kırmızı çizgili formalar hariç diğerlerini beğenmedim şampiyonluğa oynadığımız zamanın siyah kol çizgisi olan formalar iyiydi ayrıca sivassporun arması 3 yıldız olsa fena olmazdı büyük üçgen şeklindeki yıldızlar sanki atlet üzerine sadece arma var yurt dışında kırmızı beyaz rengi olan takımların formaları yapılabilirdi kırmızı beyaz büyük kareli formalar hoş duruyor hiç estetik değil şimdiki formalar benim için sivassporum atletlede sahaya çıksa gurur duyarım biraz yenilik lazım okadar.
valla almanya memleketim ve kalbimdeki tek takimin formasini giymek icin sivasdan forma getirtecem TSV Altkloster 2.Herren takiminda oynamaktayim forma numaram 58 formalar ne zaman satisa sunulacak haberi olan varmi,
Saçmalıktan başka bişey değil. Çok zor bişey yani yeni forma yaptırmak. Tamam önemli olan takımın gerçekten takım olması beklentileri karşılaması taraftarın yüzünü güldürmesi ama madem ki büyük takımız diyorsun o zaman süper lig takımına yakışır hareket edecceksin. oldu olacak önceleri yapıldığı gibi söylesinler üç beş tane markete üç aylık formalar yapsınlar. Ayıptır sivas dışında bir taraftar sivasspor forması temin edemiyor orjinal diye satılan formalarında nerde yapıldığını herkes biliyor. Bizden başka bir kulüpte yoktur böyle olay. Bu nasıl bir zihniyettir anlamış değilim. Taraftar için ne zaman birşey yapılacak gerçekten merak ediyorum bide hala şu formaları yeni zannedipte sevinenler var yaa diyecek bişey bulamıyorum.
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR