Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı
bu başlığı açan izmirliye şunu söylüyorum; takım yener hocayı göklere çıkartırsınız, takım yenilir hocayı yerin dibine sokarsınız sizin taraftarlığınızdan birşey anlamıyorum. çok bildiğiniz kadar birde stadı doldurabilseniz.
|
Güzel kardeşim benim yazılarımı takip ediyorsan (ki bundan sonra et) ben hiç bir zaman galibiyetlerde bile hocayı göklere çıkartmadım. Ne Rıza hocaya özel bir takındım yok, ne Muhsin Ertuğral'a, ne de Mesut Bakkal'a takındım yok. Ama bunlar takıma birşey veremeyen, vizyonu olmayan, Sivasspor'u gündem de tutamayan basın ve medyaya karşı koruyamayan ve hepsinden önemlisi futbol adına ortaya birşeyler koyamayan hocalar.
Ben galip geldiğimiz maçlarda dahi (Bursaspor'u 3-0 yendiğimiz maç sonrasında da) futbolu ve hocanın açıklamalarını beğenmedim. Ne zaman ki şöyle strese girmeden, kanser olmadan, "
oh be oynuyoruz arkadaş", "
yine gol attık helal olsun", "
yenildik ama güzel oynadık" dediğimiz günleri görene kadar da bu böyle devam edecek. Onları dediğimiz günleri de gördük zamanında, tüm Türkiye ayakta alkışlamıştı (Bkz:
2007-2008 ve
2008-2009 sezonları.. Haksız mıyım?)
Rıza hocanın elinde şu anda ligin en güzel kadrolarından biri var. Bunu da kendi oluşturdu. Peki neden bunu kullanamıyor? Neden çatır çatır oynayacak bir 11 süremiyor sahaya? Neden malum bazı isimler de ısrar ediyor? Yoksa RIZA ÇALIMBAY'ı şahıs olarak, kişilik olarak çok severim. Efendiliği, mütevaziliği, insanlığı tartışılmaz, bir numara. Şahsına söylediğim birşey yok ama hocalık nosyonu zayıf. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmadığı müddetçe de hep böyle üzüleceğiz.
Eveeeett güzel kardeşim şimdi anladın mı ızdırabımı? Yoksa ben galibiyetlerde göklere çıkartan, mağlubiyetlerde yerden yere vuran çocuk nidasında değilim. 46 yaşında ve bir şirkette yöneticilik yapan aklı selim bir insanım. Merak etme neyin ne olduğunu görecek yaştayım. Diyorum ki hoca bu tutumuyla devam ederse hiç başarılı olamaz !..
.