Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
bir kere rıza hoca acilen oyun şablonunu değiştirmeli ve ister 4-4-2 ister 3-5-2 oynatsın ama illa çift forvet oynamamız lazım deplasmandaki maçalr için tek forveti anlayabilriz ama artık rıza hoca geçen seneden beri süregelen bu formatı değiştirmeli...bazı efendilere güzel cezalar kesmelisin hocam uğur kavuk mesela alternatifi yok falan deme çıakr muhammet ali atam oynasın..hayrettin mesela sırıtna 58 giymekle sonsuz kredisi olduğunu sanıyor kes onu koy ziyayı sakat mı al pa ftan adam cihan yılmaz kadro dışı bırakılacak ilk adam...grosicki gideceğim diyorsa istedğin praayı getirdiği anda yolla yok oynacağım diyorsa adam gibi antremanını yaptır...
oyun şablonu değişmeli, mutlaka çift forvet oynamalıyız...en iyi savunma ileri uçtan başlar...
|
Kardeş bende senin gibi düşünüyorum, hocaya bu zor zamanda destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Lakin hocamızında artık ezberlerini bozması radikal kararlar alması gerektiği düşünüyorum. Mesela sağ bekte Kerim hazır olana kadar, M.Ali'ye şans vermesini isterim. Artık Uğur kavuk'tan medet ummak anlamsız! Adamın oynadığı futbolla bir amacının, hırsının olmadığı ortada, ama Cumhuriyet Kupası maçında izlediğim M.ali'de bir ışık gördüm. İstekli,hırslı öğrenmeye ,kendisini geliştirmeye açık bir futbolcu olduğunu gördüm. Aynı şekilde Murat Akça; gelişime açık hırslı bir yapısı var A.Gücü maçında inşallah hocamız forma şansı verir. Cihan yılmaz asla süper lig'te ilk 11 oyuncusu olacak kapasitede bir oyuncu değil, ancak son 15-20 dakikada yorulmuş defansın karşısında etkili olabilir. Uğur kavuk için söylediklerim M.nas içinde geçerli. Bu oyuncular efendi,saygılı ve düzgün insanlar ama bir süper lig takımını ileriye götürecek futbol kapasiteleri yok.