Cevap: Antalyaspor maçını değerlendirelim
Genel olarak iyi oynamış gibi görünsekte Navratil, Uğur, Eneramo ve Cerny canla başla oynarken diğerleri vasatı aşamadı. Erman ve Mehmet Nas attıkları golün dışında ne yaptılar? Haydi Erman birkaç pozisyon başlattı, bir-iki güzel pas attı ama bu onun kalitesine yetmiyor. Biliyoruz ki o da güzel işler yapacak kapasitede.
Ama Mehmet Nas !.. Adam pas atamamak üzerine ihtisas yapmış. Çok koşuyor diyorlar.. Yahu deli dana gibi koşsa ne olacak? Alan daraltamıyor, top çalamıyor, aldığı topu süremiyor, pas atamıyor, çok top kaybediyor. Koşsa ne olacak? Koşuyormuş, koşsun, inşallah stadın dışına kadar koşar !...
Navratil olmasaydı bu vurdum duymazlığı, aymazlığı acaba kimin üstüne yıkacaktık? Eneramo'dan tut, Grosicki, Kadir, Kıvanç, Atilla, Pedriel hatta Rıza hoca isimleri tesbih boncuğu gibi Erman ve Mehmet Nas'a eklenirdi herhalde.. Neyse dua edelim Navratil'e, ipten aldı bugün bizi.
Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim ama galibiyet çok güzel birşey.. Bu soğukta maça giden taraftara da ayrıca TEŞEKKÜRLER.