Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolar 5 Haftada İlk 5'e Karşı
Alt 07.02.2012, 19:56   #1
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yiğidolar 5 Haftada İlk 5'e Karşı

Bu maçlar bizim için aslında şans. Son önemde bu ligde en iyi futbol oynayan takım tartışmazıs bizim takımımız. Asıl korkamsı gereken rakıplerımız ınanın. Yeter kı azimle ılk 4' ü isteyen bir ruha sahıp olabılelım.Defansif hatalar yapılmazsa bu 5 haftadan en az 10 puan bekliyorum ben.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2012, 20:40   #2
Rallim58
Gast

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu maçlar bizim için aslında şans. Son önemde bu ligde en iyi futbol oynayan takım tartışmazıs bizim takımımız. Asıl korkamsı gereken rakıplerımız ınanın. Yeter kı azimle ılk 4' ü isteyen bir ruha sahıp olabılelım.Defansif hatalar yapılmazsa bu 5 haftadan en az 10 puan bekliyorum ben.
Spor proğramlarında isim zikredilmeler başladı.
Biri diğerine soruyor: "Senin bu sene ligden zevk aldığın takım var mı? Allah aşkına"
Diğeri cevap veriyor: "Ben bu sene özellikle son periyoddaki Sivassporun maçları bana heyecanda veriyor zevk de veriyor. Sivassporu ve Rıza hocayı tebrik ediyorum" diyor...

Mevcut lig içerisinde, heyecan veren zevk veren müsabakaları izlenilebilinir tek takım Sivassporumuz ama biz maalesef farkına varıp desteğimizi vermiyoruz, Stadın yolunu bilmiyoruz.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2012, 21:12   #3
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

SİVASSPOR playof yolunda emin adımlarla yoluna gidiyor fakat bu takım ne sivas milletinden nedeyerel ve ulusal basından yeteri kadar ilgi görmüyor playof yolunda 5 maçlık zorlu periyot başlıyor yalnızca sivasspor taraftarı olarak değil herhangi futbol sever olarak diyorum ligin en zevk veren oyununu sivasspor oynuyor buna başka futbolseverlerde katılıyor olmalıki iddaa salonundA birçok kişi direkt sivas kazanır diye konuşup oynadılar bu maçlara gelecek olursak SİVAS-BJK =seyrettiğim bjk bizi yenecek kapasitede değil fernandes oynayacak ouresma belli değil karlı buzlu zeminde -10 üzeri derecede oynanacak bu maçda sivassporu daha şanslı görüyorum adil bir hakemle bu maçı kazanacağımıza enkötü berabere kalacağımıza inanıyorum FB-SİVAS=FB ye ilk mağlubiyeti tattıran takım sivasspor maç kadıköyde seyirci baskısı olacaktır 35 haftadır kendi evinde yenilmiyor yenilmezlik serisine son veren sivasspor kadıköydeki 35 haftalık saltanatı yıkabilir bu gücü var ilk 35 dak baskısına karşılık verebilirsek yine en kötü berabere kalırız GENÇLER-SİVAS=ankaradaki maça gerekli destek verirsek bu maçtanda enkötü berabere kalırız yenilmiyoruz zaten TS-SİVAS=bu maça özel motivasyonla hazırlanacaklar hırslı oynayacaklardır bu onlar adına sıkıntı olabilir sivas üstüne gelen takıma iyi oynuyor burak olcanı durdurursak yenilmeden geliriz SİVAS-GS=sivastaki maçlarda gsye üstünlüğümüz var bizden daha kaliteli takım değil hakemlerin adiliği olmasaydı enselerindeydik bu maçada yeteri destek verilirse enkötü berabere kalırız hatta yeneriz bu periyottan 9 puan çıkartırsak playof garanti gibi olur hayırlısı artık
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.02.2012, 22:07   #4
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu zorlu peryot bizim kaderimizi belirleyecek.içerdeki maçları alıp dışarıda da gençleri yenip diğerleriyle berabere kalırsak playof garantilenir.sivassporumuzun bunu yapacak kapasitesi var..hatta hepsini bile yenebilir..bireysel saçma sapan hata yapmayıp gol yemezsek olur bu iş..sivassporumuza güveniyoruz..umarım perşembe akşamı stad dolar ve takımı sonuna kadar onlarla olduğumuzu gözteririz..onlar bunu hak ediyor
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rsimsek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.02.2012, 21:27   #5
bozatli58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 bozatli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu 5 maçta çok kayıbımız olsa önemli degi ya kazanırsak işte ozaman herşeyi alt üst ederek tari yazarız temenim bu tarihi yazarız bizde baskı yok çok rahatız gençler hariç digerleri istim üstünde dokunsan kayarlar şanpiyonluk finalini gençlerle oynamayı isterim acaba çokmu hayelciyim gençler olmasada olur sivasıma başarı diliyorum
bozatli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
haftada, karşı, yiğidolar, İlk