bekliyorum hala ses soluk yok ne yönetim ne belediye ne de sivaslı vekiller + sivaslıyım diye geçinen iş adamları nerdeler hani . istanbula gitmek için yardımcı olacak bi ALLAHIN kulu yok işde bu kadar basit. bizler SAHİPSİZ SİVASIN SAHİPLERİYİZ BUNU HERKES BÖLE BİLSİN!!!
bazen bende çok eleştirdim lig tv yi herkes gibi. ama sivasspor lige çıktığından beri ligtv abonesiyim. ödediğim paranın sivassporun kasasına girdiğini düşünüyorum. başarı geldikçe parada geliyor. daha öncede yazdığım benzer konularda. şu sivaslılar abone olurken mutlaka o sözleşmeye sivasspor taraftarı olduklarını belirtsin. mevcut üyeler mail atsın sivasspor taraftarı olduklarını belirtsin. adamların sitesinde mutlaka yorumlarımız olsun. olsun ki hakan şükür samsun maçında ki gibi dışarda oluşan pozisyon içeri taşınabilirdi diyemesin. ve son olark şunu söyleyim ki bu seneki başarıyı gördükçe verdiğim 42 lira helal olsun diyorum.
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR