Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu maç sonunda yapılan röportajları dinlemeye çalıştım. Bizler içimizden çıkan bazı spor yazarlarımızı bu sitede çok eleştirdik ama ulusal bir kanalın, eline mikrofon verdiği kişilerin o kadar abuk subuk cümleler kurduğunu o kadar saçma sapan sorular sorduğuna şahit oldukki daha sonra aklıma geldi, bizler Sayın Abdullah Yiğitin yazılarında bazı noktalama işaretlerinden neden şikayet ediyoruz acaba demek geldi içimden...
Korcanın son durumu ne? Allah aşkına bu nasıl bir sorudur. Sanki sakatlandı da üç beş maç oynamayacak Korcan... Bülent Hocamızda şaşırdı bu soru karşısında ama o kadar profesyonel ki hemen toparlayıverdi..
Bu vesile ile ben kendi değerlerimize saygı gösterilmesi gerekliliğine inanıyorum.
Başkanımız ve Korcan acaba maçlarımızı seyrediyor mu bilemiyorum ama ben Korcanın son durumunu oldukça merak ediyorum...
Hay Allah...
|
Bazılarının Abdullah Yiğit takıntısı var, bazılarının Rıza Çalımbay, bazılarının ise Mecnun Başkan takıntısı var.
Bize has bir durum bu. İçimizden çıkan değerleri öyle çabuk harcamayı severiz ki!!!
Üzerine alınan buyursun alsın
![Smile](images/smilies/smile.gif)