Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 15.02.2012, 15:56   #51
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

hatırlarsanız büyük başkanımız kanaltürk e yaptığı açıklamalarda çıktığında yurtdışına gideceğini söylemişti ne kadarda haklıymış bir grup taraftar ve 2 yönetici dışında bi insan böyle değerli bi adama destek olmuyor susuyor!!! sözün bittiği yer Allah başkanımızın tez zamanda ailesine kavuşmasını tüm kalbimle YÜCE ALLAH'ımdan diliyorum. biz 3 5 kişi kaç kere metrise mektup gönderdik her defasında heryerde savunduk ama keşke aynı duyarlılığı tüm sivassporlu taraftarlar gösterseydi. En azından mahkemeye gidilebilseydi. Diyecek bişey yok ÜZÜLÜYORUM...
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2012, 15:59   #52
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPORU SİVASSPOR YAPAN MECNUN OTYAKMAZ DIR.
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2012, 16:40   #53
eneskeskin
Acemi Yiğido

22 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 514 eneskeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın üyeler, ben Sivaslı olmaktan gurur duyuyorum ve Sivasspor'un da Sivas'a yakışır insanlar tarafından yönetilmesini ve hak ettiği yerlere gelmesini hepinizden fazla istiyorum... Defalarca Sivasspor-Fenerbahçe maçına gittim ve Sivasspor'un her golünde ben de sizler gibi sevindim çünkü Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenip ona buna yenilmesi beni üzer ve Sivaslı olarak Sivasspor'un büyük takımlara karşı başarılı olması beni her zaman mutlu eder.
Mecnun Odyakmaz ile ilgili düşüncelerim tamamen kişisel kanaatim, katılırsınız katılmazsınız ama eleştirilerinizde saygılı olmanız gerekir. Ben kınanacak bir şey söylemedim Sivasspor'la ilgili temennimi dile getirdim. Anlamayan ya da anlamak istemeyen arkadaşlar olabilir bu beni bağlamaz...
eneskeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eneskeskin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2012, 18:09   #54
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın üyeler, ben Sivaslı olmaktan gurur duyuyorum ve Sivasspor'un da Sivas'a yakışır insanlar tarafından yönetilmesini ve hak ettiği yerlere gelmesini hepinizden fazla istiyorum... Defalarca Sivasspor-Fenerbahçe maçına gittim ve Sivasspor'un her golünde ben de sizler gibi sevindim çünkü Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenip ona buna yenilmesi beni üzer ve Sivaslı olarak Sivasspor'un büyük takımlara karşı başarılı olması beni her zaman mutlu eder.
Mecnun Odyakmaz ile ilgili düşüncelerim tamamen kişisel kanaatim, katılırsınız katılmazsınız ama eleştirilerinizde saygılı olmanız gerekir. Ben kınanacak bir şey söylemedim Sivasspor'la ilgili temennimi dile getirdim. Anlamayan ya da anlamak istemeyen arkadaşlar olabilir bu beni bağlamaz...

tabi kardes herkez soylemek istedigini soyler ozgurce
Alt 15.02.2012, 18:12   #55
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ee durusmada ne oldu yeni bir haber yokmu ya :(
Alt 15.02.2012, 20:28   #56
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1460 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
Derler ya hani her memleketin içinde iyiside var kötüsüde. Belki sen kötü bir insan olmayabilirsin ama içimizdeki cılk yumurtasın. Bir insan hem sağcı hemde solcu olmaz. Tamam düşüncene saygılıyız, bak burada bir tane ardahanlı kardeşimiz bir tanede Bursalımız var... Ben onları görünce senden adeta utanıyorum. Mahkeme kurmuşsun, kirletmişsin sonrada Sivasspora yakışanı HAK ilan etmişsin. Yani kendi içinde tezatlara girmişsin. Sana burda bir çok arkadaş yazıklar olsun demiş, yada demeye getirmiş. Peki kaç defa Sivasta maça gittin, Kaç defa deplasmana gittin HEM SİVASLI HEM FENERLİ KARDEŞİM... Peki Fenerin maçına kaç defa gittin. 100=100 ettimi o zaman hem Sivaslısın hemde Fenerli... Yok sen en çok Fenerin maçına gittiysen sen SİVASLI değilsin. Arkadaşın biri ne demiş. Sivassporlu olunmaz Sivassporlu doğulur. Belki özünde doğru bir kelime ama bu sana layık bir şey değil. Belki Sivaslı doğmuşsun ama Sivassporlu olmamışsın. Haa b u arada bende Tam Sivaslı değilim, orda da doğmadım ama Kralından da daha Kral Sivassporluyum. Haa Fenerbahçeyi severmisin diye sorarsan, Cevabım EVET olurdu. Ama senin gibi sevmiyorum Feneri. Belki hatırlamazsın Sivasın tozlu sahalarında bir çok Sivaslının 3 mahalle takımını tuttuğu yıllarda Sivasın davetine tek icap edip sezon açılış maçına geldiği için severim Feneri. Eğer o yıl Galatasaray gelseydi onu severdim, yada Beşiktaş gelseydi onu... Ama sen Hem Fenerlisin Hem Sivaslı...

HADİ ORRRDDAAANNN.....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 23:27   #57
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Su Tahliye ciksinda yeter simdilik. Durum ciddi hayirlisi insallah...
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2012, 00:34   #58
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 493 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hem sivaslı hem fenerbahçeli nasıl olunuyormuş.Hadi ordan.Bu takımın sizin gibilere ihtiyacı yok.Siz gidin Bizansı kurtarmaya çalışın.Ama gün gelir bir Fatih daha çıkar ortaya.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2012, 01:42   #59
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu mahkemenin sonucunu kimse bilemez,cunku devam eden bir mahkeme. Sadece baskanimizin bir an evvel bu lekeden kurtulmasini dileriz. Benim icin tek bir gercek var oda,baskanimiz sike yapmaz,hic bir gercek sivasli yapmaz. Sivaslinin karakter yapisi bambaska,altan guresmez,saman altindan su yurutmez,yagcilik yapmaz.Soyle gecmisi hatirlayin,iktidar CHP olur bizim belediye baskani AP li,iktidar degisir,Sivas halki bildigini okur yine iktidarla ters.Kayseriye kizar,kayserili ile ekmegini bolusur,kin gutmez.Uzatmaya gerek yok,Mecnun baskan gercek sivasli,Ali cengiz oyunlari bilmez.Tekrar acin okuyun sivasli oldugunu nasil anlarsiniz diye bir form acilmisti.Son soz bizden sonra saha icin muracaat edenlerin sahasi coktan yapildi.Sivasli gurur kirici hic bir is yapmaz.YIGIDO'luk lakabi Sivasa piyangodanmi cikti saniyorsunuz.
Alt 16.02.2012, 07:43   #60
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Mahkeme sonucunda adaletin yerini bulacagi düsüncesi ile,en kisa zamanda Mecnun baskanin Sivasspor´un basina yeniden gececegini umar ve bu vesileyle ,Sivasspor´umuzun daha aydinlik yarinlara kavusmasi dileklerimle.NE MUTLU KIRMIZI BEYZ RENKLERE GÖNÜL VERENLERE,NE MUTLU SIVASSPOR´LUYUM DIYENE.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başladı, büyük, mahkeme