Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi
Alt 01.11.2011, 08:18   #51
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

hep insan hata yapar fakat hep hata yapan in görevine son verilse göreve gelecek adam bulamayız hep maçtan sonra o neden oynamadı bu neden oynamadı gibi kelimeleri söylemeye tek yetkili kişi tüm antremanlarda takımın yanında olan kulüp sağlık ekipleri ile sürekli futbolcular hakkında bilgi alan antremanda kimin nasıl performans gösterdiğini gören kişidir yani bu takımı oluşturan rıza hocadır buradan kadro bu şekilde olmalı falan gibi taktik verenleri dikkatle bakıldığında 7 yabancı oyuncu yazan bile çıkıyor yani herkes kendi işini yapacak rıza hoca çıkıp bu siteden taraftar görevini yapmadı diye bir konu açsa doğru olurmu önce kendimize bir iğne batıralim sonra çuvaldızı başlarına batıralim
Alt 01.11.2011, 08:32   #52
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu başlığı açan izmirliye şunu söylüyorum; takım yener hocayı göklere çıkartırsınız, takım yenilir hocayı yerin dibine sokarsınız sizin taraftarlığınızdan birşey anlamıyorum. çok bildiğiniz kadar birde stadı doldurabilseniz.
Güzel kardeşim benim yazılarımı takip ediyorsan (ki bundan sonra et) ben hiç bir zaman galibiyetlerde bile hocayı göklere çıkartmadım. Ne Rıza hocaya özel bir takındım yok, ne Muhsin Ertuğral'a, ne de Mesut Bakkal'a takındım yok. Ama bunlar takıma birşey veremeyen, vizyonu olmayan, Sivasspor'u gündem de tutamayan basın ve medyaya karşı koruyamayan ve hepsinden önemlisi futbol adına ortaya birşeyler koyamayan hocalar.

Ben galip geldiğimiz maçlarda dahi (Bursaspor'u 3-0 yendiğimiz maç sonrasında da) futbolu ve hocanın açıklamalarını beğenmedim. Ne zaman ki şöyle strese girmeden, kanser olmadan, "oh be oynuyoruz arkadaş", "yine gol attık helal olsun", "yenildik ama güzel oynadık" dediğimiz günleri görene kadar da bu böyle devam edecek. Onları dediğimiz günleri de gördük zamanında, tüm Türkiye ayakta alkışlamıştı (Bkz: 2007-2008 ve 2008-2009 sezonları.. Haksız mıyım?)

Rıza hocanın elinde şu anda ligin en güzel kadrolarından biri var. Bunu da kendi oluşturdu. Peki neden bunu kullanamıyor? Neden çatır çatır oynayacak bir 11 süremiyor sahaya? Neden malum bazı isimler de ısrar ediyor? Yoksa RIZA ÇALIMBAY'ı şahıs olarak, kişilik olarak çok severim. Efendiliği, mütevaziliği, insanlığı tartışılmaz, bir numara. Şahsına söylediğim birşey yok ama hocalık nosyonu zayıf. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmadığı müddetçe de hep böyle üzüleceğiz.

Eveeeett güzel kardeşim şimdi anladın mı ızdırabımı? Yoksa ben galibiyetlerde göklere çıkartan, mağlubiyetlerde yerden yere vuran çocuk nidasında değilim. 46 yaşında ve bir şirkette yöneticilik yapan aklı selim bir insanım. Merak etme neyin ne olduğunu görecek yaştayım. Diyorum ki hoca bu tutumuyla devam ederse hiç başarılı olamaz !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.11.2011, 09:56   #53
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel kardeşim benim yazılarımı takip ediyorsan (ki bundan sonra et) ben hiç bir zaman galibiyetlerde bile hocayı göklere çıkartmadım. Ne Rıza hocaya özel bir takındım yok, ne Muhsin Ertuğral'a, ne de Mesut Bakkal'a takındım yok. Ama bunlar takıma birşey veremeyen, vizyonu olmayan, Sivasspor'u gündem de tutamayan basın ve medyaya karşı koruyamayan ve hepsinden önemlisi futbol adına ortaya birşeyler koyamayan hocalar.

Ben galip geldiğimiz maçlarda dahi (Bursaspor'u 3-0 yendiğimiz maç sonrasında da) futbolu ve hocanın açıklamalarını beğenmedim. Ne zaman ki şöyle strese girmeden, kanser olmadan, "oh be oynuyoruz arkadaş", "yine gol attık helal olsun", "yenildik ama güzel oynadık" dediğimiz günleri görene kadar da bu böyle devam edecek. Onları dediğimiz günleri de gördük zamanında, tüm Türkiye ayakta alkışlamıştı (Bkz: 2007-2008 ve 2008-2009 sezonları.. Haksız mıyım?)

Rıza hocanın elinde şu anda ligin en güzel kadrolarından biri var. Bunu da kendi oluşturdu. Peki neden bunu kullanamıyor? Neden çatır çatır oynayacak bir 11 süremiyor sahaya? Neden malum bazı isimler de ısrar ediyor? Yoksa RIZA ÇALIMBAY'ı şahıs olarak, kişilik olarak çok severim. Efendiliği, mütevaziliği, insanlığı tartışılmaz, bir numara. Şahsına söylediğim birşey yok ama hocalık nosyonu zayıf. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmadığı müddetçe de hep böyle üzüleceğiz.

Eveeeett güzel kardeşim şimdi anladın mı ızdırabımı? Yoksa ben galibiyetlerde göklere çıkartan, mağlubiyetlerde yerden yere vuran çocuk nidasında değilim. 46 yaşında ve bir şirkette yöneticilik yapan aklı selim bir insanım. Merak etme neyin ne olduğunu görecek yaştayım. Diyorum ki hoca bu tutumuyla devam ederse hiç başarılı olamaz !..

.
Evet 46 yaşında aklı selim bir şehir temsilcisi aynı zamanda bir özel şirket yöneticisi olarak takımdaki birlik beraberliği sağlamışsın son 2 sezondur sağlayamadığımız birlik beraberlik sonunda sağlandı sen bu yazıyı yazdın meyvelerini fener maçında toplarsın maç başladigi anda rıza istifa seslerini duyar amacına ulaşırsın
Alt 01.11.2011, 11:18   #54
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

benim anlamadigim su biz riza hocayi elestiriyoz dogrudur ben bile elestiriyom kadroyu kuramiyor ve oyuncu degisikleri hepsi yanlis oluyor . Hakemlere Gelince Cok Hatalar Yapiyolar bize Karsi anlamadigimda su yorumcular olsun lig tv baska yorumcular oyle konusma yapiyolar ki sivas alehine yerden yere vuruyolar soruyorum onlara biz ermenimiyiz biz yahudimiyiz bize boyle davraniyonuz ama bu dedigim insanlarin kiclarini yalarsiniz bu kesin Biz Turkuz Turk birazda insan gibi konusun bize karsi bune la kac yildir ligdeyiz hep kotulediler sampiyonluga oynadik sidik zoruyla ozamanlar iyi laflar soylediler hemen konuyuda kapadiyolardi derdiniz ney bizimle neyi anlasamiyonuz size yaziklar olsun diyorum sadece... Gelelim taraftarimiza hakem bunu yapiyo sunu yapiyo biz napiyoruz sanal alemde hakem soyle hakem boyle konusuyoruz bikerede toplanip binlerce olup federasyona gitsek burda konusmakla olmuyor iste sesimizi duyaracaksak birlik olalim cikalim meydanlara sivasa gelenide misafir gibi karsilamayin karsiladikda ne oluyo yine kotu biz oluyoruz biz ne yapiliyosa deplasmanda aynisi yapilsin rakipe Fenerbahce macinda stadi dolduralim cekirdek yemeyi birakipda destek verelim karinca gibi az olan fenerliler stadi inletmesin beylerrrrrrrrrrrrrrrr artik uyaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YENiCERiavrupa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2011, 11:58   #55
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oyuncu değişiklikleri doğru değildi buna katılıyorum, forvetlerin son vuruşları beceriksizliklerle doluydu bu da doğru...

Ancak ,Sivassporun oyunun genelinde sergilediği hele hele isabetli paslarla rakip ceza alanına kadar gelmeleri alkışlanacak takdir edilecek güzellikteydi zaten birkaç arkadaşında bunlardan dolayı olsa gerek ''yenilsekte böyle oynayarak yenilelim'' demesi bundandır. Son vuruşlar isabetli olsaydı galip gelebilirdik te.

Görüldü ki Mahmut Boz bu takımda oynayacak kapasitede değil, üstelik sarı kartı da var öncelikle onun değiştirilmesi gerekirdi. Oyuna girişlerinde kart göreceğinin sinyallerini vermişti de hatta ilk sarı kartında hakem eliyle 2.kez yapıyorsun diye başını salladı, buna rağmen akıllanmadı ve takımı hakeme yardımcı olarak yaktı.

Rasmussen' i alırken Pedriel'i çıkarması gerekirdi bu değişiklik de maalesef yanlıştı.

Bir de arkadaşlar gördüğüm kadarıyla Federasyon şike davasında mahkeme kararını bekleyebilir ve kararını sonra açıklayabilir burada oynanan oyun şu olabilir eğer sivasspor bu yıl normal yollardan düşürülürse Fenerbahçenin düşürülmesine gerek kalmadan diğer takımlara zarar gelmeyecek şekilde sonucu açıklayabilirler ve Sivassporum kurban edilmiş olabilir, işte hakemlerin sık sık aleyhimize penaltı vermeleri ve düdük çalmaları federasyonun ince bir planı olabilir, burada şu an yönetimde bulunan yetkililerin Sivasspor'a yapılan bu haksızlıkları kamuoyuna ve basına görüntüleri ile birlikte açıklamaları ,uyarmaları gerekir diye düşünüyorum.
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eskibektaşlı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2011, 12:32   #56
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

.
iyi o zaman takımı darmadağın eden Bülent uygunu tekrar getirelim, tekrardan güzel futbolcularımızı fenere peşkes çeksin satsın, takımımız kümelerde sürünsün.
Alt 01.11.2011, 14:19   #57
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet 46 yaşında aklı selim bir şehir temsilcisi aynı zamanda bir özel şirket yöneticisi olarak takımdaki birlik beraberliği sağlamışsın son 2 sezondur sağlayamadığımız birlik beraberlik sonunda sağlandı sen bu yazıyı yazdın meyvelerini fener maçında toplarsın maç başladigi anda rıza istifa seslerini duyar amacına ulaşırsın
Evet benim bir işaretimle, bir lafımla hiç uyanmamış, uykuda olup herşeyi toz pembe gözlükle seyreden onbinlerce taraftar uyandı ve Rıza istifa sesleriyle stadı inletecek. Herkes herşeyi görüyor, herkesin benim aklıma ihtiyacı yok.

Sen takımın gidişatından memnunsan o ayrı.

Kaldı ki bu benim şahsi görüşüm. Benim kimseyi yönlendirmeye hakkım, hukukum ve haddim yok. Seninde böyle konuşmaya haddin yok !..

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2011, 18:58   #58
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

hemen hemen takımımızn bütün maçlarına gitmeye çalışır izlerim...3.ligden beri de her maçı takip ediyorum nerdeyse...malesef bizde taraftardan çok seyirci var...takımı eleştirince veya övünce hep abartılı anlaşılıyor herşey...hepimiz isteriz tabi sivasspor çıksın bütün maçları alsın, şampiyonluklar kazansın..ama gerçekler her zaman öyle olmuyor işte...rıza hoca bu kötü günlerde hiçbir hocanın yapmayacağı fedakarlıkları yapıp takımı yeni yeni toparladı...zira son 2 yıldır baya tökezledik, şu an geçiş aşamasındayız...istiyoruz ki tam yeni toparlarken rıza hoca göz göre eski yanlışlarına neden dönüyor? bunları yapmaya başaldı başlayalı gene puanlar kaybetmeye başladık...rıza hoca sivaslı diye eleştirilmeyecek mi? çift forvete döndüğümüzde iyi futbol oynadığımızda hakkını teslim etmedik mi? rıza hoca nihayet doğruyu buldu demedik mi? şimdi o sistemi bozup suarezden sağ açık mahmut bozdan sağ bek yaratma peşine düşmedi mi? hangi akl-ı selim futbolsever bu yanlışları görmezden gelebilir? sanki rıza hoca hemen bırkasın istifa mı etsin diyoruz, tam doğruyu buldu derken eski yanlışlarına dönmek ne diye?... bazı bizleri eleştiren arkadaşlar aslında kendiyle çelişiyor...demişler ki takımı bu hale getiren bülenti mi getireceğiz diye? o zaman o bülentin 2 sene şampiyonluğa oyantıp avrupa kupalarına gittiği günleri unutarak en büüyük nankörlüğü sizler yapmış olursunuz.. o zaman herşeyi sizler bir anda unutmuş olursunuz...işte bizim taraftar olarak sıkınıtımız burda başlıyor...kendimiz ne dediğimizi unutup aynı şeyleri başkları söyleyince hemen acımasızca başlıyoruz konuşmaya... rıza hocayı a dan zye bütün şehir eviyor ve kredisi diğer hocalardan 10 kat daha fazladır...zaten yaptığı şu basit yanlışları başka bi hoca yapsaydı çoktan yollanmıştı bile...bizim eleştiri yaparken demek istediğimiz herkesin gördüğü bariz yanlışlarda ısrar etmesi niye? tabi ki bizler teknik direktör değiliz ama az çok futbolu anlayan birisi suarezin sağ açık oynayamayacağını bilir...sizlerin de bildiği gibi!!!
Alt 01.11.2011, 19:23   #59
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hemen hemen takımımızn bütün maçlarına gitmeye çalışır izlerim...3.ligden beri de her maçı takip ediyorum nerdeyse...malesef bizde taraftardan çok seyirci var...takımı eleştirince veya övünce hep abartılı anlaşılıyor herşey...hepimiz isteriz tabi sivasspor çıksın bütün maçları alsın, şampiyonluklar kazansın..ama gerçekler her zaman öyle olmuyor işte...rıza hoca bu kötü günlerde hiçbir hocanın yapmayacağı fedakarlıkları yapıp takımı yeni yeni toparladı...zira son 2 yıldır baya tökezledik, şu an geçiş aşamasındayız...istiyoruz ki tam yeni toparlarken rıza hoca göz göre eski yanlışlarına neden dönüyor? bunları yapmaya başaldı başlayalı gene puanlar kaybetmeye başladık...rıza hoca sivaslı diye eleştirilmeyecek mi? çift forvete döndüğümüzde iyi futbol oynadığımızda hakkını teslim etmedik mi? rıza hoca nihayet doğruyu buldu demedik mi? şimdi o sistemi bozup suarezden sağ açık mahmut bozdan sağ bek yaratma peşine düşmedi mi? hangi akl-ı selim futbolsever bu yanlışları görmezden gelebilir? sanki rıza hoca hemen bırkasın istifa mı etsin diyoruz, tam doğruyu buldu derken eski yanlışlarına dönmek ne diye?... bazı bizleri eleştiren arkadaşlar aslında kendiyle çelişiyor...demişler ki takımı bu hale getiren bülenti mi getireceğiz diye? o zaman o bülentin 2 sene şampiyonluğa oyantıp avrupa kupalarına gittiği günleri unutarak en büüyük nankörlüğü sizler yapmış olursunuz.. o zaman herşeyi sizler bir anda unutmuş olursunuz...işte bizim taraftar olarak sıkınıtımız burda başlıyor...kendimiz ne dediğimizi unutup aynı şeyleri başkları söyleyince hemen acımasızca başlıyoruz konuşmaya... rıza hocayı a dan zye bütün şehir eviyor ve kredisi diğer hocalardan 10 kat daha fazladır...zaten yaptığı şu basit yanlışları başka bi hoca yapsaydı çoktan yollanmıştı bile...bizim eleştiri yaparken demek istediğimiz herkesin gördüğü bariz yanlışlarda ısrar etmesi niye? tabi ki bizler teknik direktör değiliz ama az çok futbolu anlayan birisi suarezin sağ açık oynayamayacağını bilir...sizlerin de bildiği gibi!!!
Ağzına sağlık kardeşim. ANlatmak istediğimi anlayan birilerinin sesini çıkartması güzel birşey. Ama emin ol, seni de yanlış anlamışlardır.

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.11.2011, 19:48   #60
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

eleştirilerin kimisine katılıyorum.mesela cihanı daha fazla kullanmamız gerekiyor yada bazı maçlarda biraz daha kontrollü oynamamız gerekiyor gibi. ancak hocamıza da haksızlık yapmamız gerektiğini düşünüyorum. şunu niye yapamadın bunu neden yapamadın diye sorular sormak gerçekten çok kolay, ama gel gör ki bazen herşey istediğiniz gibi olmayabilir. son 2 yıldır çektiğimiz sıkıntıların ardından sivasspor yepyeni bir kimlikle tekrar ayağa kalkmaya çalışıyor. tabi ki bu da çok kolay olmayacak. biranda herşey istediğimiz gibi olmayacak. biraz sabır ve destekle inşallah özlediğimiz sivassporu kazanacağız.

neden sağ bekte Mahmut var? zira uğur,faty sakat. hayroda bildiğim kadarıyla rahatsızdı son iki maçın kadrosuna dahi alınmadı. elde kalan tek savunma oyuncumuz Mahmut.
kerim zengin neden halen oynamıyor? çok ağır bir sakatlıktan çıktı. hatta karabük basını futbol hayatı tehlikede demişlerdi ne derece doğruysa. bu sezon ilk maçını ise 3 hafta önce oynadı. elazığsporla hazırlık maçında. eğer o maçı izlediyseniz kerim daha maçın 30. dakikası demeden pili bitti ve çok güçsüzdü gerçekten. sezon öncesi bir oyuncunun 10 hazırlık maçı oynamasına karşın ligin ilk haftalarında halen bocalama halinde olduğunu düşünürseniz bir oyuncunun tek bir maçta kendine gelmesini beklemek ve sahaya sürmekte fazla hayalcilik olur.

rasmussende mersin maçında rahatsızdı bildiğim kadarıyla maçın kadrosunda dahi yoktu. bjk maçında da bu sebepten ötürü hoca onu 11 de düşünmemiş olabilir.
şimdi olay tersi olsaydı ben bir izleyen olarak şöyle de diyebilirmiydim?(hoca maça rasmussenle başlasa ve maçı yine kaybetsek). yav hocam olur mu rasmussen gibi ağır bir adamı ceza sahası topçusunu sen bjk deplasmanında 11 oynatta ondan daha seri olan takımı ligi daha çok tanıyan pedrieli oynatma.(misal) daha çok yorum yapabilir farklı düşüncelere sahip olabiliriz.

lütfen arkadaşlar sanki takımımız çok kötüymüş durum çok vahimmiş gibi yorumlar yapmayalım. hocamızında yanlışları var elbette takımımızın da bir çok eksiği var elbette.ama tutup da hoca doğrulardan çok yanlışları yapıyormuş gibi takımı içinden çıkılmaz biri duruma getirmiş gibi hocaya sitem ederek teşekkür etmeyin!

inşallah nasip olursa liglere ara verildiği dönemde rıza hocamla görüşmeyi düşünüyorum. buraya açacağım bir konuyla sizlerden alacağım soruları hocamıza iletmeyi düşünüyorum. iyi günlerde sivasspor için hep destek tam destek lütfen...

Etiketler
helal, hoca, kuddusi, olsun, rıza, teŞekkÜrler, tffmhk, yönetimi