Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı
GUVEN KARDESE KATILMAYA BILIRSIN DUSUNCELERIME BENIM YAZDIKLARIMDAN HEMEN SIVASSPORLU OLMADIGIMI ANLADIN VALLA BRAVO ONLARI CIKARDIGINI BILIYORUM AMA BENIM DERDIM DAHA STADINI DOLDURAMAYAN BASKANI BILE OLMAYAN FENERE SEHRINI PESKES CEKENLERIN TURUBUNDEN VE TURUBUN KULTURUNDEN BAHSEDIP ATAR TUTAR YAPMASI BENIM SOYLEDIKLERIME SACMALIK DIYORSUN MAC BITTIGINDE SENIN VE SENIN GIBI DUSUNENLERIN YUZUNE VURULAN TOKAT OLMAZ INSALLAH BU ARADA SACMALIK DEDIGIN BENIM DUSUNCELERIM SENIN IDRAK EDEMEYECEGIN GERCEKLERDIR SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS
|
Bir oncekı mesajımda Bu arkadas Sivassporlu olmayabılır dıye suphe etmısdım ama tamda emın degıldım ama bu mesajınızla dusuncelerımı pekıstırdınız. Bu yazdıklarınızada hıc katılamayacagım. Daha sucu kesınlesmemıs bır takıma hıc bır gercek taraftar sırtını dönmez!!!Sizin bellı bır kesımın yaptıgı atarı tutarı tüm Sivassporlulara yormaya calısan nıyetınızı ben pek ıyılıge yoramıyorum. Bırakın bu şark kurnazlıklarını. Memnun degılsenız arkadasım kımse sıze gelın bu takımı tutun,destekleyın dıye yalvarmıyor. Sucu ıspatlanana kadar baskanımızında arkasındayız.Takımımızında arkasındayız.Kalkmıs burada Trabzonsporu overek kendı takımını ve hemsehrılerını yeriyorsun. Kımse herhangı bır takımı sevmek yada sevmemek zorunda degıldır. Madem Sivassporluyum dıyorsunuz bırakın kıme,neden satasıldıgını.Trabzonspor cok buyuk bır camıadır buna kımsenın ıtırazıda yoktur ,ama kendı adıma kımse bana Trabzonspor taraftarlarının da buyuk oldugunu soylemesın.Bizim eksıklıgımız yok mu ıllaki çok var ama bunun dile getırılme şekli sizin yaptığınız gibi de olmamalı.Ben de ara ara stadın dolmamasına bozuluyorum ama bazı seylerın pat dıye olamayacagını ve zaman gerektırdıgını de bılıyorum. Sivasdan cok uzakdasınız km olarak ama bana göre kafa olarak daha uzaksınız. Ne ınsanlar var sızden cok daha uzak dıyarlarda olup da kafa ve yurek olarak buralardan hıc kopamamış.