Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.11.2011, 16:57   #101
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bana göre sivasspordaki bu iyi kadroya heyecanlı atak hırslı azimli yerinde duramayan bir teknik direktör lazım. kadromuz iyi hocamız bu kadroya uyamıyor. olmuyor her maçtan sonra futbolcuyu suçlama devri bitti real madridin hocası bile futbolcuyu suçlamıyor artık o devirler bitti. futbolcu dediğimi yapmadı demek acizliğin ifadesidir. sen nasıl bir hocasınki futbolcuya dediğini yaptıramıyorsun demezlermi insana. günümüz futbolunda hocaların sistemi vardır. maç kötü gidiyorsa sistemden kaynaklanır. bunun sonucundada futbolcuya kabahat bulamazsınız. oynamadıysa neden oynamadı yapmadıysada neden yapmadı hocanın işidir. durum bundan ibarettir. birde en önemlisi sağlığınız yerindeyse mutlaka takımınızın taraftarı olmalısınız ey sivaslılar. seyirci olmamalısınız. küsmemelisiniz. maçlara gitmelisiniz. takımı desteklemelisiniz.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.11.2011, 17:04   #102
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden hala Rıza hocaya suç atıyorsunuz sahaya çıkan oyunculara oynamayın mı diyor hepsi birer profesyonel oyuncu bu kadar ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok. Maçı canlı izleyen birisi olarak kimse Rıza hocaya laf atmasın kimse Rıza hocayı suçlamasın.

Haftalardır Rasmusen için bir yerini yırtanlar adam ne yaptı bu maç da tek bir hava topu dahi alamadı tek bir topu dahi ayağında tutamadı. Pedrieli eleştirenler sizlere soruyorum adam ne zaman ileri forvete döndü biz ondan sonra oynamaya başladık. Adam elinden geleni yaptı. Kusura bakmayın Pedriel forvet de top tutmaya başladıkdan sonra Galatasaray ileri dahi çıkamadı.

Bugün ki maç da Eneramoyu çok ama çok aradık. O olsa idi daha farklı bir sonuç olabilirdi.

Siz taraftarlar burada Rıza hocayı eleştireceğinize asıl işiniz takımı desteklemek olsun. Bu takım İstanbul'da 50 kişiye oynayacak bir takım değil..

Rıza hocam sonuna kadar arkandayız. Seninle gurur duyuyorum sen olmaz isen bu takım çok zor durumlar da olurdu....
sevgili kardeşim futbolcuları biz almadık. transferi biz yapmadık. tamamen rıza hoca yaptı. seçimde onun. kimi oynatırsa oynatır. ben futbolcular kötü diyemem. bence sivassporun tarihinin en iyi kadrosunun olduğu yıl bu yıl. galatasaray 9 kişi kaldıktan sonra ne yaptık. 10 kişiyken ne yaptık. ben hala sivassporun ne yapmaya çalıştığını çözemedim. bir maç oynayacaksın diğer maçlarda gezeceksin yerlerde sürüneceksin. bir 6 yiyeceksin. 4 yiyeceksin. peki ne önlemler alıyorsun. hangi futbolcunun ne sorunu var biliyormusun hoca olarak. bir sınıfı düşünün öğrenciler bişey bilmiyor başarısız bir sadece öğrenciyi suçluyoruz. öğretmen öğrettide öğrencimi öğrenmedi. örnekler çoğaltılabilir. bence herşeyin sorumlusu teknik heyettir. başka bişey konuşmaya gerek yok.
Alt 27.11.2011, 18:51   #103
mevrik58
Acemi Yiğido

mevrik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 mevrik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakem maçın içine etti..Dakika 80 ile 90 arasındaydı güzel bir atak yapıyorduk ..Tobu kaybettik .. Bizim adam topa dokunuyor ve alıyor.. ayhan da 1 metre uzağında .. Şerefsiz ayhan kendini yere atıyor hakem buna faul diyor .. Ne biçim hakemsin sen ? Lütfen o pozisyonu izleyelim dediğimi anlayacaksınız ..
Alt 27.11.2011, 21:17   #104
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

**her macta olduğu gibi bu kötu sonuclar
*** gene hakem ler ve hocadır bence
*** rıza hoca inanılmaz hatalar yapıyor . inanılmaz hatarına devam ediyor
kesinlikle düzelmez...bu takım bir başka teknik adam olsun kesinlikle ilk 3 tediir.
her maca dort degişik oyuncuyla cıkıyor.buda takıma kötü yansıma oluyor.
***takımı yönlendiremiyor.yanı oyuncular cıddiyetlerini kabediyor.her kes kafalarına göre takılıyor.kamil,erman ve kaleci borjan gibi oyuncular..
***kısacası daha cok hakem hatalarını ve rıza hoca eksilerını görecegiz ilerde
*****takımımız sahipsiz gibi
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2011, 21:24   #105
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

borjan.....Bir kaleci bir kez bile mi topu oyuna sokamaz ??? Sana antrenörlerin , rıza hocan hiç mi uyarı yapmadı..Bütün topları rakibe verdin, duvardan döner gbi bütün oyuna soktuğun toplar bize atak olarak döndü..Bunu görüp nasıl uyarmadın rıza hocam sen de kusura bakma da
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.11.2011, 21:27   #106
savaş2
Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hocam kusura bakma hep aynı şeyler...biz rıza hocayı eleştirince hemen bizleri suçlu ilan ediyorsunuz ama öz eleştiri yapmıyorsunuz malesef...bizler bir sivaslı olarak takımımızn onunla başarılı olmasını daha da çok isteriz...ama bu bazı gerçekleri örterek herşeyi iyi gibi göstererek olacak bir şey değil...hocanın bariz yaptığı yanlışlarda haftalardır ısrar etmesine artık diyecek söz bulamıyorum..mehmet nas iyi iş çıkardı demişssin...bunda ciddi misin sen? devre arası gönderilecek adamların başında mehmet nas olmalı adamın takıma en ufak katkısı yok...bu takım fener maçında muhteşem top oynadı ve rakibi sahadan sildi..demek ki bu kapasite var takımda...demek ki hoca o maçta doğru işler yaptı...peki 2 haftadır gençler ve gs maçındaki kötü oyun, performans düşüklüğü ve yanlış oyun anlayışı sorgulanmıyor? suareze taktınız diyeceksin...takmadık ama herkes görüyor o adam sağ açık o-la-maz..dünkü maçta son 10 dakika santrafora geçti izlediyseniz daha etkili olduk o dönemde...hoca bunları neden göremiyor neden ısrar ediyor? zor maçlara hiç bir önlme alıp oyun planı yapmadan (fb maçı hariç) çıkıyor? eğer ki hoca bu bariz hatalarda ısrar etmese şu an en az 7.sırada olurduk...tamam aleyhimize penaltılar yanlış kararlar var bunu herkes görüyor...geçenki ençler maçında da mı bu vardı? hep böyle çok kötü oynadığımız maçlarda 1 pozisyona mı sığınacağız...işin üzücü tarafı dün o kötü gsye adeta bizi gel yen dedik, rıza hoca da son 15 dakikaya kadar seyretti bunu...mahalle maçı gibi durmadan bizim amatör kalecinin yaptığı degajlarla topu gsye verdik ve gelin buyrun bize gol atın dedik..rıza hoca hiç mi uyarmaz bu amatör kaleciyi oyunu biraz soğut, elinle oyun kur diye...iyi olduğumuzda da rıza hocanın hakkını veririz ama bizi en çok üzen şey haftalardır rıza hocanın bariz yanlışlarda ısrar etmesidir..sizler de artık bunları görün, polyannacılık oynamanın alemi yok..illa zora düştüğümüzde mi birşeylere el atıp işi kurtarmaya çalışacağız..yol yakınken birşeylere artık neşter vurulmalı...
***katılıyorum arkdş yazdklrına ben mahlrden bir takım cıkarıyım o gunkü gs 5 atarız
ama hoca nın artısı bu kadar daha cok üzecek bizi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.11.2011, 21:36   #107
savaş2
Yiğido

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi herkes hakeme ateş püskürüyor. yaktın bizi hakem vs. tamam ilk golde faul verebilirdi vermedi.10 dakika 9 kişiye karşı oynuyorsunuz adam gibi bir atak yok. bu takım nasıl çalışıyor hala anlayamadım. rıza takımı sadece fenerbahçeye karşı motive edebiliyor oda beşiktaşlı olduğu için. fenere karşı harikalar yaratan bir sivasspor sonraki maçlarda yürümeye dermenı yok. demekki rıza hoca futbolcularına feneri yeninbaşka bişey istemiyorum taktiği veriyor. ben bir konuda ısrarcıyım kim ne derse desin tınlamam.bu sezon sivasspordaki futbolcu kalitesi süper lige çıktığımız günden bu yana değerlendirirsen en iyisi. en kalitelisi. eee peki o zaman neden bu kötü sonuçlar. bunuda rıza hocaya sormak lazım. antreman eksiğimi var. iyimi çalışmıyorlar. kontastrasyon eksikliğimi var. futbolcular huzursuzmu. sorunlarımı var. neden bu çok iyi takım iyi futbol oynamıyor. neden kamil gönülsüz. neden diğerleri kötü. bunlarda rızanın işi. yani herşeyin sorumlusu hakem yada futbolcu değil. şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz lazım.
*** kesinlikle suclu rıza hocadır ve hakemler o kadar puanımızı caldıki en ufak eleştırı yok hakemlere ..cunku kedisde sucludur ortaktır giden puanlarımıza
Alt 27.11.2011, 22:00   #108
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

maçı değerlenditrelim önce kendi adıma şunu söyleyim ta sultanbeyliden istanbuldas oturanlar bilir seyrantepeye gidiyorum maç günü inanın bu aralar maddi sıkıntı çektşiğim halde maça gitmek için can atıp maça da gidiyorum tek başıma oda ne stadyuma bi gidiyorum 100 veya 150 deyim seyirci var ayıptır yahu gerçekten ayıp sadece seyrantepede oturan sivaslılardan yani her aileden bir kişi gelse o ilçeden eminim o stat dola banda yer kalmazdı bile uzun lafın kısası benim zoruma giden o oldu maç bitti o 150 kişilik grubun içinde olduğum için kendim gururlandım gerçekten bunları kendimi övmek için demiyorum o kadar vefasız hemşerileriömizn olduğu yerde biz sivas seyircisi olarak olduğumuz için diyorum her neyse bizden birlik beraberlik olmaz gerçektende dün buna şahit oldum ve kızgınlığım buna maçtan bahsetsem ne olcak herkes yazmış azçok ama son olarak şunu diyorum BİZİM TEK RAKİBİMİZ SİVASLILARDIR ne zaman hepside değil sadece %50si desteklesin bu takımı işte o zaman herkese kafa tutarız ...
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2011, 22:24   #109
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

[B]
Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.

Haftalardır Rasmusen için bir yerini yırtanlar adam ne yaptı bu maç da tek bir hava topu dahi alamadı tek bir topu dahi ayağında tutamadı. Pedrieli eleştirenler sizlere soruyorum adam ne zaman ileri forvete döndü biz ondan sonra oynamaya başladık. Adam elinden geleni yaptı. Kusura bakmayın Pedriel forvet de top tutmaya başladıkdan sonra Galatasaray ileri dahi çıkamadı.

B]

hocam kusura bakma kendi ağzınla da söylemişsin işte suarez santrafora geçtiğinde biraz etkili olmaya başaldık 75 dakika sağ açıktayken rıza hoca bunu göremiyor mu ya da 5-6 haftadır ondan sağ açık yapma derdinde bundan neden vazgeçmiyor? biizm sitemimiz, öfkemiz buna...göz göre göre bariz yanlışlarda ısrar ediyor hoca yoksa bir sivaslı olarak herkesten daha çok istemez miyiz onun başarısnı...
Alt 27.11.2011, 22:25   #110
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

murat akca gayet formdaydi acaba bir sakatlikmi var yada cezalimiydi bilmiyorum faty hic yeterli degildi iki goldede hamle yapmakta gecikti ve kamil resmen sahada yoktu
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı