Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.04.2012, 14:23   #81
Ozan5858585858
Yiğido

Ozan5858585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 Ozan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
samsun formlarında yazılan yorumları koplaya-yapıstır yapmakla amaç ne bilmıyorum,az çok dusuncelerını tahmın edıyoruz,
Az çok tahmin etmeyenler için kopyala-yapıştır yapıyoruz.. ilerki senelerde olurda süper lig'e gelirlerse samsun deplasmanına gidecek arkadaşların samsunluların hakkımızdaki düşüncelerini bilmeleri için arkadaşım.. herhangi bir karşılama törenine(negatif anlamda) hazırlıklı olmamız için paylaştım.. saygılar..
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99#
[center]
Ozan5858585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2012, 16:25   #82
sivasliapocan
Yiğido

49 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 sivasliapocan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Helal olsun yiğido tek kale maç yaptık onlar 2 kere geldi biri gol oldu pedrielin boş kaleye atamadığı gol nasıl atamadı ben anlayamadım kalecide kalede yoktu transfer başlayınca en başta yapılacak iş hızlı ve golcü bir santrafor almamız olacak inşallah
sivasliapocan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasliapocan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2012, 16:34   #83
öğretmen
Acemi Yiğido

23 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 öğretmen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAMSUN UN DÜŞMESİNE ÇOK SEVİNDİM NE YA SÜPER LİG KARADENİZ LİG GİBİ OLDU.OYNASALARDI DÜŞMESELERDİ GELENDEN 5 GİDENDEN 5 YİYECEN SON HAFTA LİGİN EN İYİ TOP OYNAYAN TAKIMINDAN OYNAMAMASINI BEKLİYECEN...BANK ASYADA BAŞARILAR
SAMSUN A
Alt 08.04.2012, 23:24   #84
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 metreden az bir mesafeden bos kaleye golu atamayip sari kart gormek dunyada her futbolcuya nasip olmaz. Tebrikler Pedriel Suarez !!!!
Var var bizde bir Turgay kazması var.gs veya fb macında yarım metreden tribünlere atıyor ve çoğu maç bunuda becerebiliyor..Fizik kurallarına aykırı ne varsa Turgayda var bizim..Bana kalsa üstüne para vereceğim alsınlar diye...
Alt 08.04.2012, 23:24   #85
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

tv yı kapattım 80 cı dk da dayanamadım strese 1 paket sıgara gıttı lıgın belkıde tum maçlar icnde sezon boyunca en guzel maçıydı
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dogan5880'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2012, 23:28   #86
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ozan5858585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Az çok tahmin etmeyenler için kopyala-yapıştır yapıyoruz.. ilerki senelerde olurda süper lig'e gelirlerse samsun deplasmanına gidecek arkadaşların samsunluların hakkımızdaki düşüncelerini bilmeleri için arkadaşım.. herhangi bir karşılama törenine(negatif anlamda) hazırlıklı olmamız için paylaştım.. saygılar..
Kardeşim Samsunsporluları ve yaptıklarını savunmuyorum ama Samsunsporluların tepkisi direk olarak sizlere değil..son maçın sizinle olmasından dolayı doğal olarak sizeymiş gibi görünüyor.Son hafta Samsunun karşısında kim olursa olsun bu tepkiyi onlar alacaktı zaten..Kişisel bi nefretlerinin olduğunu sanmıyorum (tribün anlamında) 2003te küme düştüğümüzde biz son maçı bu Samsunla Adapazarında oynamıştık 1-0 yendiğimiz halde küme düştük..Sakarya işin içinde olmadığı halde (o yıl süper lige çıkmışlardı)bizimkiler Sakarya stadını parçalayıp yakmışlardı..Suçlu ne Sakaryaydı nede Samsun..böyle bir şey işte....
Alt 09.04.2012, 08:56   #87
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim Samsunsporluları ve yaptıklarını savunmuyorum ama Samsunsporluların tepkisi direk olarak sizlere değil..son maçın sizinle olmasından dolayı doğal olarak sizeymiş gibi görünüyor.Son hafta Samsunun karşısında kim olursa olsun bu tepkiyi onlar alacaktı zaten..Kişisel bi nefretlerinin olduğunu sanmıyorum (tribün anlamında) 2003te küme düştüğümüzde biz son maçı bu Samsunla Adapazarında oynamıştık 1-0 yendiğimiz halde küme düştük..Sakarya işin içinde olmadığı halde (o yıl süper lige çıkmışlardı)bizimkiler Sakarya stadını parçalayıp yakmışlardı..Suçlu ne Sakaryaydı nede Samsun..böyle bir şey işte....
İlaveten klasik bir taraftar psikolojisi bu işte. Onun için samsunsporluların şapkalarını önlerine alıp özeleştiri yaptıklarında meselenin herhangi bir x takımla değil tamamen kendi başarısızlıklarının küme düşmeye mahal verdiğini göreceklerdir. Sıcağı sıcağına Çatladıkkapısporla oynasalardı yine benzeri yorumları duyup okuyabilirdik... O yüzden samsunluların üzüntüleri daha taze.

Yiğidoların itidalli davranıp düşene vurmayacağınızdan eminim...
Alt 09.04.2012, 11:39   #88
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maç boyunca çok iyi oynamışız. Galibiyet hakkımızmış. Samsunluların itiraz ettiği pozisyon penaltı değil, golden hemen sonra oldugu için heyecan yapmışler sadece. 1-1 ken kaçırdıkları 2 gol kaderlerini belirlemiş. Kadir çok iyi oynamış. Pedriel bu takımın oyuncusu değil ...

Samsunspor adına üzgünüm. Antalyaspora göre çok daha fazla hak etmişlerdi. Geçen hafta yaptığı yorumlarda bu maçı kesin alırlar demiştim. Yıllardır da bu hep böyle olmuştur. Ama aşırı stress ve panik sonları olmuş. Tribünlerdeki boşluklarda dikkatimi çekti. Final maçında bu boşluklar olmamalı ! Sanırım şehir tam inanmamış galibiyete.

Umarım seneye tekrar geri dönerler ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı