Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
hocam ben kendi tespitlerim ölçüsünde söyleyeim bu gerginliğin ftilini ateşleyen ve olayı buralara getiren ertuğrul sağlamdır..gerek sivasta gerekse bursadaki maçlarda yaptığı aşırı hareketler ve hakem kararlarından fırsat kollama anlayışı nedeniyle ipler gerilmiştir..volkan şen olayında da takındığı tavır ve sivastaki bursa maçları esnasında seyirciyle muhatap olup fevri dvaranışlarda bulunması işi buralara getirdi...mesela bugünkü maçtan önce sizin taraftarınız fenerium camlarını falan kırmış fener ve sivasa aynı şekilde kötü tezahüratlar yapmış...ben artık bursanın kardeş takım falan olduğuna inanmıyorum...belki bizim için a.gücü diyebilirm çünkü onlar ne olursa olsun yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar olduğu dönemde bile sivasla arayı bozmadılar hiç...ama bursa taraftarı artık bana çok antipatik geliyor aynı tutarlılık sizde yok...biizm traftarın da yanlışları olmuştur elbet ama herşeyi geçelim fenerle sivası bugün aynı kefeye koyup sövüp sayarsanız kardeşilk masallarını geçiniz derim...bu saatten sonra da bence bursayla artık mesafe iyice açılmıştır..
|
Ağzına sağlık kardeşlik demişssin ya o kardeşliğin oluşmasını isteyen sadece benim Bursa veya Sivas taraftarı değil..Ortada kardeşlik falanda yok zaten..Bursanın bi kardeş aradığıda yok buna eminim Ankaragücü olayını biliyorsunuz..Ben bu iki takım taraftarı birbirine küfür etmesinler birbirini kollasınlar istedim yıllardır..ve nihayetinde olunabilirsede kardeş olsunlar..Şunuda ısrarla belirtmek isterimki ben burada Bursasporu temsil eden Bursaspor adına konusan veya tribün adıına konuşan biri değilim.Ben sadece Sivassporu çok seven bi kardeşinizim.Polimik kokan her türlü(bu konularda)kaçındım.Ama tribünde küfür olayına girersek bunun ilk başladığı yere inmemiz gerekir ki sezonu anımsamıyorum ama Sivasta oynanan Sivas Bursa maçında Bursa taraftarına edilen küfürle başlar..Bunu çok iyi bildiğim halde burada malzeme weya cewap olarak kullanmadım..Kimseyide bunun için suçlamadım..Birde şunu düşünün Bursasda Bursaspor taraftarı kendi stadında Sivassporum bayrağını Bursasporunkinin hemen yanında(Sivas şampiyonluğa oynadığı yıl) sallarken şimdi kalkıp neden Sivasa küfür etsin..Bunu yapıyorlarsa bunun bir sebebi olmalı değilmidir..Ben bu konuda kımseyı suclamıyorum ama bu kufur konusundada suçlanmak istemiyorum doğrusu .
Olmuyorsa olmuyordur..her iki taraftar grubu birbirine küfür ededursun ben burda bildiğim doğruların peşinden gitmeye her zamanki gibi dewwam edecek Bursasporumdan sonra her zamanki gibi Sivassporuda her daim destekleyeceğim