Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA
Alt 30.11.2011, 20:23   #41
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katılmak mümkün değil. Gercekten Sivassporlu olsaydınız bu husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilirdiniz. Kimse kimseye durup dururken kızgınlık duymuyor. Siz kendınıze gore gerceklık oldugunu dusundugunuz sacmalıkları kendınıze saklayın!
GUVEN KARDESE KATILMAYA BILIRSIN DUSUNCELERIME BENIM YAZDIKLARIMDAN HEMEN SIVASSPORLU OLMADIGIMI ANLADIN VALLA BRAVO ONLARI CIKARDIGINI BILIYORUM AMA BENIM DERDIM DAHA STADINI DOLDURAMAYAN BASKANI BILE OLMAYAN FENERE SEHRINI PESKES CEKENLERIN TURUBUNDEN VE TURUBUN KULTURUNDEN BAHSEDIP ATAR TUTAR YAPMASI BENIM SOYLEDIKLERIME SACMALIK DIYORSUN MAC BITTIGINDE SENIN VE SENIN GIBI DUSUNENLERIN YUZUNE VURULAN TOKAT OLMAZ INSALLAH BU ARADA SACMALIK DEDIGIN BENIM DUSUNCELERIM SENIN IDRAK EDEMEYECEGIN GERCEKLERDIR SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2011, 20:38   #42
mahser
Yeni Yiğido

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel kardeşim senin provakator olduğunu hissettim nedense ???sen sivasspor taraftarı olduğuna emin misin???bizi yerde yere vurmuşsun resmen. o kadar çok seviyorsan trabzonu onu tut.madem bizden çok iyiler...
GUZEL KARDESIM BENIM PROVAKATOR OLDUGUMU ZANNETMISSIN TABI GUZEL KARDESIM 5 ATACAGIZ PLAKA YAPACAGIZ ONLARI SAHAYA GOMECEGIZ DESEYDIM HERHALDE EN BUYUK SIVASSPORLU OLDUGUMU ZANNEDERDIN GALIBA BENIM SIVASSPORLU OLDUGUMU SANA NASIL ISPATLARIM BUNUN BIR SEKLI VARMIDIR BILMEM SENDE NASIL ISPATLARSIN SEN BILIYORSAN SOYLE BU ARADA BIZDEN COK IYILER TRABZONU TUT DEMISSIN BEN SIVASSPOR NEKADAR BERBAT DURUMDA OLURSA OLSUN SIVASSPORU TUTMAK TAN KENDIMI ALI KOYAMADIM VE SUNU BILESIN DOGRU BILDIGIM YADA BILDIGIMI ZANNETTIGIM HERSEYI AMA HERSEYI HER ORTAMDA AMA HER ORTAMDA SOYLEDIM EMIN OL SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS
Alt 30.11.2011, 21:02   #43
mahser
Yeni Yiğido

Unglücklich Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

belki içlerinde sen de olursun belli mi olur?

sen böyle ön yargılı konuşmaya devam ettikçe tribün kültürü de oluşmaz başarı da gelmez...düşman kazanma derdinde değiliz çünkü bazıları bizi çoktan düşman ilan ettiler bile, sen hangi dünyada yaşıyorsun?

doğru,trabzondaki taraftar ve futbol kültürü belli bir seviyede, belki bizden ileride de olabilirler...yalnız unuttuğun birşey var lig başladaı başlaylı her sezon bu ligde olan fb, gs , bjk ve a.gücüdür yani ts de aynı bizim gibi önce alt liglerden 1.lige çıkıp başarılar kazanmıştır...bu işler ha deyince olmuyor hele ki böyle bırakın bu işleri şöyle olmaz böyle olmaz demekle hiç olmuyor....bazı maçlar vardır, taktik-teknik ve mantık 2.planda kalır, yürekle kazanılır...cuma günü 4-5 eksikle de çıksak yüreğimizi ortaya koyarsak bu maçı alırız ve ts yi de senin gibi düşünenleri de yollarız bol oksijen almaya...
ONLARIN ICLERINDE OLUP IHANET ETMEKLE GERCEKLERI GORMEYIP VE KENDI GIBI DUSUNMEYENLERI IHANETLE SUCLAMAK DA SIVASSPORA YAPILACAK EN BUYUK IHANET HA DEYINCE ZATEN HICBIR SEY OLMAZ TARABZONDA BURSADA BASKA TAKIMIN ADINI ZIKRETMEK YUREK ISTER GECEN SENE SON MACTAKI REZALETI GORDUN KIM BIR SEY YAPABILDI HIC KIMSE AYNI SEY TRABZONDA YADA BURSADA OLSAYDI KIYAMET KOPARDI TAKTIK TEKNIK BENI ILGILENDIRMIYOR SU ASAMADA YUREKLE KAZANILIR DEMISSIN DOGRU YUREK BEDEN BULMAZSA SADECE ET PARCASIDIR DEGILMI BIRDE 4-5 EKSIKLE CIKSAK BILE BU MACI ALACAGIMIZI SOYLEMISSIN BU IMKANSIZ SU SARTLARDA AMA EGER OLURSA INAN BENI OKSIJEN ALMAYA GONDERECEKMISIN YA ALDIGIM HER OKSIJENI SENIN ICINDE ALACACAM EMIN OL AMA OLMAZSA KOKA CEKIPTE HAYAL KURANLAR GIBI HAYAL KURMAKTAN VAZ GEC SENDE BIRAZ OKSIJEN AL SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS
Alt 30.11.2011, 23:19   #44
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GUVEN KARDESE KATILMAYA BILIRSIN DUSUNCELERIME BENIM YAZDIKLARIMDAN HEMEN SIVASSPORLU OLMADIGIMI ANLADIN VALLA BRAVO ONLARI CIKARDIGINI BILIYORUM AMA BENIM DERDIM DAHA STADINI DOLDURAMAYAN BASKANI BILE OLMAYAN FENERE SEHRINI PESKES CEKENLERIN TURUBUNDEN VE TURUBUN KULTURUNDEN BAHSEDIP ATAR TUTAR YAPMASI BENIM SOYLEDIKLERIME SACMALIK DIYORSUN MAC BITTIGINDE SENIN VE SENIN GIBI DUSUNENLERIN YUZUNE VURULAN TOKAT OLMAZ INSALLAH BU ARADA SACMALIK DEDIGIN BENIM DUSUNCELERIM SENIN IDRAK EDEMEYECEGIN GERCEKLERDIR SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS
Bir oncekı mesajımda Bu arkadas Sivassporlu olmayabılır dıye suphe etmısdım ama tamda emın degıldım ama bu mesajınızla dusuncelerımı pekıstırdınız. Bu yazdıklarınızada hıc katılamayacagım. Daha sucu kesınlesmemıs bır takıma hıc bır gercek taraftar sırtını dönmez!!!Sizin bellı bır kesımın yaptıgı atarı tutarı tüm Sivassporlulara yormaya calısan nıyetınızı ben pek ıyılıge yoramıyorum. Bırakın bu şark kurnazlıklarını. Memnun degılsenız arkadasım kımse sıze gelın bu takımı tutun,destekleyın dıye yalvarmıyor. Sucu ıspatlanana kadar baskanımızında arkasındayız.Takımımızında arkasındayız.Kalkmıs burada Trabzonsporu overek kendı takımını ve hemsehrılerını yeriyorsun. Kımse herhangı bır takımı sevmek yada sevmemek zorunda degıldır. Madem Sivassporluyum dıyorsunuz bırakın kıme,neden satasıldıgını.Trabzonspor cok buyuk bır camıadır buna kımsenın ıtırazıda yoktur ,ama kendı adıma kımse bana Trabzonspor taraftarlarının da buyuk oldugunu soylemesın.Bizim eksıklıgımız yok mu ıllaki çok var ama bunun dile getırılme şekli sizin yaptığınız gibi de olmamalı.Ben de ara ara stadın dolmamasına bozuluyorum ama bazı seylerın pat dıye olamayacagını ve zaman gerektırdıgını de bılıyorum. Sivasdan cok uzakdasınız km olarak ama bana göre kafa olarak daha uzaksınız. Ne ınsanlar var sızden cok daha uzak dıyarlarda olup da kafa ve yurek olarak buralardan hıc kopamamış.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2011, 23:31   #45
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ONLARIN ICLERINDE OLUP IHANET ETMEKLE GERCEKLERI GORMEYIP VE KENDI GIBI DUSUNMEYENLERI IHANETLE SUCLAMAK DA SIVASSPORA YAPILACAK EN BUYUK IHANET HA DEYINCE ZATEN HICBIR SEY OLMAZ TARABZONDA BURSADA BASKA TAKIMIN ADINI ZIKRETMEK YUREK ISTER GECEN SENE SON MACTAKI REZALETI GORDUN KIM BIR SEY YAPABILDI HIC KIMSE AYNI SEY TRABZONDA YADA BURSADA OLSAYDI KIYAMET KOPARDI TAKTIK TEKNIK BENI ILGILENDIRMIYOR SU ASAMADA YUREKLE KAZANILIR DEMISSIN DOGRU YUREK BEDEN BULMAZSA SADECE ET PARCASIDIR DEGILMI BIRDE 4-5 EKSIKLE CIKSAK BILE BU MACI ALACAGIMIZI SOYLEMISSIN BU IMKANSIZ SU SARTLARDA AMA EGER OLURSA INAN BENI OKSIJEN ALMAYA GONDERECEKMISIN YA ALDIGIM HER OKSIJENI SENIN ICINDE ALACACAM EMIN OL AMA OLMAZSA KOKA CEKIPTE HAYAL KURANLAR GIBI HAYAL KURMAKTAN VAZ GEC SENDE BIRAZ OKSIJEN AL SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS

Gerçekleri görmek ve söylemek ne kadar suç değilse kendi takımına güvenmeyip birçok yorumda art niyetli ifadeler kullanmak da bir o kadar talihsizliktir.Futbol bir kültürdür ve doğrudur trabzon bursada bu kültür bizden daha ileride şu an. Yanlış olan ise sizn bu kültürün sanki ta eskiden beri var olduğunu sanmanız ve bizde daha yeni oluşmaya başlayan bu durumla onları kıyaslayıp kendi takımınıza ön yargılı yaklaşmanızdır.Adeta tsyi barcelona bizi de otelul galati gibi bir takım gibi görüyorsunuz anlaşılan.Ben sözlerimin arkasındayım maç bitiminde sonuç ne olursa olsun yine buradayım, daha önce de buradaydım ama bakıyorum da nedense siz özellikle bu ts maçları öncesinde ön yargılı yorumlarınızla ortaya çıkmışssınız sadece..Cuma inşallah 3 puan aldıktan sonra acaba burada olabilecek misiniz? Futbol olur istemediğimiz bir sonuç da alabilirz öyle olsa bile ben yine burada olacağım...Daha önce de belirtmiştim ön yargılı olmakla futbol kültürü ve bilinci oluşmaz..Gerçekleri söylemek ayrıdır, ön yargılı olmak ayrı...
Alt 01.12.2011, 00:11   #46
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

sivaslıyım onurluyum sivaslıyım gururluyum
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2011, 00:04   #47
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Aldık biletlerimizi,yarın stadtayız inşallah... maç saatini sabırsızlıkla bekliyoruz..
Bu arada ts Sivas'a geldi mi acaba bilgisi olan var mı?
Alt 02.12.2011, 00:22   #48
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aldık biletlerimizi,yarın stadtayız inşallah... maç saatini sabırsızlıkla bekliyoruz..
Bu arada ts Sivas'a geldi mi acaba bilgisi olan var mı?
Bu akşam geldiler ciddi güvenlik önlemi almış güvenlik güçleri...colman kadroda yokmuş
Aynı şekilde bizim de biletlerimiz hazır sıkı giyinip atkılarımızı formalarımızı alıp nasipse statta olucaz...Beklenen gün geldi
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.12.2011, 06:42   #49
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

mahşer e trabzon 50 yıl sonra oda belki şampiyon olur süper liğ takımlarının tamamı karadenizden olursa işte o zaman sivassporu sucluyor da KARABÜK maçını ne cabuk unuttunuz kaça satın aldınız utanmazlar birde sivasa para teklif ediyorsunuz balık kafalılar sizi .
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2011, 07:24   #50
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

bugun golbastı show war hamsi tava şenliğine hoşgeldiniz diye pankart açalım
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
biletleri, macinin, maçının, satiŞta, satışta, trabzon