Kötü oynayıp yenilsek bu kadar üzülmezdim kendi elimizdeki maçı cerny eneramo ve kaan kazmaları yüzünden antebe verdik.. Ben atillaya birşey demiyorum artık.. onun suçu yok suç onu kaleci diye alıp kaleye koyanda.. Kısaca KENDİ KENDİMİZİ YENDİK !
Bir yol kazası oldu bu maç . Bu sene bize izlettikleri güzel futbolu göz önünde bulundurursak canları sağolsun hepsinin.Ancak rehavete kapıldığımız her maçta sıkıntı yaşadığımızı gördük.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
rıza hocanın hediyesi...
maalesef hikmet karamanın şov yapmasını antep taraftarı gibi seyretti..
maçtan öncede yazmıştım motive olmazlarsa kazanamayız demiştim neticesinde öyle oldu.
kaleci kaleci kaleci, birtane kaleci bulamazmı bir kulüp, arkadaş karşı karşıya gol yersin birşey olmaz ancak böyle mallll gibi gol yersen takımın moralini bozarsın.
rıza hocanın hastalıklarından kurtulması lazım, bu pedrielde ne bulursun arkadaş adam ayakta duramıyor. cerny 2. yarıya iyi başlayamadı ve rıza hoca ısrarla oynatıyor oynatmaya devam etsin. SON SÖYLEYECEĞİM RIZA HOCA BİZİ BU NOKTADAN DAHA YUKARIYA TAŞIYAMAZ....
Sezon başında bu noktada olabileceğimizi hayal bile edemiyorduk. Küme düşmeyelim yeter demedik mi ? Şimdi şampiyonluk hesapları yapar durumdayız. İlk 4 e giremezsek üzülecek durumdayız ki bence ilk 8 garanti. Rıza Hocayı eleştirelim tamam ama biraz insaf yahu..
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...