Uefa kupasinda HJK Helsinki alman takimi Schalke 05 karsi oynadi helsinkide bir forvet vardi süper bence balili gibi hizli vuruslari süper o macta 2 golü vardi bence bu futbolcu alinabilinir bonservisi ile adamin ismi Teemu Pukki 21 yasinda bu sezon 16 macta 9 golü var
Transferde aradığımız oyuncu için ' Balili gibi hızlı' olmalı tabirine katılıyorum . Aradığımız tam bir 'Genç Balili'. Bu özelliklere uyan yerli yabancı,fırsatçı,atak,ivmelene bilen, defans aralarına sızabilen bir golcü bize lazım olan. Gelecek vaadeden biri bile olabilir. Araştırmalarımız bence de bu tip bir oyuncu üzerinde olmalı.
kesinlikle forvet transferinin olacağını ve bunun da çok büyük bir ihtimalle yabancı forvet olacağını öğrendim...şu an temas kurulan 2 isim ön plandaymış..daha sağlam bilgiler alırsam paylaşırım..
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
kesinlikle forvet transferinin olacağını ve bunun da çok büyük bir ihtimalle yabancı forvet olacağını öğrendim...şu an temas kurulan 2 isim ön plandaymış..daha sağlam bilgiler alırsam paylaşırım..
isimleri istiyoruz hayalkafe sabırsızlandık artık eneramoyla bu iş olmaz
bildigimiz kadariyla diallo 6 ay sahalardan uzak kalacak bu durumda diallonun sozlesmesi dondurulup yerine yabanci bir forvet alinabilir bunun biran once yapilmasi sart