Cevap: İLK YARININ PANORAMASI
değerlendirme : Kalede bence borjan kötü kaleci değil ancak daima hocaları tarafından uyarılması ve destek olunması gerek, defans oyuncularında bence pek problem yok genelde uyumlu oynuyolar biraz faty agır gibi kalıyodu ama sanırım oda oynadıkça açılıyo ibb ve samsun macında iyiydi, Bazen murat kademe hatası yapsada oda navratilin yanında pişer umarım. sivassporun asıl problemi ön liberolarda ve beklerde aslında gayet mücadeleciler ancak sadece mücadele ile de ortalarda bulunabiliriz kadir, mehmet nas,rada, kıvanç saglam oyuncular gerekırse tekmeye kafa sokacak oyuncular ancak takım sıkıştıgında da yerı gelınce gol atmak lazım rakıpler forvet oyuncularına veya takımda sıvrılmıs oyunculara önlem alıyorlar onların oyununu çözmek için gerektiğinde ön liberolar devreye girmeli sag bek hayrettin sol bek ugur girmeli fazla deıl bugun ön liberolardan biri beklerden biri birer mac kazandırsa 30 puanımız olurdu, örneğin bir gökhan gönül ya da ebue veya cristian.bakın mehmet nas cıktı ordu ve samsuna gol attı ve 2 sini de kazandık. eger ki kafaya oynamak istiyosak oyunun iki yönünüde oynayacak ön libero ve bekler şart.kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben oynayanlara kötü demiyorum sadece yukarılara oynayacak takım için yapılması gerekeni söylüyorum. Ayrıca cerny erman ve grosicki gibi 3 lü bi orta saha da hiç bi takımda yok 3 u de birbirinin yerinde oynayabilen anlaşabilen oyuncular, enaroma belki biraz agır gibi, gol vuruşu zayıf gibi ancak iyi yer tutuyor ileride topu iyi tutuyor alan boşaltıyor yer geldiğinde defanstan top çıkartıyor, bu sayede de erman cerny grosicki ye boş alanlar açılıyor, pedriel kötü değil ama biraz daha mücadele etmeli oyunda bazı maçlarda sonradan girdiği halde koşmuyo ancak top ayağına gelince bir şeyler yapmaya çalışıyor.Rasmussende belki duracağı yeri iyi biliyordu ama cok agırdı.ha bunu yazarkende sıvas da yasamıyorum belkı maclarına gıdemıyorum ama sivasspor paketim var tüm maçlarını izledim.
|