Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Sivasspor Kazanır. 153 91,62%
Kayserispor Kazanır. 7 4,19%
Berabere Sonuçlanır. 7 4,19%
Katılımcı sayısı: 167. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Kayserispor
Alt 01.02.2012, 21:47   #111
yasiremrah
Acemi Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 yasiremrah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Kayserispor

Alıntı:
Ozan5858585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim senin buraya gelip Sivasspor taraftarı bulutların üzerinde yürüyor gibi alaycı ifadeler kullanmanı hiç tasvip etmedim doğrusu.. tabiki düşüncelerini söylemekte serbestsin ama bu kelimelerle düşüncelerini dile getirme şu anda biz sizin forumunuza üye olsak yöneticileriniz onaylamıyor.. ama sen buraya gelip rahatça konuşabiliyorsan haddini bilerek , seviyeli ve düzgün yorumlar yapmanı rica ediyorum..

Bak birader ben burda kimsey kücük düsürücü yorum yapmadım, ilk yarıdaki 6 2 lik mactan sonra burda herkes kendi takımını kücük düsürücü yorumlar yaparken ben yine yapmadım. Herksin garanti küme düsecez 6 yedik dedigi mactan sonra, sivasın saglam kadrosu var ilk 10 arasına girecektir dedim...

Alıntı:
yasiremrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor kaliteli kadroya sahip, o yüzden kendine cok fazla güvenerek ofansif cıktı ve fark yedi. rasmussen,grosicki,kadir bekmezci,cerny gibi yetenekli oyuncuları var, klubede ise cihan yılmaz gibi cok teknik bi orta saha, eneramo,erman kılıc gibi skoru degistirebilecek oyuncuları var. bu hafta mersini rahat gecer mesela bu sivas...

herkes sivas cok kötüydü uğur şöyleydi navratil böyleydi falan filan yazmış, ugurun karsısında oynayan adam AMRABAT dikkatinizi cekelim, bu adam fener macında Orhan şamı sürkülase etmiş, toraman gibi milli takım bekini ezip gecmiş bi adam, mersin macında 2 kişi kontrol etmeyi denediler yine olmadı. ugur kavuk ne yapsın bu formunda amrabata karsı ?

navratil ise 1.90 dan uzun ağır bi adam, ve karsısında sürekli saga sola koşu yapan gökhan ünal var. furkanın attıgı gole gelince, bununda kurtuluşu yoktu cünkü furkan bunu sürekli yapıyor... 17 yaşında Okay diye bi adam var, topa öyle bi vurduki ben gerrard vurdu sandım, gelişine dümdüz vuran bir türk oyuncusu, bu vuruş tesadüfmüydü diye düsününlere son golde ki calımları ve pası ile hayır tesadüf degildi dedi.Gökhanda klasına yakışan bi aşırtma gönderdi.

grosicki kötü futbolcu mu ? kesinlikle degil, ama karsısında milli takımda olmayı sonuna kadar hakeden hasan ali var, kanat degistiriyim dedi bu sefer karsısında duran adam slovakya milli takımının banko 90 dakika oynayan sağ defans oyuncusu pekarik.

kadir bekmezci bu ligin üstünde bir orta saha oyuncusu, ama karşısında sürekli taciz eder gibi baskı yapan minik furkan ile paraguay milli takımında yaklasık 100 mac oynamış riveros var.

sivasın en büyük şanssızlıgı şu anda ligin en formunda,en sistematik takımına karşı, bilincsizce oynaması oldu, bence sivasta iyi takım. ilk 10 arasına girecektir, cesarın hakkını cesar a verin Kayserisporu alkışlayın.
yasiremrah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2012, 21:54   #112
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Bak birader ben burda kimsey kücük düsürücü yorum yapmadım, ilk yarıdaki 6 2 lik mactan sonra burda herkes kendi takımını kücük düsürücü yorumlar yaparken ben yine yapmadım. Herksin garanti küme düsecez 6 yedik dedigi mactan sonra, sivasın saglam kadrosu var ilk 10 arasına girecektir dedim...
ah medeniyet ah! sivas sınırları içerisinde var anlaşılan. burada bir kayserili kardeşimiz gelmiş, gayet medeni bir şekilde sivasspor taraftarıyla konuşup, tartışabiliyor.

hiç adetim değildir ama burada verilen bir linke tıklayıp kayserispor taraftar forumunda sivas maçıyla ilgili yazılan yorumları okudum, bir kez daha hemşerilerimle gurur duydum. hakaretin, küfürün bini bir para. elbette burada da hakarete yaklaşan yorum yapan bazı insanlar var ama çoğunluk saygı ve edep sınırlarına riayet ediyor.

kayseri forumunda kullanılan dil maalesef tam lağımlık!!!

gerçi forum dediğin 15-20 yorum, o kadar.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2012, 21:55   #113
ozsivasli58
Acemi Yiğido

ozsivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ozsivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

6 - 2 nin rövanşı 4 - 0 olmalı inşallah.
Alt 01.02.2012, 22:29   #114
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

tahrik edip kötü tezahürat yaptırmak için ellerinden geleni yapacaklar, aman oyuna gelmeyelim...zira kötü tezahürattan ceza alırsak bjk maçını seyircisiz oynayabilirz...zaten bırakın geln 50-100 kişi 10 dakika kendi kendilerine küfür etsinler emniyet gerekeni yapıp mezbahalarına göderir zaten 4 nallıları...
Alt 01.02.2012, 22:51   #115
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sanırım 1. takımın beşiktaş 2. takımın sivasspor ? her yorumunda besiktas macına deginiyorsunda ben böyle algıladım ! rıza calımbayda 6 golden sonra şuurlu bi açıklama yapamazdı... Eneramonun pozisyonunu hatırlayamamışın ; korner sonrası top önünde kaldı bomboş pozisyonada topu yukarı vurdu...

herneyse, hayırlısı olsun diyelim başka birşey söylemek istemiyorum.
Bizi kendi taraftarlarınla karıştırma...Bizde 2 takım davası olmaz.Siz alışkın olabilirsinizde biz değiliz bu durumlara.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2012, 23:02   #116
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yarın stadda olacağım nasip olursa tüm taraftarlarıda bekliyoruz stad dolmuyor ayıp oluyor beyler...
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2012, 23:17   #117
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ah medeniyet ah! sivas sınırları içerisinde var anlaşılan. burada bir kayserili kardeşimiz gelmiş, gayet medeni bir şekilde sivasspor taraftarıyla konuşup, tartışabiliyor.

hiç adetim değildir ama burada verilen bir linke tıklayıp kayserispor taraftar forumunda sivas maçıyla ilgili yazılan yorumları okudum, bir kez daha hemşerilerimle gurur duydum. hakaretin, küfürün bini bir para. elbette burada da hakarete yaklaşan yorum yapan bazı insanlar var ama çoğunluk saygı ve edep sınırlarına riayet ediyor.

bravo hemso, Yazdiklarinin altına imzamı atarım
Alt 01.02.2012, 23:54   #118
yasiremrah
Acemi Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 yasiremrah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kayseride binlerce sivaslı var ekmegini kazanan karnını kayseride doyuran, sen gelmiş benim şuraya yazmamı çok görmüşsün medeniyet sadece sivasta varsa sizin hemşolar neden kayseriye akın etti acaba medeniyetten bihaber olan şehire ? araştırırsan kayseride 100 bin civarı yakın sivaslının yaşadıgını görürsün, bunun içinde benim kardeşim gibi gördüğüm insanlarda var yanlıs anlama yani burayı.

Medeniyet şehir girişinde kayserispor taraftarının iç çamaşırına kadar aramak, stada geç sokmak, her ne kadar suclu kişiler olsada aralarında masum arkadaslarıda joplamak, kızarkadası ile sivasa gitmiş arkadasa kızarkadının önünde vurmak ? medeniyet bu mu şimdi, harbiden tek dişi kalmış

son olarak şunu belirteyim ; kayserispor formunda yazılan birşeyi okumuş, herkesin düşüncesi oymuş gibi konuşmusun ? O YAZIYI YAZAN ARKADAŞ CEZA ALDI FORUM YÖNETİMİNDEN Ve En önemli kısım ; Ben o forumda üyeyim, orda yazan arkadasların HEPSİNİN tek takımı var KAYSERİSPOR, burdaki gözlemim 2 takım tutan arkadas sayısı fazla, Besiktaslı arkadaslarım bile besiktası bu kadar savunmaz, bu sitede şahit oldum.

SAYGILAR SEVGİLER
yasiremrah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.02.2012, 00:25   #119
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kayseride binlerce sivaslı var ekmegini kazanan karnını kayseride doyuran, sen gelmiş benim şuraya yazmamı çok görmüşsün medeniyet sadece sivasta varsa sizin hemşolar neden kayseriye akın etti acaba medeniyetten bihaber olan şehire ? araştırırsan kayseride 100 bin civarı yakın sivaslının yaşadıgını görürsün, bunun içinde benim kardeşim gibi gördüğüm insanlarda var yanlıs anlama yani burayı.

Medeniyet şehir girişinde kayserispor taraftarının iç çamaşırına kadar aramak, stada geç sokmak, her ne kadar suclu kişiler olsada aralarında masum arkadaslarıda joplamak, kızarkadası ile sivasa gitmiş arkadasa kızarkadının önünde vurmak ? medeniyet bu mu şimdi, harbiden tek dişi kalmış

son olarak şunu belirteyim ; kayserispor formunda yazılan birşeyi okumuş, herkesin düşüncesi oymuş gibi konuşmusun ? O YAZIYI YAZAN ARKADAŞ CEZA ALDI FORUM YÖNETİMİNDEN Ve En önemli kısım ; Ben o forumda üyeyim, orda yazan arkadasların HEPSİNİN tek takımı var KAYSERİSPOR, burdaki gözlemim 2 takım tutan arkadas sayısı fazla, Besiktaslı arkadaslarım bile besiktası bu kadar savunmaz, bu sitede şahit oldum.

SAYGILAR SEVGİLER
Ekmek parası için gidenler medeni yerlere mi gider illa?
Burda .... yarışı yapmanın alemi yok..Daha önce taşkınlığını defalarca kanıtlamış kayseri tarafatrının Sivas'a gelirken aranması kadar doğal bir şey yok.İki takım meselesine gelince her iki şehirde de iki takımlı çok insan var ne yazık ki.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.02.2012, 01:10   #120
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

http://www.youtube.com/watch?v=wM6Xw...layer_embedded

Yorum sizin...

Dinleyip kayserisporlu olmamak elde değil...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kayserispor, sivasspor