Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
EVRENSEL : Dünya ölçüsünde,dünya çapında olan. Asıl siz bilmiyorsunuz.Birde kalkmış bana bilgiçlik taslıyorsun.
|
Kardeşş hiç kusura bakmaa. şimdi senin hakkaten ve hakkaten bilinçli olarak artniyetli olduğuna kesin ,inandım. benim yazıma karşılık yazdığın yazının içine bakim dedim( dünyaa ölçüsünde,dünyaa çapında olan) karşı taraf görünüyor.neden acabaa çünkü hakkaten boşş bişey anlatmıyor.üstelik her söylemin kendine göre muhakkak doğru yanı vardırr ve sen kalkıp karşı fikir söyleyeceğine bilgiçlik tasladığımdan dem vuruyorsun.kesip atacaginaa bence saygı duymasanda karşı fikir yürüten 2 kelime yazsaydın. buda senin kendi resmini vesikalık( resmii resim oldugu için) olarak yansıtmandı.şimdi senin söylemine ne diyeyim bilmiyom kii. bu alıntı yaptığıma bişey yazmam saçmalamam anlamına gelir dee,ama futbolun kendine has değişmeyen evrensel kuralı demişsin ggüleyimmiiii yoksaa yinemi güleyimmi yok yok ben güleyim. evrensellikten bahsediyorsun ama farkında olmadan benim söylemlerimin doğruluğunu ifşaa ediyorsun.futbolun kendine has değişmeyen evrensel kuralı olsaa dünyaadaki futbol müsaabakaları neden oynanıyor.takımların birbirlerine üstünlük sağlamaları için değişken faktörler gerekiyor,bu hoca faktörü olur,oyuncu faktörü olur v.s v.s. üstelik bişey daha diyeyim . evrenselliktoplumsal değişmeyen faktörlerdir. futbolun değişmeyen evrenselliğini inan anlayamadım.örneğin 10 yıl önce kaleciye geri pas verilirdi bu kuraldı ve değişti. demekki evrensel değil

)))))