Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Bu haber doğru ise ve gerçekten başkan bu açıklamaları yaptı ise artık gemilerin yakıldığı bir sürece giriyoruz demektir.
Başkan doğrudan Aziz Yıldırım'ı şikeye teşebbüs eden kişi konumuna düşürmüş. Burada belki de bu manevra ile yıl sonunda çıkabilecek olan Fener'in düşmesi kararında Sivasspor'un da onunla birlikte düşürülmesinin önüne geçilmeye çalışılıyor olabilir. Bu durumda iki ihtimal var: Ya hakkaten başkan doğruları söyleyerek Sivasspor'u Fener'den ayrıştırmaya çalışıyor ve Fener'in uğrayabileceği akıbetten Sivasspor'u korumaya çalışıyor ve gerçeği yani şike yapmadığımızı -Fener camiasını da karşısına almak pahasına- anlatmaya çalışıyor. Ya da Aziz Yıldırım'la danışıklı dövüş yapılarak Fener yandı Sivas yanmasın diyerek Sivas tarafından Fener'e açık suçlamalar yaptırılması ve Sivas'ın Fener'in akibetinden korunması için yolunun ayrıştırılması ve mazlum pozisyona sokulması düşünülüyor da olabilir.
Ayrıca Mecnun başkanın ülkeyi terketme hususunda söylemiş olduğu sözlerine üzüldüm. Şahsen kendisini daha uzun yıllar Sivasspor'un başında görmeyi istiyorum. Umarım bu sözler kırgınlık ve kızgınlıkla söylenmiştir ve başkan bu sözleri unutur ve yola Sivasspor'la birlikte devam eder.
Herşeyin doğrusunu Allah bilir. Ben halen Sivassporumuzun ve Mecnun başkanın masumiyetine inanıyorum. Allah yardımcımız olsun.