Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 3 - Adanaspor 2
Alt 28.08.2011, 02:55   #31
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor 3 - Adanaspor 2

defans daha iyi olmali adanaspor,dan bile iki gol yiyoruz kim bilir super lig,de ne goller yeriz
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda threestar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2011, 03:37   #32
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bn maçı statta izledm sahada takm resmn yok defans berbat 10 dk grosicki gözüktü 1 gol 1 asist zatn sonra kayboldu eneramo berbat o nasıl bi penaltıydı hayrettn her zamanki gibi .acilen forvet şart takıma eneramo tek forvet oynayamaz.bu arada adanaspor cok cirkeflik yaptı sakatlamak için oynadı levent eriş oyunculara ayak uydurdu taraftarda o yüzdn sinirlendi.kıvançın ciddi bî seyi yok.oyuncularla fotograflar cktirdk.adanadan kanal a canli yayn yaptlar. bzm kanallarda burdan ble yapmyolr. Rıza hoca büyk otelde adanalılrla sohbet edyodu ordan rıza hocayla konustm forvet alınackmı dedm evt ddi yabncmı dedm ev t dedi bnde hocm bari bu sfer kaliteli olsn ddm iyi transferler yapn ddm sinirli bi skilde bakti gitti
Helal yigido insalah riza hoca ciddidir
Alt 28.08.2011, 03:41   #33
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçta enn çok dikkatimi çeken olay şu:''Hiçbir oyuncumuz rakiple kafa topu mücadelesine girmiyor.'' Bu nasıl bir acizliktir anlamıyorum.Hırs yok kısaca..Hayrettin işe yaramaz.Grosicki çizgide öylece bekliyor.Hala tecrübesiz..Müthiş yetenekli ama bunu kullanamıyor(uz).Eneramo tek başına yapabilecek forvet değil.Tek oynayabilicek sağa ve sola yılmadan çapraz koşular yaparak son vuruşu iyi olan bi oyuncu gerek bize..Yoksaa işimiz çok çok kötüye gidiyor.
Yw arkadas siz hala grosickinin iyiliginimi bekliyorsunuz ben o adami alti ay once cozdum bundan topcu olmaz ne olacagi belli olmayan bir adam bir iki mac disinda iyi oldugu maclari soyleyin
Alt 28.08.2011, 05:14   #34
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anlamıycak birsey yok enaroma bilerek atmadı jest yaptı lig maçında olsa öyle vurmazdı zaten de penaltıcı o değil....
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2011, 11:49   #35
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
threestar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
defans daha iyi olmali adanaspor,dan bile iki gol yiyoruz kim bilir super lig,de ne goller yeriz

sen otur bi ara 2 lig maçı izlee..adamlar süperlig oyunundan bile güzel oynuyorlar.. hemde daha heycanlı.. sanarsınki premier ligi.
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karakocyakup58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2011, 11:50   #36
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 987 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

eneramo kalecinin yana yatacağı düşündü hazırlık maçı olmasaydı öyle vurmazdı...hayrettin önceki maçlara göre iyi oynadı...forvet alınmasına gerek yok ilerde grosicki ve pedriel yeter fakat eneramonun yernde başka biri olmalı
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2011, 11:56   #37
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımımı tebrik ediyorum.İlgisizlik beni de üzdü.Takımın bu ilgisizlikten ne şekilde etkilendiğini tahmin etmek bile istemiyorum.
Alt 28.08.2011, 13:48   #38
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

35.000 kişilik stad isteyenlere şidi hak verdim en çok skordan önemlisi stadın tıklım tıklım dolması ve dışarda kalan binlerce biletli seyirciydi. maç bedava olmasına rağmen biletlere hucum edenlerede teşekkür ederim. birde geçen sene son maçta esnaf kazandıyı gördü millet.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2011, 14:52   #39
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu kadro ancak bank asyada şampiyon olur süperligde 10 ile 16 arası bitirir.takviye şart.
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2011, 15:10   #40
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadşlar şöyle dün yaşadıklarmı anlatmak istiyorum..
levent eriş 1 dk bile yerinde oturmadı.rıza hocada yerinden çıkmadı bir tek ortalık karıştı hoca seyirciyi sakinleştirmek istedi adanaspor inanılmaz sert oynadı bülent bölükbaşı ve anıl baş aktörlerdi.bu arada maç çok sıkcıyıdı ama bizim taraftarları bilirsiniz levint erişle uğraşmaktan gülme krizine soktu bizi çok komik bi taraftarımız ve çok doğallar gerçekten çok güzel bide dedeler varki sormayın gitsin maçtan çıktıktn sonra futbolcuları görmeye gittik bazıalryla çekindik. grosickinin neden hiç yüzü gülmüyor anlamıyorum bi de ziyaya bağırdım arkadan çocuk bi korktu etrafına bakınıyo sonra adansporlu yöneticiyle falan konuştum abi çok sert oynamadınızmı dedik özellikle 4 nuamraya selam söleyin dedik anıl karaere o da siz pedrieli görmediniz galiba dedi kırmızı yiyecekti diyo sakatlandı çıktı diyo forma verin dedik hazırlık maçlarının formaları bi tane basıldığı için veremiyoruz dedi.kanal a varmış adananın yerel kanalı o bile sivasa gelip canlı yayın yaptı tebrik ediyorum onlarıda kamremanlarıyla konuştuk abi siz fransa ligini flan yayınlayan kanlamısınz dedik yok adananın kanalıyız dedi çok güzel sohbet ettik herkesle 20 yıldır ben çekim yapıyorum daha ben forma alamdım diyo ya ibo abi var orda onun personel kartını aldık boyunlarındaki var ya onu aldım herkes bizi yönetici sanıyo bizde kasılarak flan yürüyoz adamlarla konuşuyoruz ya herkes bi şaşırıyo istasyonda bile kaç tur attık onunla büyk otelin önünde falan duruyoz admlar direk boynumuzdakine bakıyo mısır almaya gittik çocuk yazıyı okumaya çalışıyor fala nsüperdi ya dün büyük otelde adanasporlular ile sivassporlular oturmuş çay içiyorlardı rıza hoca ile levent yanyana çok konuştular sonra rıza hoca ayrıldı bi fotoğraf çektirdik.

Hocam forvet alacakmısınız?? dedim
evet dedi.
yabancımı dedim
evet dedi
Bnde hocam bari bu sefer kaliteli alın dedim sonra ayrıldı arkasından hocam iyi tranfer olsun diye bağırdım o da bi baktı ters ters sonra gitti yanında biri daha vardı ama rıza hoca ayyaş gibiydi ayakta duramıyodu
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
adanaspor, sivasspor