Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çözümü Tartışalım!
Alt 19.09.2011, 12:29   #101
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Çözümü Tartışalım!

Bence bizim bi futbol anlayisimiz yok, Erman iyi frikik ve kornerder kullanirsa ya ordan yada karambole b i kac gol buluyoruz, Riza Hocamiz kaliteli adam gibi adam ama, bu takima su haliyle Hikmet karaman gelse su takimdaki futbolculardan en az 10 taneseni ne futbolcu diye kadroda tutar ne de boyle isteksiz futbol oynatir. Dedigim gibi Riza hocayi sevsemde gonlumde yatan bu takima Hikmet Karaman"in getirilmesi.. pres yapan ust uste akici pas trafigi olan 8 kisi kalsada maci kovalayan bi takim izlemek gerekirse 10-0 yenilsin.
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: SUÇLU BENİM..!! ASIN BENİ..!!
Alt 19.09.2011, 12:29   #102
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SUÇLU BENİM..!! ASIN BENİ..!!

@ Murad_Kelleci58

1- Bülo : o dönem icin gönderilmesini erken bulmustum.
2- Muhsin: Google'in kazigi
3- Bakkal: mecburiyetten geldi, maksat takimi ligde tutmasi idi tuttu ve gitti.
4- Riza: Takimin basina gelmesindeki en büyük sebep Sivas'li olmasidir.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.09.2011, 12:29   #103
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
üç yıldır dört teknik adamla çalıştınız.. beşincisi sihirbaz mı olacak, müneccim mi.?? şunu unutmayın "iyisi gelmez, yenisi gelir" Rıza Hoca'yı savunmam için yazımı dikkatli okuman yeterli olacak.. zira sebeplerimi orada yazdım..
Eskişehir geçen yıl ilk haftalar puan alamamıştı.Rıza hocanın yerine Bülent Uygun geldi ve hızla çıkışa geçtiler.Demek ki getirince iyisi gelebiliyormuş.

Rıza hoca hem başkanlık hemde teknik direktörlük yapıyor demişsin.Gördüğümüz kadarıyla yapamaıyor.Bu takımın yöneticileri var onun başkanlık yapmasına gerek yok.Ayrıca Rıza hoca gitse aynı anda hoca bulunur hemde koşa koşa gelirler şüphen olmasın.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 12:30   #104
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bu arada Rıza hocanın hakkını yemeyelim bence iyi adamlar getirdi.Ancak futbol anlayışı süperlige uygun değil.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 12:31   #105
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir kere rıza hoca acilen oyun şablonunu değiştirmeli ve ister 4-4-2 ister 3-5-2 oynatsın ama illa çift forvet oynamamız lazım deplasmandaki maçalr için tek forveti anlayabilriz ama artık rıza hoca geçen seneden beri süregelen bu formatı değiştirmeli...bazı efendilere güzel cezalar kesmelisin hocam uğur kavuk mesela alternatifi yok falan deme çıakr muhammet ali atam oynasın..hayrettin mesela sırıtna 58 giymekle sonsuz kredisi olduğunu sanıyor kes onu koy ziyayı sakat mı al pa ftan adam cihan yılmaz kadro dışı bırakılacak ilk adam...grosicki gideceğim diyorsa istedğin praayı getirdiği anda yolla yok oynacağım diyorsa adam gibi antremanını yaptır...

oyun şablonu değişmeli, mutlaka çift forvet oynamalıyız...en iyi savunma ileri uçtan başlar...
Kardeş bende senin gibi düşünüyorum, hocaya bu zor zamanda destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Lakin hocamızında artık ezberlerini bozması radikal kararlar alması gerektiği düşünüyorum. Mesela sağ bekte Kerim hazır olana kadar, M.Ali'ye şans vermesini isterim. Artık Uğur kavuk'tan medet ummak anlamsız! Adamın oynadığı futbolla bir amacının, hırsının olmadığı ortada, ama Cumhuriyet Kupası maçında izlediğim M.ali'de bir ışık gördüm. İstekli,hırslı öğrenmeye ,kendisini geliştirmeye açık bir futbolcu olduğunu gördüm. Aynı şekilde Murat Akça; gelişime açık hırslı bir yapısı var A.Gücü maçında inşallah hocamız forma şansı verir. Cihan yılmaz asla süper lig'te ilk 11 oyuncusu olacak kapasitede bir oyuncu değil, ancak son 15-20 dakikada yorulmuş defansın karşısında etkili olabilir. Uğur kavuk için söylediklerim M.nas içinde geçerli. Bu oyuncular efendi,saygılı ve düzgün insanlar ama bir süper lig takımını ileriye götürecek futbol kapasiteleri yok.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.09.2011, 12:32   #106
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

futbolcu antrenor yoneticiler suclu degil taraftar suclu hakem suclu malzemeci suclu masor suclu rıza hocayı gonderelim demiyorum ama kafamızı da kuma gommenin alemi yok artık birileri nasıl ne sekilde mudahale ediyorsa etsin takıma yolun basındayken bu krizden kurtulalım bi ana once
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kursad1981'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.09.2011, 12:33   #107
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kaç senedir bugünlerde geçecek güzel günler görecez diyoruz ortada ne var koca bi kazmalar takımı süperligdeki en berbat en beceriksiz en idiyot kadro bizde
Kadro nasıl kurulur bi anlatsana para musluğunu aç yolla biraz para bak ozaman nasıl kadro kuruluyormuş gör.....Bunada yok yollamam diyorsan kes sesini otur.
Alt 19.09.2011, 12:34   #108
8SvS8
Yeni Yiğido

8SvS8 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 513 8SvS8 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dalaşmıyıcam kimseyle. ama şunu bilinki rıza hoca bu takıma sahip çıktı bu takımın yanında. Bu takımın en kötü günlerinden birisi bence bu günler. Takım başkansız nasıl idare ediliyor.Bunları düşünen hiç kimse yok. Herkez sonuca bakarak konusuyor.
Eğer o gidersede çok üzülürüm onun yerini dolduracak hocalarıda az çok biliyoruz.
8SvS8 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 8SvS8'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2011, 12:36   #109
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Çözümü tartışmaya hiç gerek yok en güzel çözüm takıma köstek olmak değil destek olmak...
Alt 19.09.2011, 12:36   #110
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hala rıza çalımbayı savunan murat kelleci kardeş ve aynı görüşte olanlar.

bu taraftar bir sezon boyunca rıza hocanın maçtan önce 'hedef galibiyet' maçtan sonrada 'basit gol yiyoruz hatalar yaptık' açıklamalarını dinlemek zorundamı.

hiç kusura bakmayın duygusal davranmayın at gözlüklerini çıkarın!!!!

RIZA ÇALIMBAY İSTİFA @@@...
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
asin, benİ, benİm, Çözümü, suçlu, tartışalım