Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İLK YARININ PANORAMASI
Alt 22.12.2011, 19:57   #11
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İLK YARININ PANORAMASI

Alıntı:
kurtay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şahsen bu yaşadığımız sıkıntılı ortama göre mükemmel bir ilk yarı, bizim yerimizde başka bir takım olsaydı, başkanı hapiste, hakkında dedikodu, olur olmaz bir sürü yalan dolan, mümkün değil 5 puan alamazdı, ben çok memnunum süper bir ilk yarı
SÜPER TESPİT ; KİMSE BU BAKIŞ AÇISINI KULLANMIYOR VE BEN ANLAM VEREMİYORUM
Alt 22.12.2011, 20:31   #12
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

eline, ağzına sağlık...düşündüklerimizi, yazmak istediklerimizi eksiksiz yazmışssın...bu zor günlerde, bu kadar darbe yemişken takımımız yine de başarılı bir ilk yarı geçirdi diyebiliriz...eksikleri, hataları olsa da bir Sivaslı olarak bu kötünde takımın başına geçip gerçekten bütün samimiyetiyle takım için çalıştığı ve ter akıttığı için Rıza Hocamıza da teşekkürler...İnşallah 2.devre şanssızlıklar ve adi hakemleri de aşarsak daha yukarılarda tamamlarız ligi...
Alt 22.12.2011, 22:00   #13
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu yazıya ,bu değerlendirmere ancak şapka çıkartılır....Sivasspor bence gayet başarılı...Eğer hakem hataları en az düzeyede olsaydı ligi 5 veya 6. sırada bitirebilirdik..3 Temmuzdan beri olaylar öyle bir gelişti ki kimse ne olduğunu hala anlayabilmiş değil...Bu şartlarda bence bu kadar puan gayet iyi...Takıma gelince ligin ne yapacağı kestirilemeyen ;ilginç maçlar çıkaran ,büyüklere içerde dışarda kafan tutan bir takımımız var...2.yarı eğer gelen 3 tane iyi transfer takıma cuk oturursa sivasspor kolay kolay üst sıralardan aşağı inmez..Sivasspor formda olduğunda ligde yenemeyeceği,başabaş oynayamayacağı takım yok..Eğer maça motive olunamazsa bazı maçlar aynı Kayseri maçına bile dönebilir...Ben Borjan ın takımda kalmasından yanayım...Borjan ne azından ligin sonuna kadar takımda kalmalıdır...Borljan defans oyuncularıyla arasındaki uyum sorunun aşabilirse bence ilerleyen haftalarda daha başarılı olacak...Sivasspor bence eğer alabilirse Rasmussen i gönderip yerine kiralık olmayan bir forvet almalıdır...Orta saha içinde neden transfer edildiği belli olmayan,geldiği günden beri kadroya fazla giremeyen Sandro'nun yerine oyunu 2 yönlü oynayan ,takım oyunu oynayan bir oyun kurucu alınmalıdır..Defansa da eğer alınabilirse topu oyuna iyi sokan,kademeye iyi giren bir stoper alınmalıdır...Eğer alınabilirse Atilla gönderilip yerine yaşı biraz daha genç(25-30 ARASI) iyi bir kaleci alınmalıdır...Ben en azından bu yıl Rada nın takımda kalmasından yanayım...2.yarı umarım en azından 5-8 arası maçlar oynayıp Avrupa kupaları için mücadele eden bir takım oluruz...Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum yeterki sivasspor takımının kafası rahat olsun bizi rahat bıraksınlar...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.12.2011, 22:01   #14
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eline emeğine sağlık çok güzel bir panorama olmuş

SİVAS ımıza gelince ben bu yıl umutluyum güzel futbol sergiliyoruz fakat hakem hataları ve şanssızlık bize denk geldi
2. yarı inşallah güzel futbolumuzu sergilemeye devam edip ilk 8 e rahat bir şekilde girebiliriz
Alt 23.12.2011, 00:37   #15
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaş bir tek mehmet nas'dan memnunsun.. şaşkınım düşüncelerıne
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2011, 00:48   #16
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

değerlendirme : Kalede bence borjan kötü kaleci değil ancak daima hocaları tarafından uyarılması ve destek olunması gerek, defans oyuncularında bence pek problem yok genelde uyumlu oynuyolar biraz faty agır gibi kalıyodu ama sanırım oda oynadıkça açılıyo ibb ve samsun macında iyiydi, Bazen murat kademe hatası yapsada oda navratilin yanında pişer umarım. sivassporun asıl problemi ön liberolarda ve beklerde aslında gayet mücadeleciler ancak sadece mücadele ile de ortalarda bulunabiliriz kadir, mehmet nas,rada, kıvanç saglam oyuncular gerekırse tekmeye kafa sokacak oyuncular ancak takım sıkıştıgında da yerı gelınce gol atmak lazım rakıpler forvet oyuncularına veya takımda sıvrılmıs oyunculara önlem alıyorlar onların oyununu çözmek için gerektiğinde ön liberolar devreye girmeli sag bek hayrettin sol bek ugur girmeli fazla deıl bugun ön liberolardan biri beklerden biri birer mac kazandırsa 30 puanımız olurdu, örneğin bir gökhan gönül ya da ebue veya cristian.bakın mehmet nas cıktı ordu ve samsuna gol attı ve 2 sini de kazandık. eger ki kafaya oynamak istiyosak oyunun iki yönünüde oynayacak ön libero ve bekler şart.kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben oynayanlara kötü demiyorum sadece yukarılara oynayacak takım için yapılması gerekeni söylüyorum. Ayrıca cerny erman ve grosicki gibi 3 lü bi orta saha da hiç bi takımda yok 3 u de birbirinin yerinde oynayabilen anlaşabilen oyuncular, enaroma belki biraz agır gibi, gol vuruşu zayıf gibi ancak iyi yer tutuyor ileride topu iyi tutuyor alan boşaltıyor yer geldiğinde defanstan top çıkartıyor, bu sayede de erman cerny grosicki ye boş alanlar açılıyor, pedriel kötü değil ama biraz daha mücadele etmeli oyunda bazı maçlarda sonradan girdiği halde koşmuyo ancak top ayağına gelince bir şeyler yapmaya çalışıyor.Rasmussende belki duracağı yeri iyi biliyordu ama cok agırdı.ha bunu yazarkende sıvas da yasamıyorum belkı maclarına gıdemıyorum ama sivasspor paketim var tüm maçlarını izledim.
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2011, 01:49   #17
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

6- SİVASSPOR Kulübünün, 18.12.2011 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR - SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerinde 3. Kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 120.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

faydası olmayanlar bari zarar vermeyin
Alt 23.12.2011, 01:56   #18
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

futbolcuları tek tek değerlendirmeyecegim ama takm genel olarak sıkıntılı başladığı sezonun sürpriz takımı oldu bence 11. Tamamlamamıza rağmen çünkü biz dahil kendi kaderimizle küme dusmezsek sene sonunda zaten düşürürler gözüyle bakıyorduk bu sıkıntılarla başladığımız sezon şu an taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır
Ben zevkli bol gollü bir maç izlemek istiyorum diyenlere ilk once kendi maclarımızı öneriyoruz
Şampiyonluğa oynadığımız yıllarda bile bu seyir zevkinden mahrumduk bu zevki bize yaşatan rıza hocama da buradan saygılarımı sunuyorum

Takım kolay gol yeme alışkanlığını düzeltirse sezonu ilk 8 içinde tamamlariz en azından( şu an puanımız 8. Trabzon ile aynı zaten)
Biraz istikrar sorunu yaşıyoruz hem takım olarak hem de oyuncular bazında
Bir de hakem hatalarından canımız çok yandı bunları çıkardık mi ilk yarının flaş ekibiyiz demektir
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2011, 04:35   #19
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

MİLAN BORJAN ın acil bi terapiste ihtiyacı var , çok ama çok demoralize oldu son haftalar ....bence tek eksiği tecrübe ama bizim bunu kaldıracak zamanımız yok...bizim kaleci işi ne olacak acaba...

Etiketler
panoramasi, yarinin, İlk