arkadşlar şöyle dün yaşadıklarmı anlatmak istiyorum..
levent eriş 1 dk bile yerinde oturmadı.rıza hocada yerinden çıkmadı bir tek ortalık karıştı hoca seyirciyi sakinleştirmek istedi adanaspor inanılmaz sert oynadı bülent bölükbaşı ve anıl baş aktörlerdi.bu arada maç çok sıkcıyıdı ama bizim taraftarları bilirsiniz levint erişle uğraşmaktan gülme krizine soktu bizi çok komik bi taraftarımız ve çok doğallar gerçekten çok güzel bide dedeler varki sormayın gitsin

maçtan çıktıktn sonra futbolcuları görmeye gittik bazıalryla çekindik. grosickinin neden hiç yüzü gülmüyor anlamıyorum bi de ziyaya bağırdım arkadan çocuk bi korktu etrafına bakınıyo

sonra adansporlu yöneticiyle falan konuştum abi çok sert oynamadınızmı dedik özellikle 4 nuamraya selam söleyin dedik anıl karaere o da siz pedrieli görmediniz galiba dedi kırmızı yiyecekti diyo sakatlandı çıktı diyo forma verin dedik hazırlık maçlarının formaları bi tane basıldığı için veremiyoruz dedi.kanal a varmış adananın yerel kanalı o bile sivasa gelip canlı yayın yaptı tebrik ediyorum onlarıda kamremanlarıyla konuştuk abi siz fransa ligini flan yayınlayan kanlamısınz dedik yok adananın kanalıyız dedi çok güzel sohbet ettik herkesle 20 yıldır ben çekim yapıyorum daha ben forma alamdım diyo ya

ibo abi var orda onun personel kartını aldık boyunlarındaki var ya onu aldım herkes bizi yönetici sanıyo bizde kasılarak flan yürüyoz adamlarla konuşuyoruz ya herkes bi şaşırıyo

istasyonda bile kaç tur attık onunla büyk otelin önünde falan duruyoz admlar direk boynumuzdakine bakıyo

mısır almaya gittik çocuk yazıyı okumaya çalışıyor fala nsüperdi ya dün

büyük otelde adanasporlular ile sivassporlular oturmuş çay içiyorlardı rıza hoca ile levent yanyana çok konuştular sonra rıza hoca ayrıldı bi fotoğraf çektirdik.
Hocam forvet alacakmısınız?? dedim
evet dedi.
yabancımı dedim
evet dedi
Bnde hocam bari bu sefer kaliteli alın dedim sonra ayrıldı arkasından hocam iyi tranfer olsun diye bağırdım o da bi baktı ters ters sonra gitti yanında biri daha vardı ama rıza hoca ayyaş gibiydi ayakta duramıyodu