Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar
Alt 12.09.2011, 13:59   #101
HababamHa
Usta Yiğido
 
HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 06.01.2008
Mesajlar: 1.253
Thanks: 1.016
480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ligde kalamk isteyen kim
Bu ne vurdumduymazlık senden başka herkesin düşüncesi ligde kalmak...Sen hariç..
__________________
Biz Sivassporluyuz
HababamHa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar
Alt 13.09.2011, 01:36   #102
Çılgın Türk
Usta Yiğido
 
Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.12.2010
Mesajlar: 1.695
Thanks: 58
611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar

13 Eylül 2011, Salı


Anadolu kaplanları


8 yazarımız Süper Lig ekiplerini değerlendirdi. Kuşkusuz en hazır takım olarak İstanbul Belediye öne çıkarken, Bursaspor, Manisa ve Mersin gelecek haftalar öncesi umut verdi.


Belediye taş gibi!

Belediye mütevazi kadrosuyla bu sezon da kaldığı yerden devam edecek. Konsantre oldukları maçlarda yenilmeleri çok zor. Hele bir de öne geçerlerse geçmiş olsun. Defansın ortasında iki ağır stoper Belediye’nin handikapı. Abdullah Avcı, zaman zaman anti futbol oynattığı için eleştiriliyor. Ben katılmıyorum. Avcı’nın takımı oyun oynamıyor, futbol oynuyor. Erkek gibi mücadele ediyor. Galatasaray karşısında iyi oynayarak karşılaşmayı 70 dakika domine ettiler ve hak ettikleri galibiyeti aldılar. 800 bin dolara alınan Webo, Süper Lig için ideal bir tek forvet. Tek başına Galatasaray defansını perişan etti.

Raşit Altun

Timsah yürüyüşü sürer!

Kayserispor maçında sonuçtan öte takım olarak iyi gözükmeleri önemliydi. Şampiyon oldukları sezondaki arkadaşlık, yardımlaşma ve takım olma duygusu geçtiğimiz sezon kaybolmaya yüz tutmuştu. Ancak ikinci revizyon ve takımın çehresini olumlu yönde değiştirmiş. Kayserispor önünde çok iyi oynamadılar ama ortada bir takım vardı ve karşılığını aldılar. Ancak maç devamlılığını sağlarlarsa Play-Off’un en büyük adayları arasında yerlerini alırlar.

Kayseri'ye zaman lazım

Sezon başında doğru bir revizyondu yaptıkları ama eldeki kadronun ilk maçta tam istenilen kıvamda olmadığını gördük. Biraz zamana ihtiyaçları var ve eldeki çeşitlilik eğer doğru kullanılırsa rahatlıkla pozitife dönüşür. Bursaspor maçında kolay bir yenilgi aldılar. Bu maçtan gereken dersi çıkartmaları gerek. Şota’nın orta alanda üzerinde iyi bir analiz yapmalı. Özellikle takım savunmasının kırılganlığı dikkat çekiciyidi.

Tunç Kayacı

Kartal Es-Es'i aldatmasın

Hazırlık maçlarındaki kötü görüntüsünün aksine Beşiktaş karşısındaki futboluyla yavaş yavaş takım olma yolunda olduğunu gösterdi Eskişehirspor... Skibbe’nin işi kolay değil. İşler iyi gitmediği zaman eleştiri okları ona yönelecek. Ancak Süper Lig tecrübesi onu birçok yabancı meslektaşından avantajlı kılıyor. Sezona Üç Büyükler’den birini yenerek başlamanın getireceği moralin ligin geri kalan bölümüne yapacağı katkı yadsınamaz... Ama Beşiktaş belki de ilk haftanın en kötüsüydü. Kartal’a karşı alınan galibiyet Es-Es’i aldatmasın. Hâlâ eksikleri var.

Kaan Bora

Manisa geçen seneden iyi

Ligi Avrupa ile açıp birçok rakibine oranla daha hazır bir Trabzonspor karşısında Manisaspor’un özellikle 10 kişi oynadığı bölümde gösterdiği performans hayli umut verici. Zaten geçtiğimiz sezonki kadrosunu çok büyük ölçüde koruyan Tarzanlar, beraber oynama kültürünü de geliştirmiş durumda. Daha da önemlisi birbirine yardım eden, birbirinin açığını kapatan oyuncu sayısı fazla bir Manisaspor’dan bahsedebiliriz. Makukula ve Isaac gibi iki sorumsuzu bu topluluğun dışında tutmak ya da içine almak da teknik direktör Kemal Özdeş’in en büyük sıkıntısı olacaktır.

Serhat Demirtaş

Ankaragücü hazır değil

Kadro kaybına rağmen sahaya yine de Süper Lig tecrübesi fazla olan oyuncularla çıkma başarısını, yönetimde yaşanan kaosa rağmen gösterdi. Ancak akılları fazlaca karışan futbolcuların sezon öncesinde yeteri derecede antrenman yapmadıkları, maçta net şekilde gözüktü. Ankaragücü ilk yarıda sağladığı direnci, ikinci 45’ten itibaren tamamen kaybetti. Yorulan oyuncular maçtan düşünce mağlubiyet de elbette kaçınılmazdı.

Mersin ligi tanıyor

Yaptığı doğru transferlerle isim olarak güçlü bir takım yaratmış, her mevkiide tanıdık bir isme rastlıyoruz. Kalecisi Hakan Arıkan’dan son adam Nobre’ye kadar Süper Lig’e aşina olan isimler arasında Nurullah Sağlam, iyi bir beraberlik sağlamış, takım oyununu sahaya yansıtma becerisini ilk maçta gösterdiler. Ozokwa özellikle sağ kanadı çok etkili kullandı ve Nobre’nin iki golünü bu kanattan gelen ataklar sonuçlandırdı.

Besim Güçtenkorkmaz

Antalya'da sol aksarsa...

Hazırlık safhasında 14 maçta 12 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alan Antalyaspor kadrosunu yenilemiş, daha da tecrübelenmişti. Fakat akıcı oyununu Gaziantepspor karşısında göremedik. Özellikle İbrahim’in yerine oyuna giren genç Emrah bana transferin en önemli futbolcusu gibi geldi. Müthiş yetenekli ve ayrı zamanda cesaretli. Musa Nizam’a dikkat! Bu futbolcu Mehmet Özdilek’in gözbebeği ancak Gaziantep maçındaki gibi aksarsa, Antalya’nın solu koridor olur.

Antep gol bulur ama...

Tek kelimeyle Wagner... Böyle bir futbolcu büyük takımlarda bile zor. Yanına Popov’u, Cenk’i ve Olcan’ı da ekledin mi, ileriyi müthiş organize ediyorlar. Cenk ve Popov’un kaçırdıkları gol olsa galip gelebilirlerdi. Özellikle defans ve orta alan bağlantıları zayıf. Antalya maçında İvan da aksadı biraz. Ama takım oturmuşluğu Gaziantepspor’u bu sene de ligde rahat bir konumda bulundurur. Defansta adam paylaşımına dikkat etmeliler.

Mehmet Ali Sabuncu

Karabük umut verdi

Süper Lig’de yeni sezonu, sahasındaki Sivasspor galibiyetiyle açan Kardemir Karabükspor, 2-1 kazandığı maçta rakibine göre oyun olarak daha derli ve toplu bir görüntü çizdi. Şu an için 90 dakikayı kaldıracak gücünün olmadığını düşündüğüm Cernat, Karabük’ün bu sezonki performansında kesinlikle belirleyici unsur olacaktır. Ayrıca Emenike’nin hem formasını (78) hem de boşluğunu dolduracak Jamaikalı Shelton da, ilerisi için umut verici bir forvet.

Sivas'ın dikkatine!

Daha önce şampiyonluğa oynadığı kadrodan sadece Hayrettin’in kaldığı Sivasspor için rakiplerine göre daha fazla zaman gerektiği açık. Yiğido, Karabük önünde mücadeleci kimliğini gösterdi ama organizasyon açısından zayıftı. 10 numaranın sahibi Grosicki’nin pas hatalarını minimuma indirmesi gerek. Kaleci Borjan da çok fazla gereksiz çıkış yapıyor. Bu onlara gelecek haftalarda sorun açabilir.

M. Çağrı Davran

Hücum iyi, savunma kötü!

Bance-Ekigho-Dominguez üçlüsüyle etkili bir hücum hattı oluşturan Samsun, bu üçlüyle Süper Lig’de her takımı zorlayabilir. Gençlerbirliği önünde atılan 3 golün asistini yapan Fink ve Selim de kalitesini sahanın her bölgesinde hissettiriyor. Fakat aynı övgüyü savunma için yapmak zor. Defansın yan toplardaki zaafiyeti çok açık. 3-0 öne geçtikleri maç, az daha 3-3 bitiyordu. Samsunspor’un artıları fazla, ancak oyun disiplinin olmayışı en büyük ve ciddi eksikleri.

Gençler'in işi zor

Mustafa Pektemek ve Orhan Şam gibi iki önemli oyuncusunu gönderen Gençlerbirliği, gol pozisyonuna girmekte sıkıntı çekmiyor. Hücumdan daha önemlisi defanstaki sorun. Gençlerbirliği’nin stoperleri hemen her durumda pozisyon veriyor, fazlasıyla da kırılganlar. Orta alan ise geriye hiç yardım etmiyor. Hırslı ve istekli oluşları en büyük artıları ama savunmada gereken yardımlaşmayı ve sertliği yakalayamazlarsa, daha çok puan kaybederler.

Safa Can Konuksever
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar
Alt 13.09.2011, 02:19   #103
yiğidobaytar58
Yiğido
 
yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.01.2008
Yaş: 36
Mesajlar: 341
Thanks: 98
111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar

bu saçma konunun kapanması lazım...sinir bozuyor başlığı...kimin ne olacağı sahada belli olur....galatasaray belediyeye yenildi, trabzon manisaya puan verdi, beşiktaş eskişehire yenildi,fener zar zor maçı aldı, ne yani, şimdi bunlarda şampiyonluğa oynayamaz o zaman düz mantıkla...herşey sahada biter...sivasda potansiyeli olan oyuncular var...helbet takım oturacak...hazırlık maçlarında bu potansiyeli gördük futbol anlamında...kaldıki hala kerim ve cerny takıma adepte olmadı...
__________________
SİVASSPORUM
yiğidobaytar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
düşmemeye, oynar, sivas


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git