Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2012, 18:07   #81
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstanbulun yalakası yazarları okursanız sanırsınız ki Sivas mükemmel bir zeminde oynarken,GS berbat bir zeminde oynadı.Siz azıcık kar yağınca sahanız çamurdan geçilmiyor davarlar,bunca kara rağmen böyle zemin bulmuşunuz ötüyorsunuz..
Bu konuda yönetimi de hep eleştirdim..İstanbul takımalrıyla maç yaparlen zemine ayrı bir önem veriyorlar.yahu bırakın.Kar olsun buz olsun..Biz mi düşüneceğiz,onalr düşünsün..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 18:16   #82
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

nesini degerlendirelim agladim la bu maçta
Alt 06.03.2012, 18:26   #83
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Bizim yapacağımız 4 farkı hakem + beceriksizliğimiz sayesinde onlar yaptı kazma aydın bile gol attı sayemiz de necati milli oldu necati sanki bi haltmış gibi gs de adam gibi 2 maç oynadı diye milli takıma alırlar aha da buraya yazıyorum. Erman kendini yırtır 30 maç giremez bu 2 tane şans golüyle girecek.
Alt 06.03.2012, 19:08   #84
hercai
Yeni Yiğido

hercai - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 hercai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Diyecek söz bulamıyorum 2 - 0 olmuş maçı çevirme durumun yok, güçün yok toplu halde hücuma çıkıp fark yemenin anlamı nedir... !
takımımızı neden bu kadar küçümseriz bi türlü anlam veremedim ya hu.. 2-0' dan sonra cihan ve kamil ile net pozisyonları kaçırdık, futbol şansı biraz yanımızda olsa değil beraberliği galibiyeti dahi elde edebilirdik.. defan yapıp 1-0 yenilmektense böyle oynayıp 5 yemeyi tercih ederim şahsen..
hercai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 20:33   #85
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim yapacağımız 4 farkı hakem + beceriksizliğimiz sayesinde onlar yaptı kazma aydın bile gol attı sayemiz de necati milli oldu necati sanki bi haltmış gibi gs de adam gibi 2 maç oynadı diye milli takıma alırlar aha da buraya yazıyorum. Erman kendini yırtır 30 maç giremez bu 2 tane şans golüyle girecek.
yanarım da o garı saçlı oğlanı milli ettik de ona yanarım.ligtv spikeri de uyuz etti,toplu da topsuz da oynarmış.hasta oldum kanser oldum.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2012, 21:36   #86
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocam sizlere bir tavsiyem olacak oyunun baskili aninda bizim savunma affedersiniz forvet hattina yigiliyor arka tamamen bos kaliyor ondansonra topu kim kapti ise dogru kaleye yetise bilirsen yetis yoksa yandin böyle savunma olmaz savunma herzaman kendi bölgesini düsünerek ilerlemeli bak trabzon macinda dediklerim aynen cikacak cünki trabzon bunu cok iyi degerlendiriyor bizim savunma sanki ileride balli börek yeniyor kosan geliyor kendi alanini kim koruyacak onu hic düsünmüyor bu konuya dikkatinizi cekmek istiyorum ben her mac bu konuyu hep dikkatle izliyorum hemen hemen ayni hatalar .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 21:46   #87
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerli arkadaslar elestirilerimizi biraz insafli ve düsünerek yapalim Hoca bu kaleciyi gelecek sezon icin düsünmüstü ama sizler Nihat bir kac gol yedi hemen basladiniz hoca yeni kaleci nerede demeye hoca da oynatti iste gördügünüz gibi hazir olmayan bir kaleci ancak bu kadar oynaya bilir simdi suclu hep Hoca oldu sanki hoca isteyerek bunu yapti biraz insafli olalim daha yolun sonu degil olsa bile bu hoca bu takimi buralara kadar getirdi bunuda unutmamak lazim selamlarimla .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2012, 22:08   #88
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

yenileceksen de böyle yenileceksin benim şahsi düşüncem gayet iyi oynadık ama kaleci farkları bu skoru ilan etti işte adamların her şutu gol oldu neredeyse.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2012, 22:14   #89
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yine rıza hocanın yanlışlarıyla bir maçı daha kaybettik.tamam hakem berbattı da arkadaşlar yapmayın hangi maçımızın hakemi bizim lehimize düdük çaldıki veya adil yönettiki maçlarımızı.biz bu sene her maçımızı hakemlere ramen kazandık.ama bizim deha hocamız ne düşündüyse yine anlayamadım 70 dakika boyunca o pedriele tahammül etti cihan gibi çocuğu oyuna almadı ki o oyuna girdikten sonrada hemen pozisyona girdi zaten.

adamların sol tarafındahakan balta gibi bi bomba var ama bunu bizim dahi hocamız (maalesef) Türkiyede yaşıyo olmasına ramen futbolun içinde olmasına ramen göremedi ve biz o zaafı elimizde grosicki gibi bi silah varken bile kullanamadık.maç 2-0 olmuş bizim hoca hala eli belinde ne düşünüyo napmaya çalışıyo çıldırdım kafayı yedim ya.ben maçı rıza hocanın tam arkasında sol çaprazında izledim arkadaşlar.

ya senin hücüm yapman lazım gol atman lazım bu mehmet nas denen futbol fakiriyle niye başlarsın mücadeleye elinde kıvanç gibi bi cengaver varken...

ve uğuru eleştiren arkadaşlara gelince adam sağ kanatta tek başına mücadele etti biraz insaf be kardeşim.rıza hocamızın deha kokan sistemi sayesinde hemde.bi ara maçta naptı biliyomusunuz;eneramoyu sola aldı,pedrieli sağa ve kamili de forvet yaptı.böyle bişey var mı arkadaş ya.

velhasılı kelam;bir maçımızı daha hocamız sayesinde sene başından beri hiçbir halt oynamayan gs gibi adi bir takıma hediye ettik.

ve beşiktaş maçından beri türkiyenin en çok gol pozisyonuna giren takımı olmamıza ramen ve tabiki en iyi futbolu oynayan takım olmamıza ramen(ki anlaşılan hocamız hala bunun farkında değil)şuan 1. olmamız gerekirken bu durumlardayız yapacak bişey yok.

bu kadar eleştiriden sonra bize bugüne kadar tekrar şampiyonluk hevesini kıyısından da olsa yaşatan futbolcu kardeşlerimizden ALLAH razı olsun saygılarımla...
Alt 07.03.2012, 09:45   #90
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hoca bir bülent uygun kadar bile vizyon sahibi olamadın.
Rıza hocada vizyon yok. hala ilk 10 var kafasında ligde kaldımı başarıdır.
İki tane sağlam defans bir tanede adam gibi kaleci alsa birazda vizyon sahibi olsaydı bugün ya şampiyonluğa yada ilk 3 oynuyor olurdu.
Bülent uygun bile bundan çok zorlu sezonda şampiyonluk mücadelesi verirken Rıza hoca şikeden dolayı herkesin konsantrasyonun dağıldığı ve bir çok takımın kötü oynadığı bir sezonda hala ilk 10'a girersek başarı diyor.
Kusura bakmada rıza hoca senden büyük teknik direktör olmaz sen hala küçük anadolu takımlarının küçük teknik direktörüsün.

Kaleci farklı olsaymış demiş, uzun zamandır bu takımdansın ve o kalecileri oraya koyanda sensin getirip başkası koymadı oraya sen iki yılda hala adam gibi bir kaleci bulamadıysan kendini sorgula birazda.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı