| 
				 Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu? 
  ben hakeme hiç bir şey demiyorum onun her zmanki şerefsizliği.Ama Sivasspor yönetimi transfer yapmayı bilmiyor arkadaşlar.Hep övünüyorlar bizim kimseye borcumuz yok diye.Adam gibi transfer yapmassan tabi borcun olmaz ama böyle sürünürsün işte.Keşke borcumuz olsa ama kaliteli futbolcularımızda olur o zman  onlar nasıl olsa aldırdıkları galibiyetlerle kendi paralarını çıkarırlar.Bunu ben taraftar olarak düşünüyorum ama yönetim nasıl düşünemiyor yada düşünmek mi istemiyor anlamıyorum.biz son 3 yıldır bonservisi elinde olan adamları topladık ondan beride düşmeye oynuyoruz. geçen devre arası biraz paraya kıydılar ligde kaldık ama yetmiyor işte seneyi kurtarınca olmuyor.Bu kadar boş beleş almaları yerine keşke tek bir adam alsalardı ama adam gibi birini alsalardı şimdi elimizde 3 tane sağlam adam olmuştu(geçen 3 yılı baz alarak söylüyorum.) netice itibariyle işimiz yaş.Rıza hoca ilk geldiğinde ''keşke sezon başı gelseydim bu takıma'' demişti.İşte sezon başı ama değişen bir şey yok.Hoca değişti,futbolcuların alayı değişti ama hala düşmemeye oynuyoruz.Sizce değişme sırası kime geldi???

__________________   |