Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sürpriz Gelişme
Alt 15.11.2011, 20:40   #21
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sürpriz Gelişme

BAŞINDAN BERİ bu soruşturmanın nedeninin siyasi olduğunu söylüyorum yine aynı düşünüyorum ts li yavşakların şampiyonluğu son maçta kaçırmanın kuyruk acısıyla ağlaması zırlamasıyla yapılan operasyondur eğer ts şampiyon olsaydı soruşturma filan olmayacaktı amaç önce ts nin morallendirilmesi hükümetin ts nin yanında olduğunun ispat edilmesi en önemli sebeblerden biride askeri ihalelerde tek olan aziz yıldırım ve yanındakilerin burnunun sürtülmesi bu ihalelerin bizim çalık pardon A.K.P lilerin çalığına peşkeş çekilmesi tüm sebeb budur mehmet yıldız içeri alınıp 3 4 gün alıkonuluyorsa sivasspor tesislerinde sanki pkklı terörist saklanmış gibi silahların resimleriyle görünteliniyorsa tüm şehir protokolunun yanında yenilen yemekde vali general belediye başkanı ve o yemekde sivası pekde sevmeyen aydın doğanın sağ kolu ertuğrul özkök de varsa ve bu maç tüm türkiyenin gözü önünde oynanmışsa bu soruşturmanın benim için bi anlamı yok sadece b..k yoluna küme düşürülmekten korkuyorum okadar devletin generalinin valisinin bu ifadeleri önemli olacaktır öyle yemekde çekilmiş resimlerle filan bişey olmaz başka bişey varsa bilmiyorum benim mecnun başkana güvenim tam hiçbir kişi şike yapıpta soyunma odasında maç satan anasınıda satar demez yada satın aldığı bi maçta aziz yıldırım azdaha kalp krizi geçirecek gibi olmaz oturur efendice maçını izler ben 35 yıldır futbollla ilgilenirim sivassporuda ozamandan beri takip eder severim adının böyle işlerle anıldığını görmedim bu olay en kısa zamanda iyi sonuçlanır inşallah
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.11.2011, 20:49   #22
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
CANIM SİVASIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İZMİRLİ YİĞİDO .Tamamen düşüncelerine karşıyım, aksine bizim için çok ve çok iyi bir gelişme.Çünkü o meşur çanta olayı denen mevzunun olmadığının en büyük delili Sayın valimiz.Fener heyetine yemek verildiğinden hemen sonra kapıda valimizi uğurlarken ayak üstü yapılan sohbetdeki görüntüler onlar.şimdi devlet devletten soracak buda bizim haklı oldüğümüzün kanıtıdır.Öyle yandık bittik öldük falan, yanlış görüşler bunlar lütfen daha duyarlı ve dikkatli yazalım.Bakın bu ligin en temiz ve en delikanlı başkanı Mecnun başkandır.Gurur duymamız için bu yeter,
Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi bir nebze size katılmıyorum. Durumların hoş olmadığı aşikar. Ama Valimizin bu soruşturmaya duhul edilmesi bizim açımızdan iyi bir gelişme. Çünkü bu para olayı çanta taşınması gibi naif durumlar Otel çıkışında cereyan etmişti. Hal böyle iken Otel içerisinde bulunan kişiler Valimiz Ertuğrul Özkök ve diğer seçkin kişilerdi. Ertuğrul Özkök'ün bu soruşturmada ifadesinin alınacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu olayı gayet güzel kaleme almış ve bu para ve çanta olaylarını açığa kavuşturmuştu. Ama genelleme yaparsak yinede görüntümüz kötü diyebiliriz. Ama BOUN kardeşiminde dediği gibi çok kara bir tablo çizmek de doğru değil nihayetinde önümüzü görebileceğiz. Ayrıca şike sezon sonu değil Play-off başlangıcında sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu anda takımımızın havası mükemmel. İnşallah kapsamlı bir durum gerçekleşirde herkes rahatlar ve her camiaya bir ders olur.
Arkadaşlar öncelikle beni yanlış anladığınız için düzeltme yapayım... Ben sayın valimizin ifadesinin alınmasından dolayı söylemedim üzüntümü. Ben bir duyum aldım o yüzden dedim. 17 Kasım da herşey açıklanacak, Fener küme düşürülecek diye.

Yoksa sayın valimizin ifadesine başvurulması çok çok iyi. Ben büyük başkanımızın da suçsuz olduğuna adım kadar inanıyorum. Ve inşallah da, bu bilgiler ve ifadeler neticesinde suçsuz bulunup serbest kalacak. Bende çoğunluk gibi inanıyorum.

Ama amaç Aziz Yıldırım'ı bitirmek olduğu için şike sadece bir kalkan olarak kullanılıyor ve Sivasspor'u da içine çekerek olayı şike süsü verildiği için korkum büyük. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz, camiayı ve şehiri rahatlatacak karar çıkar.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.11.2011, 20:54   #23
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 530 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

bana göre ben bunu aylar öncde söyledim yine söylüyorum her ne kadar bize göre suçlu veya suçsuz ne olursa olsun gerçeğinide bilmiyoruz kihiç birşey olmasa ortadad aylardır tutuklu kalmazdı heralde başkan aynı zamanda yöneticimizde içerde başkanın haricinde her ne olursa olsun sonumuzu hiç iyi görmüyorum belli deolmaz fazla sürmeden yine bu sitede çok farklı ve daha kötü şeyleri konuşacağımızı tahmin ediyorum inşaallah ben yanılırım ama durum gerçekten kötü sivasımız için ...
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 20:54   #24
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Valimiz ve belediye başkanı gitmiş ifadeye o akşamki çantanın içinde bilet olduğunu söylemişler ifadelerinde tanık olarak çağrılmışlar yani sivasspor aklanacak hayırlı olsun arkadaşlar...
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2011, 21:01   #25
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bileğin kadarıyla bizim bu maçta yönetimsel olarak şike veya benzeri birşey yok korçan varsa bilmiyorum bizim için asıl sorun deplasmanda aldığımız bucaspor maçı 4 0 galip geldiğimiz maç asıl sıkıntı orada diye biliyorum
Alt 17.11.2011, 21:49   #26
SivassporunSesi
Yiğido

SivassporunSesi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 SivassporunSesi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar hadi Doğan Ürgüp Sivaslı koruyor , devletin valisidemi yalan söylüyor adam valizden çıkan biletlerdi diyor.
Alt 18.11.2011, 14:30   #27
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Az kaldı Başkanımızın Esaretten Kurtulmasına...
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 09:22   #28
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Şehrin önde gelen devlet adamlarının çıkıp olayı aydınlatması gerekiyordu onlarda sağolsunlar çıkıp olanı biteni anlattılar..Yöneticilerimiz bile o olayların yaşandığı sıcak gelişmelerin olduğu günlerde hep söylediler bilet ve davetiye verildi diye ama bizim basın mensubu dediğimiz ortalığı karıştıran vatandaşların yüzünden durum bu hale geldi ayrıca madem polis kamerasından kayıt alınıyordu baskın yapsalardı kardeşim..İnsanları zan altında bırakmanın anlamı ne?Uzun lafın kısası az kaldı göreceğiz şu mahkeme süreci başlasın ak koyun kara koyun ortaya çıkacak..
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2011, 23:43   #29
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

yarın büyük gün..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2011, 00:06   #30
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu arada cumhurbaşkanı sporda şiddet yasasını veto etti
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gelişme, sürpriz