Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MİY Maçı Değerlendirelim
Alt 11.01.2012, 21:41   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MİY Maçı Değerlendirelim

Mersin İdman Yurdu'na karşı Ziraat Türkiye Kupasında elde ettiğimiz galibiyeti değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: MİY Maçı Değerlendirelim
Alt 11.01.2012, 21:52   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: MİY Maçı Değerlendirelim

Nihat'a bayıldım bayıldım bayıldım...

Bir kaleci düşünün ki aylarca forma giymeden bu kadar hazır kalabilir hayret. Malumunuz kaleciler oynaya oynaya açılır ben inanıyorum ki Nihat'a şans verilirse (ki artık Rıza Hoca mutlaka şans verecektir) çok iyi yerlere gelecektir.

Nihat'ı trabzonlu Onur'a çok benzettim. İnşallah performansıda öyle olacak.

Maçta diğer dikkati çeken oyuncularımız ise ; Kıvanç, Uğur ve oyuna sonradan giren Eneramo

Kıvanç : İnanılmaz mücadele etti heryere koştu yardımlaşması ve mücadelesi ile bu takımda her zaman olacağını gösterdi.

Uğur : Çok eleştirdim sezonun ilk haftalarında eleştirmeye devam ettim ancak artık kendini o kadar toparladı ki bazen tanımakta zorlanıyorum. Defansta ve hucumda çok iyiydi. Madem böyle iyi oynayabiliyordun da neden kendini bu kadar uzun süre sakladın.

Eneramo : Oyuna girdiği andan itibaren zaten yorgun olan Mersin savunmasını darmadağın etti. Eskişehir macında ortaya çıkan ve söylediğim gibi Eneramo çift forvetli sistemde inanılmaz derece performansı artıyor.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2012, 22:05   #3
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nihat, timuçin kaan, uğur harikalardı rıza hocaya beni çıkar demesine rağmen adam müthiş oynadı birde gol attı....kaana özellikle bayıldım içim rahat artık sol kanat için ama ziya gibi ileri çıkamıyor..nihatında çıkışları hatalı ama bizi fark yemekten ve yenilmekten kurtardı
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2012, 22:07   #4
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1474 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nihat'a bayıldım bayıldım bayıldım...

Bir kaleci düşünün ki aylarca forma giymeden bu kadar hazır kalabilir hayret. Malumunuz kaleciler oynaya oynaya açılır ben inanıyorum ki Nihat'a şans verilirse (ki artık Rıza Hoca mutlaka şans verecektir) çok iyi yerlere gelecektir.

Nihat'ı trabzonlu Onur'a çok benzettim. İnşallah performansıda öyle olacak.

Maçta diğer dikkati çeken oyuncularımız ise ; Kıvanç, Uğur ve oyuna sonradan giren Eneramo

Kıvanç : İnanılmaz mücadele etti heryere koştu yardımlaşması ve mücadelesi ile bu takımda her zaman olacağını gösterdi.

Uğur : Çok eleştirdim sezonun ilk haftalarında eleştirmeye devam ettim ancak artık kendini o kadar toparladı ki bazen tanımakta zorlanıyorum. Defansta ve hucumda çok iyiydi. Madem böyle iyi oynayabiliyordun da neden kendini bu kadar uzun süre sakladın.

Eneramo : Oyuna girdiği andan itibaren zaten yorgun olan Mersin savunmasını darmadağın etti. Eskişehir macında ortaya çıkan ve söylediğim gibi Eneramo çift forvetli sistemde inanılmaz derece performansı artıyor.
Bir Eneramo, bir Cerny...
Koca bir takıma ikisi yetti....
Nihat Şahin gibi atladı,
Rajnoch domates gibi kızardı,
Ne yağmur ne çamur durdurdu,
Sivasspor 3-1 le turladı...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2012, 22:12   #5
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

sivasspor geçleri ile gumbur gumbur iste ozledigimiz genç ve dinamik sivasspor !!!
Alt 11.01.2012, 22:15   #6
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

nihat nihat nihat !!!!!! artık kaleyi kimseye vermemeli süpersin be nihat
eneramo oyuna girdi kalitesini belli etti yalnı rajnoch cok sacam bi kart gördü en gerek var kardesim ayrıl ordan !! kağanda süperdi
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.01.2012, 22:17   #7
58isML58
Acemi Yiğido

58isML58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 58isML58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben dedim Riza hocam durumun son dakikalara kadar berabere gitmesini istiyor ondan sonra Eneramo, Cerny, Erman girer bu iste biter...
Alt 11.01.2012, 22:19   #8
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macta en dıkkat ceken kalecımız oldu ınşallah ankaragucu macında ılk onbırde kendıne yer bulur
Alt 11.01.2012, 22:24   #9
Ozan5858585858
Yiğido

Ozan5858585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 Ozan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISI

Çok akıllı oynadık az atak yaptık öz atak yaptık turu hakettik ve aldık..
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99#
[center]
Ozan5858585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ozan5858585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.01.2012, 22:32   #10
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor açısından oynamayan oyuncuların test edildiği bir maç oldu..Bu test hoca içinde iyi oldu..Çünkü uzun zamandır oynamayan oyuncular bu maçta bir kez daha görülmüş oldu..
Kaan:Gittikçe takıma ısınıyor,oynadıkça daha iyi olacak...
Nihat:Maçın yıldızıydı..İlk golde yaptığı hatayı 6 tane %100 kurtarış yaparak kendini affettirdi..İlerde şans verilirse Rıza Hocayı mahçup etmeyeceğini gösterdi;Yalnız yan toplardaki zaafını çok çalışarak gidermeli;fazla topa çıkmıyor....
Murat:Elinden geleni yaptı..Şans verilirse açılacak;sivasspor için en büyük kazançlardan biri;bence gelecekte milli takım için aday oyuncularımızdan biri..
Rada:Hala çok ağır;kadroya girmesi için çok çalışması gerkiyor..
Sandro:Sahada göremediğimiz oyunculardan ,takımı hiç iyi yönetemedi;kadroya zor girer diyorum;ancak oynatılırsa kupada oynar..
Grosecki:Bugün sahada kendisini bırakın hayaletini bile göremedik;bu maç onun maçı değildi..Ağır sahada kaybolup gitti...
Cerny:Oynadığı dakikalarda ileri geri çok iyi mücadele etti,elinden geleni yaptı..
Cihan:Rıza hocanın verdiği şansı gol atarak iyi kullandı..Çok iyi uzuntan gol vuruşları var..Oynadıkça kendine güveni gelecek..
Enaramo:Oyuna girer girmez rakibin kabusu oldu..Gol attı asist yaptı,rakibi çok yıprattı..
Uğur ,elinden geleni yaptı ,kaptan bir de gol attı..
Kıvanç sahanın iyilerindendi..Orta sahada tek başına savaştı dersek yeridir..Cerny girene kadar orta sahada takımın yükünü çekti..
Raynoch Murat ile fazla uyumlu değildi;oynadıkça maç eksikliğini giderecek..Çok hırslı bir oyuncu..Sivassporu bu maçı kazandıysa önce Nihat a sonra da şansına dua etsin..
Nihat %100 6 tane kurtarış yaptı...Bu kurtarışlardan bir kaç tanesi gol olsaydı maçın sonu ne olurdu bilemiyorum..Toplama takım görünemünde maça başlayan sivasspor bu maçı kayıpsız atlattı..Fazla gaz gelmeden önümüze bakmalı,ayağımız yere basmalı;bu maçtan dersler çıkarmalıyız..Rakibe gerçekten çok gol pozisyonu verdik..Her zaman kalede bu kadar formda ve gününde bir kaleci bulamayız....Umarım ilerki turlarda bu hataları yapmayız...

Sıradaki gelsin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı, mİy