Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : 60. dakikaya kadar kötü oyunumuz ve Pedriel ile Grosickinin parmak ısırtan!!!! güzel oyunları!!!!!
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Pas yapmayı bilmiyoruz. Evet kısa ve özetle bu. Pas ya-pa-mı-yo-ruzzz.. Adamlar eksik kalmış neden doldur boşalt yaparsınız bir türlü anlam veremiyorum. Sen GS kadar tecrübelimisin eline imkan geçmiş git kardeşim üzerine pas yap. Eboe zaten bitmiş, Semih aksıyor. Bakmayın siz onun geriden al ver paslarına, ikili mücadelesi zayıf bir oyuncu. Ama maalesef GS 9 kişi kalınca bizimle sayı olarak aynı oldular. Çünkü bizde de Pedriel ve Grosicki yoktu.
Maçın en iyisi kimdi : Maçın adamı diyebilecek kadar abarttığım Ermandır. Her şekilde oyuna giriyor. Ateşliyor takımı ama bir iki kişinin haricinde adama destek olan yook. Navratil iyi mücadele etti. Kıvanç çıkana kadar iyiydi. Ancak anlam veremediğim bir şey var. acaba yoruldumu yada hocasına beni çıkarmı dedi bilemiyorum ama neden çıktı bir türlü anlam veremedik.
Maçın en kötüsü kimdi : Grosicki, en kötü futbolunu GS ye karşı oynadı. Birde milli takım hocası seyretmeye gelmiş. Bu kafayla bir daha buralara o hoca uğramaz. Hele son dakikalarda ortamı yaptı şutmu çekti ne yaptığını anlamadığımız işlere girdi. Ne bu kardeşim cıncıkmı oynamaya geldin sen sahaya, mücadele yok, pas yok. Topu alıyor hoppaa dalıyor içeri, adam geçse gam yemiyeceemde birazda kollektif oyna be kardeşim ne bu yaa... Pedriel, o kadar kötü bir oyun sergilediki literatürde anlamı yok. Savruk, üflesen uçacak mübarek. Sntrafor dediğin biraz yırtıcı olur dinç olur. Yok, kuru yufka gibi dağılıyor hemen.
Maçta göze çarpanlar : 60 a kadarki kötü futbol 2 değişiklik ve iyi futbol... Demekki bir oyuncunun bile değişmesi takımın aksayan yönünü belli ediyor.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bize galiba Türkiyede doğru düzgün bir hakem gelmeyecek. Kırmızılar çok doğru ama maalesef tartışmalı bir pozisyonumuzda bizim var. Hele hele o tabanla yediğimiz gol evlere şenlikti. Buradan Bülent Yıldırımı ayakta alkışlıyorum. Helal olsun sana helaaalll!!!!!!
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kimse hocaya kızmasın kardeşim, adam bizim içimizden geçen herşeyi oyunculara söylemiş. Bunu maç sonrası açıklamalarında dinledik. Yok, adam ne yapsın yoook... Eldeki malzeme bu. Bukalemun gibi oyuncularımız var. Ayrıca bu Pedrieli eline alacaksın Kızılcık sopasıyla bir iyice çırpacaksın. Nasıl tahammül ediyoruz biz taraftar olarak anlamıyorum. Demekki biz taraftar olarakta çok sabırlıyız. Kötü diye satarsın daha sonra rakibin olur sana aslan kesilir bu mendebur oyuncu tipleri.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|