Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Sivasspor Kazanır. 153 91,62%
Kayserispor Kazanır. 7 4,19%
Berabere Sonuçlanır. 7 4,19%
Katılımcı sayısı: 167. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Kayserispor
Alt 30.01.2012, 21:54   #21
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Kayserispor

Sivasim senin her macin benim icin bitmeyen bir doksan dakika macgünü ve saati geldigi an beni bir görmelisiniz pusulayi kayip ediyorum zira cok düskünlügümdenmi yoksa asiri sevgimdenmi varsada yoksada sivas maci baska hic birsey beni ilgilendirmiyor .Arkadaslar emin olunki 42 yildir gurbetteyim sivasin benden birgündahi uzaklastigini fark edemiyorum zira vatan sevgisi bende büyük bir tutkudur onu asla degismem.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2012, 22:34   #22
izmirliyigido
Gast

Sipas TV'de Futbol Analiz programında Rıza hoca yabancı bir kaleci ile anlaşılmak üzere olduğunu, kalecimiz Atilla'ya Kayseri maçında görev verileceğini ve taraftarın çok büyük destek vermesini, Kaan'a sahip çıklımasını ve tribünlerin desteklemesini, ayrıca tribünlerin dolmasını istedi.

Lütfen, Sivas'taki Yiğidolar takımı, Atilla'yı, Kaan'ı yalnız bırakmayın. Gün bu gündür, zafer için elele...

Rıza hocayı mahcup etmeyin.

.

Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2012, 22:44   #23
bykaram
Acemi Yiğido

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 bykaram FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sipas TV'de Futbol Analiz programında Rıza hoca yabancı bir kaleci ile anlaşılmak üzere olduğunu, kalecimiz Atilla'ya Kayseri maçında görev verileceğini ve taraftarın çok büyük destek vermesini, Kaan'a sahip çıklımasını ve tribünlerin desteklemesini, ayrıca tribünlerin dolmasını istedi.

Lütfen, Sivas'taki Yiğidolar takımı, Atilla'yı, Kaan'ı yalnız bırakmayın. Gün bu gündür, zafer için elele...

Rıza hocayı mahcup etmeyin.

.
inşallah doğrudur bugunki programda mı söyledi acaba
bykaram isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2012, 00:58   #24
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

umarim, hatasiz bir mac olur ve 3 puan aliriz
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2012, 02:38   #25
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Yine bir hafta içi maçı ve hafta içi oynanan maçlarda şu an lider durumdayız. Ve bu istatistlik bu maçta da değişmeyecek ve kazanacağız. Kayseri takımı çok genç bir takım. Saha içinde takım olarak organize olmakta zorluk çekiyorlar ve çok hata yapabiliyorlar. Takımımız yine iyi konsantre olursa bu maç bence Antalya maçından daha kolay olur bizim için. Birçok arkadaş haklı şekilde yazmışlar. Ben de değinmek istiyorum; Rakip takım taraftarı bizim taraftarları,ne kadar tahrik ederse etsin. Asla tuzağa düşülmemeli; Bir sonraki iç saha maçımız bjk ile ve bence, yine başarılı bir seri ile yakalayabileceğimiz bir rakip. Kesinlikle taraftar desteğine bjk maçında daha çok ihtiyacımız olacak lütfen tahriklere kapılmayın.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2012, 02:56   #26
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kayserıyı bjk karsısında herkez gordu 10kısı kalmıs takıma bıle kapanıyolardı bjk son vuruslarda becerıklı olsaydı belkı macı kendı lehıne cevırecektı yanı dıyeceyım su kayserı guclu takımlara karsı korkak ve kapalı oynuyor lıgın ılk haftasında deplas manda bursayla oynadıkları macta uc sıfır yenılmıslerdı sota mactan sonra ropordasında aynen soyle demıstı bır pugan ıcın gelmıstık bır puganı korumak ıcın kapandık olmadı uzgunuz
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2012, 03:21   #27
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ali Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önemli olan mutlaka 3 puan fakat Bir diğer önemli konu ise Küfür. Kesinlikle bu maçta toplu halde hakeme küfür olmamalı saha olayları yaşanmamalı kayserili taraftarlar mutlaka bizi tahrik edecektir fakat bizim onlara uymamamız lazım aksi taktirde Sahamızın kapanması ve yüksek miktarda para cezası ile karşı karşıya kalırız kulübümüzün bu zor günlerinde lütfen sağ duyulu olalım ve takımımıza sahip çıkalım
dogru cok ıyı bır konuya deyınmıssın ama kayserı taraftarı cok serefsız olay cıkaracakları kesın saten her gelmelerınde macın daha ılk yarısı bıtmeden statdan apar topar bosaltılıyo bana kalsa oyle serefsız taraftarı bırak stada almayı sehır sınırlarına bıle yaklastırmam serefsızlerın amacları mac ızlemek deyıl amacları olaycıkarmak
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2012, 05:16   #28
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

eger borjan oynama sansı varsa antramanlara çıkıyorsa kesınlıkle borjan oynasın atıllaya ben hıç guvenmıyorum adamda yan top denen bışey yok çok top sektırıyor hıç hava topuna çıktını gormedım
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2012, 07:38   #29
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

ben sahsen atılla denen saksı ya destek olmam ne halı varsa gorsun,çarsı da pazarda karsıma cıksa
Alt 31.01.2012, 07:48   #30
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim sevindiğim taraf, 10 maçlık yenilmezlik serimize G.Antep tarafından son verilmesi iyi ki, G.antep'te oldu ya Sivas 4 Eylül stadında G.Antep veya bu haftaki Kayseri maçıyla gerçekleşseydi sen o zaman seyircinin halini bir gör ne olurdu? ALLAH'tan ki deplasmanda o silleyi yedik te (gerçi o silleyi biz kendimize Kaan, Kıvanç ve Atilla ile attık maçta 3 gol var üçü de Sivasssporlulardan) bu maça o sillenin acısı ile çıkacak ve hem G.Antep yenilgisini unutturacak hem de Kayseri'ye 6-2 yenildiğimiz maçın rövanşını alacağız. Ben inanıyorum. Herkes de inansın ve maça 4 Eylül stadına gelsin.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kayserispor, sivasspor