helal olsun sana BÜYÜK SİVASSPORUM !!!!1 2 sene verdiğimiz aranın ardından efsane tekrar geri döndü eseslilere gerekli dersi PEDRİEL verdi susturdu sa...arı SEVİYORUM SENİ SİVASIMMMMM
Kadir bunu daha öncede yapmisti.. ciddi ciddi uyarilmasi gerek.
Herseye ragmen 1 puan almak sevindirici.
Önümüzdeki zorlu Ankaragucu macina odaklanmamiz gerek.
Orta gobekde Kivanc - Mehmet Nas oyniyacak buyuk ihtimal.
Murat Akcanin cezasi bitti.
Maça bursadan gittim.Yenilerek dönseydim üzülecektim.Maça gelince cerny. enaramo ve navratil çok iyilerdi.Maç başında kırmızı kartı yiyeceği belliydi Kadirin.Soyunma odasına giderken tezahürat yaptık morali bozulmasın diye.Eğer 10 kişi kalmasaydık maç kesinlikle bizimdi.Es es ilk yarı top oynayamadı.Kamil ilk yarı bikaç kez pozisyona girince ilerleyen dakikalarda maçı kopartırız dedik ama Kadirin atılması herşeyi altüst etti.Zaten o çıktıktan 1 dakika sonra golü yedik.Bu arada es es taraftarına da bir paragraf açmak isterim.Helal adamlara diyorum tüm stad hep bir ağızdan marşlarla takımlarına destek oluyorlar.Bandoyu canlı dinlemek de çok keyifliydi açıkçası.Keşke sivastaki taraftarımız da böyle olabilse.o zaman takımı kimse tutamaz.
Turan59 nickli sevgili abimizin,
Golümüzü atan Pedriel ve
2. yarı yaptığı hamlelerle maçı bize çeviren Rıza hocamızın hakkındaki bu günkü görüşlerini merak ediyorum..
Evet Turan abi....
Değerli arkadaşlar ben buradayım.Suarez bir gol attı diye benim fikirlerim değişmez.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Ayrıca maçı radyo'dan dinledim.Maçı anlatan spiker golü atan Camara için 'geçmiş yıllarda Sivasspor'un başarısı için çalışan fuıtbolcu dedi.Gülümsedim.Kamanan ile karıştırdı.
Ayrıca maçı radyo'dan dinledim.Maçı anlatan spiker golü atan Camara için 'geçmiş yıllarda Sivasspor'un başarısı için çalışan fuıtbolcu dedi.Gülümsedim.Kamanan ile karıştırdı.