Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
ah medeniyet ah! sivas sınırları içerisinde var anlaşılan. burada bir kayserili kardeşimiz gelmiş, gayet medeni bir şekilde sivasspor taraftarıyla konuşup, tartışabiliyor.
hiç adetim değildir ama burada verilen bir linke tıklayıp kayserispor taraftar forumunda sivas maçıyla ilgili yazılan yorumları okudum, bir kez daha hemşerilerimle gurur duydum. hakaretin, küfürün bini bir para. elbette burada da hakarete yaklaşan yorum yapan bazı insanlar var ama çoğunluk saygı ve edep sınırlarına riayet ediyor.
kayseri forumunda kullanılan dil maalesef tam lağımlık!!!
gerçi forum dediğin 15-20 yorum, o kadar.
|
Kayseride binlerce sivaslı var ekmegini kazanan karnını kayseride doyuran, sen gelmiş benim şuraya yazmamı çok görmüşsün

medeniyet sadece sivasta varsa sizin hemşolar neden kayseriye akın etti acaba medeniyetten bihaber olan şehire ? araştırırsan kayseride 100 bin civarı yakın sivaslının yaşadıgını görürsün, bunun içinde benim kardeşim gibi gördüğüm insanlarda var yanlıs anlama yani burayı.
Medeniyet şehir girişinde kayserispor taraftarının iç çamaşırına kadar aramak, stada geç sokmak, her ne kadar suclu kişiler olsada aralarında masum arkadaslarıda joplamak, kızarkadası ile sivasa gitmiş arkadasa kızarkadının önünde vurmak ? medeniyet bu mu şimdi, harbiden tek dişi kalmış
son olarak şunu belirteyim ; kayserispor formunda yazılan birşeyi okumuş, herkesin düşüncesi oymuş gibi konuşmusun ? O YAZIYI YAZAN ARKADAŞ CEZA ALDI FORUM YÖNETİMİNDEN

Ve En önemli kısım ; Ben o forumda üyeyim, orda yazan arkadasların HEPSİNİN tek takımı var KAYSERİSPOR, burdaki gözlemim 2 takım tutan arkadas sayısı fazla, Besiktaslı arkadaslarım bile besiktası bu kadar savunmaz, bu sitede şahit oldum.
SAYGILAR SEVGİLER