Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce
Alt 06.11.2011, 23:37   #81
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim emeğine sağlık,tek tek aramış bulmuş sun 'irlandalıla'rı',bır forma,atkı,şapka vs için eğilp bukulen tıpler bunlar,super lig de kı tum takımların taraftarlar sitelerıne bakın rakıp takım leh'in de tahmın yapan başka taraftar yoktur,burdakı bırkac kişi haric yazıklar olsun,devam edin
ne yani bundan 2-3 hafta önce amrabat ı tutamassak kesin yeniliriz diyenler vardı.şimdi bunlar kayserilimi oluyor acaba? tahmin yapılan takım geçen sezondan beri yenilmiyor ve bizim takımda istikrarsız. çoğumuz bu maçtan önce beraberliğe bile razıydı. biraz mantıklı yorum yapın
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2011, 03:15   #82
köklüce köyü
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 köklüce köyü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan önce Fener'in yeneceğini düşünüyordum..Buna bakarak benim fenerli olduğumu düşünen kişi futbol fukarası,zihin ukalasıdır..Sığ düşünmeyin..
maç sonucu bozuldunuz mu size engüzel cevabı SİVASSPOR verdi zihin ukalası denyo. nedense çok bozuldunuz her yorum içine hakaret katıyorsunuz öküz. ukala sensin, ağzımı bozmayayım diyorum sizin gibi öküzlerle yapılan muhabbetin sonu ağzını bozmamak imkansız

bu başka bi konu ama senin zaten takma adında meymenet yok bi sefer TÜRKCEYE sahip çıkmayan adamın memleketine sahip çıkması beklenemez yabancı hayranı ukala, senin isminden Sivaslı olup olmadığını bile belli değil
köklüce köyü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2011, 03:58   #83
köklüce köyü
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 köklüce köyü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kağanhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne yani bundan 2-3 hafta önce amrabat ı tutamassak kesin yeniliriz diyenler vardı.şimdi bunlar kayserilimi oluyor acaba? tahmin yapılan takım geçen sezondan beri yenilmiyor ve bizim takımda istikrarsız. çoğumuz bu maçtan önce beraberliğe bile razıydı. biraz mantıklı yorum yapın
Gardaş bu farklı bir şey benim dediğim farklı şey kayseri macında neden SİVAS yenilir diye tahmin yapılmadı SİVASın kayseriye yenilmesi fenerden daha büyük ihtimaldi. çünkü herkes kayseriye gıcık, insan gıcık olduğu takıma yeniliriz diye oylama yapmaz iki hafta sonra trabzon macının tahmininede bak gene % 90 ı kazanırız diyecek ama fenere gelince % 90 ı kaybederiz diyor. SİVASTA en çok tutulan takım fener olması boşuna değil

ben bu tahminleri yapan fenerli demedim ama fenere hoşgörüsü olmayan adamda karşılaşma sonucunu 1-3, 1-4 gibi farklı yenileceğimizi taraftar sitesine yazmaz.
bana göre sadece ve sadece SİVASSPOR tutan bir adam SİVASSPOR yenilir hatta fark yer diye tahmin yapmamalı
köklüce köyü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2011, 08:18   #84
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

tek tek alıntı yapmayacam,lafı ustune alınan depinsin dursun her maç tahmınde sivasspor aleyhın de yazın durun,sty de sivasspor 3-5 yer,yenınce helal olsun şaksakçılık falan filan biz tahmin yapmistik der gecersınız ne guzel ıstanbul
Alt 07.11.2011, 10:13   #85
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar şu mübarek günde kimse kimsenin kalbini kırmasın, kötü söz söylemesin. Ayıptır, Günahtır !!!

Konuya gelince adı üstünde bu bir SKOR YARIŞMASI TAHMİN OYUNU. Böyle basit şeylere takılmamak lazım. Ayrıca bu yarışmaya katılan hiç kimsenin de ne atkı ne bere veya formayı düşündüğünü sanmıyorum. Sadece eğlence olsun diye yapılan bir yarışma bu. Sivasspor aleyhine skor tahmini yapan hiç kimse bunu böyle istiyor demek değildir bu, bunu bir kere ayıralım.

Ayrıca ben yıllarca spor toto veya iddaa gibi şans oyunlarında da Sivasspor aleyhine kuponlar yapmışımdır. Spor akıl oyunudur, mantık oyunudur. Duygusallık başka bir şey, taraftarlık başka bir şeydir.

Lütfen artık bu konu uzamasın. Kimse kimsenin ne kadar iyi Sivassporlu olduğunu da bilemez. Teşekkürler.

Not: Lütfen yorumuma alıntı yapıp polemik yapmayın...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2011, 11:22   #86
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
köklüce köyü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç sonucu bozuldunuz mu size engüzel cevabı SİVASSPOR verdi zihin ukalası denyo. nedense çok bozuldunuz her yorum içine hakaret katıyorsunuz öküz. ukala sensin, ağzımı bozmayayım diyorum sizin gibi öküzlerle yapılan muhabbetin sonu ağzını bozmamak imkansız

bu başka bi konu ama senin zaten takma adında meymenet yok bi sefer TÜRKCEYE sahip çıkmayan adamın memleketine sahip çıkması beklenemez yabancı hayranı ukala, senin isminden Sivaslı olup olmadığını bile belli değil
Ne basit bir adamsın sen yahu!
Sivasspor'un eze eze galip geldiği bir maçın keyfini bile yaşatmadın..Sıradan,eğlence amaçlı bir oyundaki tahminlerden yola çıkarak yaptığın yorumlar sığ düşünce sisteminin meyveleri..Gereksiz yere ortamı gerdin,bayram günü kendine sövdürdün..Bizler memleketimizin yeni nesline Sivas ve Sivasspor sevgisi aşılıyoruz.Senin gibi bir tahminden ilham alıp ona buna yakıştırmalarda bulunmuyoruz..

Ucuz hareketleri bırakın..erkeksen git Sivas'taki Fener şubesini kapattır,havaalanına otel önüne Fener'i beklemeye gidenlere saldır..Yoksa sus!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2011, 12:34   #87
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence istanbulda GS'yi de yeneriz.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda aozdemir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2011, 20:29   #88
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

kısacası fenere koyduk . tadını çıkarın
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2011, 18:00   #89
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sty de sivaspor 2-1 fenerbahce demistim ve yigidolarimizin maci aslanlar gibi cikip kazanacagini hissettim ve danimarkadan maca gittim,bekledigim gibi oldu fenerbahceyi eze eze yendik lami cimi yok. sivassporumuzun o mukemmel oyunu karsisinda fenerbahce hezimetten kurtuldu o mac 5-6 olurdu ama olsun 2-0 da net skor bagirmaktan sesim kisildi gollerden sonra cok keyif aldim sivassporumuzun oyunundan cok keyif aldim egerki ikinci yari pedrieli cikarip rasmusseni alsaydi oyuna vallahi 5- 6 olurdu o mac yinede hepsini alnindan opuyorum. Futbolcular inanmisti galibiyete ama stadyumdaki yigidolar cok durgundu dogru duzgun kirmizi beyaz bile yapmadilar eskiden kapali-maraton karsilikli tezahurat yaparlardi hic olmadi ev sahibi takimin taraftari takimi ateslemesi lazim ama vallahi takim kendi kendini atesledi gol attiktan sonra zaten herkes sevinir,onemli olan takimi tezahuratle ataga kaldirmak havuz kale arkasindaki bayan tribunu diger lerinden gayretliydi onlarida tebrik ediyorum
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2011, 18:08   #90
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Boş Beleş Adamların Yorumları Bellı Futboldan Bı Bok Anlamıyanlar Kendılerını Bılıyo Kısacası Azızzız Fener'e Koyduk Kısacası Bu Gerısı Teferruattırr...

Etiketler
fenerbahce, sivasspor