Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?
Alt 19.09.2011, 15:25   #14
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?

ben hakeme hiç bir şey demiyorum onun her zmanki şerefsizliği.Ama Sivasspor yönetimi transfer yapmayı bilmiyor arkadaşlar.Hep övünüyorlar bizim kimseye borcumuz yok diye.Adam gibi transfer yapmassan tabi borcun olmaz ama böyle sürünürsün işte.Keşke borcumuz olsa ama kaliteli futbolcularımızda olur o zman onlar nasıl olsa aldırdıkları galibiyetlerle kendi paralarını çıkarırlar.Bunu ben taraftar olarak düşünüyorum ama yönetim nasıl düşünemiyor yada düşünmek mi istemiyor anlamıyorum.biz son 3 yıldır bonservisi elinde olan adamları topladık ondan beride düşmeye oynuyoruz. geçen devre arası biraz paraya kıydılar ligde kaldık ama yetmiyor işte seneyi kurtarınca olmuyor.
Bu kadar boş beleş almaları yerine keşke tek bir adam alsalardı ama adam gibi birini alsalardı şimdi elimizde 3 tane sağlam adam olmuştu(geçen 3 yılı baz alarak söylüyorum.) netice itibariyle işimiz yaş.Rıza hoca ilk geldiğinde ''keşke sezon başı gelseydim bu takıma'' demişti.İşte sezon başı ama değişen bir şey yok.Hoca değişti,futbolcuların alayı değişti ama hala düşmemeye oynuyoruz.Sizce değişme sırası kime geldi???

Etiketler
hakem, sivasspor, suçlu, sİvasspormu, yoksa