ediyordur muhakkak ama şike soruşturmasından sonra aynı şartlarda devam edemiyecekleri kesin. Yayıncı kuruluş bıraksa bu işi yarı fiyatına satamazlar bi daha. Bütün kulüp başkanlarının derdide bu zaten.
Sivasspor Yönetimide duygusal nedenlerle destekliyor bu işi.
Şikeyi Federasyon yapmadı. Küme düşürme cezalarını savunma hakkı veremediği için erteledi, ne olumlu ne de olumsuz karar verdi. Doğru da yaptı, gerçek Sivassporlular, yönetim, mecnun başkan suçsuz olduğumuzu söylemiyorlar mı. Federasyonu sevmeniz için Sivassporu düşürmesini mi istiyorsunuz.
Ne fener düşmanlığı yapalım, ne de başka takımlara yalakalık yapalım. Olaylara Sivasspor pencerisinden bakıp, doğruları konuşalım.
Ben Federasyonun Hiç bir kararında hatalı olduğunu düşünmüyorum. TFF ye kızanlar neden kızıyorlar açıklarlarsa sevinirim.
Play-off sistemi Digitürkün ve kulüplerin ortak çıkarının bir ürünüdür. Demirören dün medya önünde herkesi decoder almaya davet ediyor. İşin ciddiyetini anlayın artık. Demek ki Digitürk zarar ediyorum çekileceğim dedi.
Sivassporu ise hiç ilgilendirmeyen bir konu ayrıca. Sadece biraz maç trafiği sıkışacak o kadar. İlk dörde mi girecez sanki..
|