Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.04.2012, 16:32   #21
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ya arkadas niye sesimiz çıkmıyor bu adamla maç oynamaya ne zamana kadar devam edeceğiz arkadas yeter ayaklanalım artık mecnun başkan rıza hoca herkes çıksın söylesin bu adamı görünce diyorum yandık...
Alt 28.04.2012, 16:32   #22
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

MANTALİTE farkı..skor ustunlugumuz yakaladıgımızda oyunu sogutmayı beceremedik.sarı kart olaylarına dikkat edemedik..ayrıca seneye savunmaya 1.sınıf stoper lazım...
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 16:33   #23
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaziklar olsun sana hakem gibi simdi ortaya kocaman bi daire ciziyorum ve icine aklina gelmeyecek seyler koyyuyorum sec icinden birini yada hepsini al cunki hepside yakisiyo sana..... elini cebiyle dikmisler sanki eli cebinde bu kadarda olmaz sari kart gostermedigi kimse kalmadi gelde oyna ondan sonra yaziklar olsun sana ........................ penaltiya gelince niye sen atiyon maykil gecen hafta kacirdin birak kamile yada ermana gomsun kaleciyle beraber macin seyrini degistirekken icine ettin saglik olsun diyecem ama olmuyo iste insanin ici yaniyo kardesimmmm
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hasanim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2012, 16:35   #24
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Maçın en iyisi kimdi : Grosicki ve ilk yarıdaki Eneramo dışında iyi oynayan oyuncu yoktu.
Maçın en kötüsü kimdi : Navratil, Rajnock: Çok yetersiz futbolcular. Hem ağırlar, hem de rakibi nasıl karşılayacaklarını bilmiyorlar.
Kadir:Çok koşuyor diye; bir oyuncuya iyi futbolcu demek doğru değildir. Tamam iyi niyetle mücadele ediyor lakin, top ayağına geldiğinde;ne yapacağını bilmez bir halde, topu büyük çoğunlukla rakibe geri hediye ediyor.
Mehmet Nas:Artık süper ligte misyonunun dolduğu apaçık ortada.
Uğur Kavuk: " " " " " " ".
Faty:Sezon öncesi, gayet hızlı ve iyi futbol oynuyordu. Sakatlıktan sonra ağırlaştı, ve futbol kapasitesi düştü. 1-2 sezon önce takımımıza Aubey diye bir futbolcu transfer edilmişti. Aynı o oyuncuya benzemeye başladı.
Uğur Kavuk,Kadir,Navratil,M.Nas ve Rajnock iyi niyetle mücadele ediyorlar,ayrıca efendi bir görüntüleride var. Ama futbolun gerçeklerinide söylememiz lazım. Maalesef takımımızı ileriye götürecek seviyede futbolcu değiller...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyuna çok kötü başlamamıza rağmen, özellikle Erman,Grosicki ve Eneramo üçlüsüyle, iyi hücum organizasyonları yaparak, oyunu dengeledik ve Grosickinin güzel iki pası ve Eneramo'nun bireysel yetenekleriyle, 2 gol bularak öne geçtik. Öne geçtiğimiz maçların büyük çoğunluğunda olduğu gibi bu maçıda rahat izleyemedik. Maçı kazanmamız için, 2 farkla öne geçmemiz lazımdı. Bunu başaramadık. Rakipte Holmen,Visca ve sakatlandıktan sonra Tom gibi teknik ve süratli oyuncular yokken bile, rakibe orta sahada üstünlük kuramamamız en büyük eksikliğimizdi. Elimize geçen fırsatı, altın tepsiyle rakibe hediye etmiş olduk.
Maçın Kader Anı :İkinci yarıda, maç 2-2 iken; penaltıyı Eneramo'nun kaçırması ve dönen topta, Navratil'in oyundan atılması. Erman gibi teknik bir oyuncu varken, niye penaltıyı, gol vuruşlarında kaleciyi geçmekte çoğu zaman zorluk çeken, Eneramo kullanıyor; buna anlam veremiyorum. Bunun dışında yine oyun 2-2 iken, Doka'nın attığı golden önce, topu koluyla bariz bir şekilde indirmesini göremeyen! hakeminde, maçın sonucuna bizim aleyhimize, etki ettiği apaçık ortada. Bu hakemin, bizim maçımıza atanmasına gerekli tepkiyi vermeyen yönetimide eleştiriyorum.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Bu yenilgi hocamızın bu kadro kalitesiyle; yaptığı büyük başarıyı asla g-ö-l-g-e-l-e-y-e-m-e-z.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 16:36   #25
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burda birinci suclu riza koca ikinci suclu ise hakem bazen riza hoca ne yaptigini bilmiyor sen burda tut penaltiyi top teknigi olmayan odun yarmasina attir adamda ayak teknigi diye bir sey yok senin defans oyuncun sari kart görmüs neden önlemini almiyorsun hakemi tanimaz gibi senin oyun anlasinin icine ben sicayim riza efendi her zaman yapti yanlislardan biride grosicki oyundan almasi o gibi futbolcular oyunun kaderini her an degisdirecek oyuncular biraz insanda mantik olmali eneroma benim icin oyuncu degil madem enoroma yi aldiniz mehmet yildizi sattiniz mehmet daha iyiydi sinir ettiniz beni gene burda ben bir sivasli olarak cok üzülüyorum maci seyrederken hahroluyorum selam ve saygilar almanyadan tüm yigidolara

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 16:37   #26
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı
keşke bursayı kupada eleseydik direkt avrupadaydık hiç uğramadan ah rıza hoca o maçın değerini anlayamadı.hem avrupada üst turdan başlayacaktık hemde play offla uğraşmayacaktık.şimdi gruptan 1.oalcan o da yetmedi diğer takımıda eleycen çok ama çok zor birde üstüne üstün avrupada ilk turdan başlayacan bence bu avrupa işi bir işe yaramaz zaten olmayacak gibide.
***rıza hocayla daha cok keşke yaşayacagız,ne oyun okuya biliyor ,nede yerinde adam değişikliği yapa biliyor.ne zaman önemli bir maca cıksak hepsinde hüsran yaşıyoruz,ama mac gazusuna olursa ve veya rakip takım küme düşme potasındaysa, ,bide rakip takımın 4 topu direkte dönerse işte o zaman macı biz kazanırız derimmm .
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2012, 16:45   #27
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

MAÇIN YILDIZI ABDULLAH YILMAZ.BUNLAR MERKEZ HAKEM KURULUNUN OYUNU.ABDULLAH YILMAZIN SİVAS MAÇINA VERİLMESİ BİLE HATA...VE İNANIYORUM Kİ MERKEZ HAKEM KURULU BU MAÇIN SKORUNUN BÖYLE BİTMESİNİ İSTEDİ.BİZEDE SADECE SEYRETMEK KALDI....

ZAMANINDA BÜLENT YILDIRIM BİZİM MAÇI AYNI ŞEKİLDE YÖNETMİŞ BEN BUNLA İLGİLİ KONU AÇMIŞTIM.ŞİKAYETİMİZİ MERKEZ HAKEM KURULUNA E-MAİL ATARAK BİLDİRELİM DİYE.
MODARATÖR ARKADAŞ BENİM KONUMU SİLDİGİ GİBİ BENİDE 15 GÜN FORUM CEZASI VERMİŞTİ..
ŞUNU SÖYLEMEK LAZIM BİZ SİVAS VE SİVASSPOR OLARAK HİÇ BİR ZAMAN HAKKIMIZI ARIYAMIYORUZ...VE İÇİMİZDEKİ DAHA HALA İSTANBUL YALAKASI OLAN SİVASLILARI BARINDIRIYORUZ.....
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı dülger58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2012, 16:46   #28
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

takım kötüydü ama hakem daha kötüydü kasıtlı kartlar verdi maçı katletti taraftarı çığırından çıkartmayı başardı

Soludugum Nefesmiydi Yaşadıgımı Anlatan ... RaP_BoY
http://img238.imageshack.us/img238/2...yrakey9de8.gif
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RaP_BoY'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2012, 16:46   #29
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Arkadaşlar benim gördüğüm kadarı ile rıza hoca sivasspordan sezon sonunda gidecek herhalde bu kadar istikrarsız bir takım olamaz ya birde çıkmış kadro derinliğimiz yok diyor 5 tane kaleciyi sen aldırtmadınmı 5 tanesi 1 kaleci etmez kadromuz dolu diye oyuncuları sen göndermedinmi yedeklere bak cihan.rada. sandro.atilla. bank asyada bile kadroya giremiyecek adamlar sivasın yedekleri çok gülünç bir durum ya yazıklar olsun ..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 16:47   #30
okulsuz
Yeni Yiğido

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okulsuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu hakemle ancak bu kadar maç olabilirdi. 2-1 öndeyken bile bu hakemin bize maçı bırakmayacağı belliydi. Polislerde sanki terör örgütünün eylemi varmış gibi abartılı güvenlik önlemi aldılar. ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil.
okulsuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, herzaman, maçı, sivasspor, yenilsekde, yensekde