Cevap: Galibiyet İçin Oynayacağız
KARABÜK TAKIMINA BAKIŞ:
Karabükspor takımının Sivassporumuz karşısındaki olası onbiri:
Kalede Tomiç, defansın sağında Erdem Özgenç, tandemde Deumi,Muhammet Özdin,solbek Seriç,önlerinde önliberolar Tozo,Birol Hikmet, sağ kanatta Ahmet Cebe (Rıdvan Şimşek), sol kanatta Erkan Taşkıran, on numara Cernat, ileri uç İsmail İsa (Luton Shelton) olacaktır.
Sakatlıkları geçmezse kalecinin yerine Orkun,Erkan'ın yerine Bilal Kısa oynayabilir. Ayrıca hücuma dönük son transferler olan Ali Kuçik,İlhan Parlak ve Mehmet Çakır da birer devre oynayabilirler.
Karabükspor, geçen yıldan oyun anlayışı ve kalitesi olarak pek birşey kaybetmediği gibi, özellikle ofansa çok iyi takviyeler yaptı. Emenikenin yerine alınan Shelton da Jamaikalı bir sprinter. Bulgaristan Türkü İsmail ise çok iyi bir golcü. Bu ikili çok tehlikeli. Diğer isimleri geçen yıldan tanıyoruz.
Bu takımla ligin ilk maçında karşılaşmamız bence avantaj, çünkü henüz tam randımanda değiller. İlerleyen haftalarda form tutarlarsa can yakarlar.
Ben maçın sonucunu hocaların belirleyeceğini düşünüyorum. Sahaya çıkacak kadrolar ve oyuniçi taktik ve oyuncu değişikliklerinde yanlış yapan kaybeder.
Bu maçı berabere biteceğini tahmin ediyorum. Geçen sezonun ilk maçında Pedriel'in yaptığı gibi bir veya birkaç oyuncumuz ekstra işler yaparsa kazanabiliriz de. Ama karşımızda iyi bir takım olacak ve maç zorlu geçecektir.
|