Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.04.2012, 01:21   #91
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Riza hocamiz yanlis bir kadro sürdü sahaya bunu kendiside kabul etti yaptigi oyuncu degisiklikleriyle ama cani sagolsun canlari sag olsun kadro derinligmiz yok seneye iyi transferler yapacaktir eminim bundan sivasimiza kim gelirse gelsin riza hoca kadar basarili olamiyacaktir.. oyuncularimiz su maclar bitsede tatile gitsek diye oynuyorlar sahada yine diyorum canlari sagolsun
redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 01:23   #92
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hocam ben kendi tespitlerim ölçüsünde söyleyeim bu gerginliğin ftilini ateşleyen ve olayı buralara getiren ertuğrul sağlamdır..gerek sivasta gerekse bursadaki maçlarda yaptığı aşırı hareketler ve hakem kararlarından fırsat kollama anlayışı nedeniyle ipler gerilmiştir..volkan şen olayında da takındığı tavır ve sivastaki bursa maçları esnasında seyirciyle muhatap olup fevri dvaranışlarda bulunması işi buralara getirdi...mesela bugünkü maçtan önce sizin taraftarınız fenerium camlarını falan kırmış fener ve sivasa aynı şekilde kötü tezahüratlar yapmış...ben artık bursanın kardeş takım falan olduğuna inanmıyorum...belki bizim için a.gücü diyebilirm çünkü onlar ne olursa olsun yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar olduğu dönemde bile sivasla arayı bozmadılar hiç...ama bursa taraftarı artık bana çok antipatik geliyor aynı tutarlılık sizde yok...biizm traftarın da yanlışları olmuştur elbet ama herşeyi geçelim fenerle sivası bugün aynı kefeye koyup sövüp sayarsanız kardeşilk masallarını geçiniz derim...bu saatten sonra da bence bursayla artık mesafe iyice açılmıştır..
Ağzına sağlık kardeşlik demişssin ya o kardeşliğin oluşmasını isteyen sadece benim Bursa veya Sivas taraftarı değil..Ortada kardeşlik falanda yok zaten..Bursanın bi kardeş aradığıda yok buna eminim Ankaragücü olayını biliyorsunuz..Ben bu iki takım taraftarı birbirine küfür etmesinler birbirini kollasınlar istedim yıllardır..ve nihayetinde olunabilirsede kardeş olsunlar..Şunuda ısrarla belirtmek isterimki ben burada Bursasporu temsil eden Bursaspor adına konusan veya tribün adıına konuşan biri değilim.Ben sadece Sivassporu çok seven bi kardeşinizim.Polimik kokan her türlü(bu konularda)kaçındım.Ama tribünde küfür olayına girersek bunun ilk başladığı yere inmemiz gerekir ki sezonu anımsamıyorum ama Sivasta oynanan Sivas Bursa maçında Bursa taraftarına edilen küfürle başlar..Bunu çok iyi bildiğim halde burada malzeme weya cewap olarak kullanmadım..Kimseyide bunun için suçlamadım..Birde şunu düşünün Bursasda Bursaspor taraftarı kendi stadında Sivassporum bayrağını Bursasporunkinin hemen yanında(Sivas şampiyonluğa oynadığı yıl) sallarken şimdi kalkıp neden Sivasa küfür etsin..Bunu yapıyorlarsa bunun bir sebebi olmalı değilmidir..Ben bu konuda kımseyı suclamıyorum ama bu kufur konusundada suçlanmak istemiyorum doğrusu .
Olmuyorsa olmuyordur..her iki taraftar grubu birbirine küfür ededursun ben burda bildiğim doğruların peşinden gitmeye her zamanki gibi dewwam edecek Bursasporumdan sonra her zamanki gibi Sivassporuda her daim destekleyeceğim
Alt 13.04.2012, 01:59   #93
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olmayan maçın neyini değerlendiriyim hoca. kamilin kulağını eyce sündürmezsen o seni süründürür unutma
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 02:37   #94
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Farklı yenildiğimiz maçlara bakarsanız futbol adına hiçbir şey yapılmayan, "anasından doğduğuna pişman" moduyla sahada gezen oyunculardan kurulu bir takım gördünüz.Bu maç da onlardan biriydi.Bu bursa bizden iyi takım mı HAYIR.Gaassaray bizden iyi takım mı EVET.Peki ikisinin ortak noktası ne? Maçı daha çok isteyen,maça daha iyi hazırlanan ve konsantre olan kimse maçı o kazanır. Mağlubiyetin sebebi Rıza Hoca'nın yanlış taktikleri olabilir ama oyuncuların tamamına yakını bu maçı kazanacağına inanmamış ki taktik hatasından bahsedelim.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KIZILCAN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2012, 02:47   #95
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..
İnşallah taraftar olayı fazla büyümez.Temennimiz zaten her iki takım ve taraftarı için de güzel şeylerin olması.Tribünler arasında atışmalar olabilir yeter ki ciddi boyutlara taşınmasın..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gülkız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2012, 04:41   #96
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ertugrul tam bı .... neyse anladınız bıde hıkmet karaman
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 08:19   #97
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

........................?
Alt 13.04.2012, 08:25   #98
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Dün maçtaydım,Taraftar olarak üzerimize düşeni yaptık,fakat sorun defans ve kale hattında,araya paslarla kalemize gelen bursa 1-2-3-4 gol buldu.Defans hattında acil önlem alınması şart,parzar günü bursadan inşallah bu maçın intikamını alıcaz inşallahhhh...
Alt 13.04.2012, 08:41   #99
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 488 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Lig maçında Cimboma kendi sahamızda 4-0 yenildik.Temkinli oynamadığımız ve bilinçsizce atak futbolu oynadığımız içindi bu.Hemen ertesi hafta arenada g.s yi kupadan eledik.Çünkü rıza hoca yanlışını anlamıştı.kupa maçında takımı kontrollü oynattı.orta saha topa sağlam bastı.maçı aldı gs yi eledi.bu maçta da aynı taktik ve kurgu ile oynasaydı bursa fark yerdi.telafisi olmayan bir maçta açık ve bilinçsizce oynatılan hücum anlayışlı futbol fark yememize neden oldu.çok üzüldüm.kısa yoldan avrupaya gitmek varken biz uzun yolu seçtik.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 08:55   #100
SS'li
Yiğido

68 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 SS'li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu hocadan bir c...k olmaz. Riza hocaya rağmen ligi iyi yerde bitirdik.

YUH senin gibi hocaya.
SS'li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SS'li'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, hepsini, kovacan, maçı