Alıntı:
CANIM SİVASIM Nickli Üyeden Alıntı
İZMİRLİ YİĞİDO .Tamamen düşüncelerine karşıyım, aksine bizim için çok ve çok iyi bir gelişme.Çünkü o meşur çanta olayı denen mevzunun olmadığının en büyük delili Sayın valimiz.Fener heyetine yemek verildiğinden hemen sonra kapıda valimizi uğurlarken ayak üstü yapılan sohbetdeki görüntüler onlar.şimdi devlet devletten soracak buda bizim haklı oldüğümüzün kanıtıdır.Öyle yandık bittik öldük falan, yanlış görüşler bunlar lütfen daha duyarlı ve dikkatli yazalım.Bakın bu ligin en temiz ve en delikanlı başkanı Mecnun başkandır.Gurur duymamız için bu yeter,
|
Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Abi bir nebze size katılmıyorum. Durumların hoş olmadığı aşikar. Ama Valimizin bu soruşturmaya duhul edilmesi bizim açımızdan iyi bir gelişme. Çünkü bu para olayı çanta taşınması gibi naif durumlar Otel çıkışında cereyan etmişti. Hal böyle iken Otel içerisinde bulunan kişiler Valimiz Ertuğrul Özkök ve diğer seçkin kişilerdi. Ertuğrul Özkök'ün bu soruşturmada ifadesinin alınacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu olayı gayet güzel kaleme almış ve bu para ve çanta olaylarını açığa kavuşturmuştu. Ama genelleme yaparsak yinede görüntümüz kötü diyebiliriz. Ama BOUN kardeşiminde dediği gibi çok kara bir tablo çizmek de doğru değil nihayetinde önümüzü görebileceğiz. Ayrıca şike sezon sonu değil Play-off başlangıcında sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu anda takımımızın havası mükemmel. İnşallah kapsamlı bir durum gerçekleşirde herkes rahatlar ve her camiaya bir ders olur.
|
Arkadaşlar öncelikle beni yanlış anladığınız için düzeltme yapayım... Ben sayın valimizin ifadesinin alınmasından dolayı söylemedim üzüntümü. Ben bir duyum aldım o yüzden dedim. 17 Kasım da herşey açıklanacak, Fener küme düşürülecek diye.
Yoksa sayın valimizin ifadesine başvurulması çok çok iyi. Ben büyük başkanımızın da suçsuz olduğuna adım kadar inanıyorum. Ve inşallah da, bu bilgiler ve ifadeler neticesinde suçsuz bulunup serbest kalacak. Bende çoğunluk gibi inanıyorum.
Ama amaç Aziz Yıldırım'ı bitirmek olduğu için şike sadece bir kalkan olarak kullanılıyor ve Sivasspor'u da içine çekerek olayı şike süsü verildiği için korkum büyük. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz, camiayı ve şehiri rahatlatacak karar çıkar.
.