yav yuh be daha başlamadan elimizde patladı bilin bunu boşuna heveslenmeyin bir kere bir futbolcunun 2 maçını izleyip hemen alınır mı akıl var mantık var almayacaksın A2 den takviye alıcaksın hemde tecrübe olur
arkadaşlar bekleyin görün nasıl ki bolubeyi deli yusufun getirdiği uyuz atı beğenmemiş gözlerine mil çektirmişti ve o uyuz at ak bir küheylan olmuştu bu oyuncuda kendini sivas ta gösterir süper bir yıldız olabilir
yazıklar olsun böyle transfer anlayısına nedir bu böyle arkadaş....
her yıl aynı muammalar bi ordu mersin kayseri bursa eskişehir kadar olamadık..
allah sonumuzu hayır eyleye bu miloşunan ligde kalırsak ne olayım...
hiçç umudum yok açıkcasıı
yine kangren bi sezon bizi bekliyor..malesef :(
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yigido DogaN'a Teşekkür Ediyor...
arkadaşlar bekleyin görün nasıl ki bolubeyi deli yusufun getirdiği uyuz atı beğenmemiş gözlerine mil çektirmişti ve o uyuz at ak bir küheylan olmuştu bu oyuncuda kendini sivas ta gösterir süper bir yıldız olabilir
çok bekle sen arkadaşım çoookk......
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yeni maradona olucakmış hayırlı olsun memlekete.Mersin kadar olamadık helal olsun adamlara kadrolarına bakıpta hayran olmamak elde değil.yazık inş yine küme düşmemeye oynamayız.
Youtube izledim orayada yazdim sanmiyorum golcu diye alinsin oynadigi oyuna bakarsak tipik bir sag kanat oyuncusu izlemi veriyor iledede var geridede var
mucadeleyi seviyor savasci gorunuyor suratlide sag kanata oynadigi toplarda iyi sol kanada gecince iceriye dogru kapaniyor yada geriye oynuyor sol ayagini baston olarak kulaniyor ama kotu bir oyuncuda degil hadi hayirlisi ne diyelim insallah iyi olur bizim icin
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı terazi'a Teşekkür Ediyor...