Cevap: Maçı Değerlendirelim
yine rıza hocanın yanlışlarıyla bir maçı daha kaybettik.tamam hakem berbattı da arkadaşlar yapmayın hangi maçımızın hakemi bizim lehimize düdük çaldıki veya adil yönettiki maçlarımızı.biz bu sene her maçımızı hakemlere ramen kazandık.ama bizim deha hocamız ne düşündüyse yine anlayamadım 70 dakika boyunca o pedriele tahammül etti cihan gibi çocuğu oyuna almadı ki o oyuna girdikten sonrada hemen pozisyona girdi zaten.
adamların sol tarafındahakan balta gibi bi bomba var ama bunu bizim dahi hocamız (maalesef) Türkiyede yaşıyo olmasına ramen futbolun içinde olmasına ramen göremedi ve biz o zaafı elimizde grosicki gibi bi silah varken bile kullanamadık.maç 2-0 olmuş bizim hoca hala eli belinde ne düşünüyo napmaya çalışıyo çıldırdım kafayı yedim ya.ben maçı rıza hocanın tam arkasında sol çaprazında izledim arkadaşlar.
ya senin hücüm yapman lazım gol atman lazım bu mehmet nas denen futbol fakiriyle niye başlarsın mücadeleye elinde kıvanç gibi bi cengaver varken...
ve uğuru eleştiren arkadaşlara gelince adam sağ kanatta tek başına mücadele etti biraz insaf be kardeşim.rıza hocamızın deha kokan sistemi sayesinde hemde.bi ara maçta naptı biliyomusunuz;eneramoyu sola aldı,pedrieli sağa ve kamili de forvet yaptı.böyle bişey var mı arkadaş ya.
velhasılı kelam;bir maçımızı daha hocamız sayesinde sene başından beri hiçbir halt oynamayan gs gibi adi bir takıma hediye ettik.
ve beşiktaş maçından beri türkiyenin en çok gol pozisyonuna giren takımı olmamıza ramen ve tabiki en iyi futbolu oynayan takım olmamıza ramen(ki anlaşılan hocamız hala bunun farkında değil)şuan 1. olmamız gerekirken bu durumlardayız yapacak bişey yok.
bu kadar eleştiriden sonra bize bugüne kadar tekrar şampiyonluk hevesini kıyısından da olsa yaşatan futbolcu kardeşlerimizden ALLAH razı olsun saygılarımla...