Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.04.2012, 17:49   #41
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı izledim..İzlemez olaydım..İlk önce takım ve teknik heyetin sonrada hakem yüzünden mağlubiyeti kabul etmek zorunda kaldık..En başta 2-1 öndeyken takımın rehavete girmesi yanlıştı.Ondan sonra da olan oldu zaten..Diğer bir önemli konuda takım içinde ayrışmaların başladığı belliydi saha içinde.Çünkü yerli topçular yerlilerle paslaşıyor,yabancı topçular yabancılarla ağırlıklı olarak paslaşıyordu..Bu çok çok tehlikeli bir durum..Ayriyaten Kadir ve Ermanın artık takımdan kopmaya başladıkları bu maçta daha da günyüzüne çıktı..Erman,Kadir asist ederse hücuma gelirim;Kadir, Erman oynarsa pas veririm havalarında artık..Dışardaki kankalıklarını sahada da yansıtıyorlar maalesef..Takım içinde cumhuriyet olmaz,bunu herkesin bilmesi lazım..Hakemde ise diğer maçlarına bakınca gösterdiği grafikten ve maçın gözlemcisinin Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır olmasından dolayı iyi maç yöneteceğini zannetmiştim..Ama maçın içine etti Abdullah Yılmaz..İbbli topçular çok agresif,sert ve hırçın oynamalarına rağmen onları sözlü uyarı ve düdükle geçiştirirken Sivassporlu topçulara en ufak temasta bile hiç tereddüt etmeden sarı kartları çıkardı..Sivassporlu topçulara sözlü uyarı yapma gereği duymazken,ibbli topçulara mecburiyetten bazı yerlerde sarı kartları çıkardı..Yani anlayacağınız hakem şartlı çıkmıştı Sivasspora karşı..Zaten hakemlerden en fazla mağdur olan takım Sivasspordur..Bunu kimse inkar etmez,aksini kimse iddia edemez..Sivassporun aleyhine verilen kararlarda çifte standartların çokluğu,aleyhine en fazla penaltı verilen takım olması,en çok kırmızı kart gören takım olması istatistik olarak araştırma yapılsa çıkar mutlaka..Yani en fazla mağdur olan takım Sivasspordur..Buna rağmen ilk 8'e girmeyi başarmıştır..Tolga Özkalfa çok kötü bir maç yönetip daha sonraki hafta fener maçına atandıysa bakalım maçın içine eden Abdullah Yılmaz'a haftaya maç verecekler mi? Türk futbolu için iyi bi şeyler yapmaya çalışanlara engel olmaya çalıştıkları sürece dünya sıralamasında Türkiye'nin neden 33.sırada olduğunu kestirmek zor değil..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2012, 17:51   #42
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bide dikkatimi ceken olay erman oyundan cikiyo yedek kulubesinde ustunu degistiriyo hemde gulerek hayirdir gardas niye guldunki 4_0 ondemiydik yoksa benmi anlamadim bu tiniyetsizligi yapmayin ALLAH askina insani deli etmeyin siritmanin alemi nee
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasanim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2012, 17:54   #43
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2 senedir söylüyorum yine söyleyecem rıza hocadan olmaz.....adam bir kondisyoner olabilir ama taktisyen asla ..anlamıyor işte oyunu okuyamıyor...
allah aşkına şu rada ve mendoca da ne buluyor..adamlar her zaman 18 de..hele o mendoca adam biraz utanır sıkılır ya.. madem oynatmayacan ne diye tutuyon ne diye 18 e alıyon ey rıza hoca al paf 2 çocukkta svinsin barii...adam yattığı yerden para kazanıyor.. sinir oluyom valla onu bizim takımda görünce..
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mayhos'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2012, 19:03   #44
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

korcandan kaleci olmaz, kesinlikle kaleci almalıyız.
rıza hoca hatalarından hiç ders almıyor, faty den futbolcu olmadığını küme düşüncemi anlayacak, 2.golde adamını kaçırdı ve golü yedik.
hakem maçın başında savunma oyuncularımızı sarı kartlarla sindirdi ve olmayan faulde navratili oyundan attı. dirsek atan tevfik ile kendisini aldatan dokayı oyundan atamadı. kamil grosickiyi indiren kaleciyi es geçti penaltı vermedi.
enerjisi heyecanı gücü bitmiş mehmet nas ı oynatmanın bir anlamı yoktur. yazacak çok şey var ama diyecek tek şey var bu takım resmen maç seçiyor kazanmak istemiyor...
bir sözümde başkan ve yöneticilere; kardeşim ne zaman bu takımın emeğine sahip çıkacaksınız, ne zaman çıkıp sert açıklama yapacak televizyonlara çıkıp hesap soracaksınız. sivas her zaman sahipsiz kalmaya devam edecek...
Alt 28.04.2012, 19:04   #45
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

penalti,yi eneramo degil gol atmamis oyuncu kullanmali,ydi
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 19:47   #46
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

Penalti atisinin tekrarlanmasi gerekiyordu topa vurmadan iki adim one cikti kaleci
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 19:48   #47
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

maçta hakemin tek hatası raynok,un sahanın kenarında oyuna girmek için bekletmesiydi bizim orta sahaya ve forvete acilen takviye yapmalıyız

takımımız üç pas yapamıyor kapasiteleri yok
ileride takımı oynatacak top tutacak forvet yok
defansa daha teknik oyuncular şart
bugünkü maglubiyetin tek sorumlusu rıza hocadır çok korkak oynadık
hakemin kötü olduguna inanmıyorum ne yapacaktı PENALTIYI HAKEMMİ ATACAKTI bir takım penaltı kaçırdım daha hırslanır bizise dagıldık
o anda rıza hocaya baktım oda bize bakıyordu malesef geç kaldı oyuna hamle yapamadı buda hocanın işini bilmedigini gösterir RIZA HOCAYA YAKIŞTIRAMADIM hakemi suçlamakla bir yere varamayız
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kamışlı58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2012, 19:59   #48
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

böyle giderse bu takım seneye süperliğden düşer
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 20:00   #49
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
MAÇA TUTUK BAŞLADIK hakemin kendinden uydurduğu penaltıyla yenik duruma düştük sivasspor golden sonra özellikle erman eneramo groseçkiyle rakip sahaya yerleşti groseçkinin güzel pasları ve eneramonun şahsi becerisiyle 2-1 galip gidiyorduk ben devre bitiyor ilkyarıyı böyle bitirin diye söylenirken golü yedik 2.yarıya ibb daha iyi başladı sivassporda inanılmaz tutuktu adamlar 2 3 net fırsat kaçırdı 2.yarı organize tek atağımız yok tek şutumuz yok navratil çıkınca zaten maçtanda umudumuz gitti eneramo topun başına geçtiğinde bu atamaz diye bağırsamda nafilee geçen bursa maçındada atamaz dedim bildim
Maçın en iyisi kimdi : ?
bazılarınız beğenmez belki eneramo çok tek kaldı ilkyarı az groseçki erman iyi oynamaya çalıştı
Maçın en kötüsü kimdi : ?
valla kaleciden başla mehmet nas kadir uğur faty 2.yarı groseçki erman takım halinde çok iyi oynamadık koca 90 dakkada 25 dak sivasspor gibi oynadık
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
mad:: mad:MAÇ tan önce zaten korkuyordum korkuyorduk korktuğumuzda başımıza geldi şerefsiz adi köpek maçı çığırından çıkardı olmayan penaltı uydurdu defans oyuncularımızı sarı kartlarla sindirdi rakibe sözle ikaz etti bizim oyunculara acımadan faul bile olmayan pozisyonlarda kart gösterdi navratili haksız attı ilk yarıda 3 e 1 giderken ofsaytla atağımızı kestirdi rakip oyuncular 3 4 defa kastii elle oynadı biz 150 mtreden gördük adi şerefsiz görmek istemedi penaltı kullanırken kaleci çok öne çıktı tekrar gerekirdi hele 1 pozisyon vardıki takım zaten en önemli defans oyuncusu atılmış onun yerine oynayan raynochu saha kenarında ısrarla bekletti adam yırtınıyor el sallıyor hakem müsvettesi adi köpek kahpe çocuğu LAZ KÖPEK ısrarla sivasspor gol yesin diye 4 5 dak almadı ordada zaten zıvanadan çıktık azdaha sahaya dalıyorduk
Maçın Kader Anı :
ilk yarıda bomboş pozisyonda kadir 3.yü atsa penaltıyı eneramo değilde erman yada groseçki kullansa gol yapsak maçı kazanmamız içten bile değildi navratilinde atılması oyunun kader anıydı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
rıza hocanın takım üzerindeki emeklerini inkar edemem fakat bazı maçlarda çok ilginç işler yapıyor elindeki kadro belli oyuna girecek çıkacaklarda adeta bellli ibb 2.yarıya oyuncu değiştirip başladı maçı kendilerine çevirdi navratilin atılması defansda adam paylaşımında hataya orta sahanın oyundan düşmesine disiplinden kopulmasına neden oldu kıvanç cerny pedriel murat oynasa belki durum farklı olabilirdi penaltıyı ne olursa olsun eneramoya atttırmaması lazımdı bu işler hatıra gönüle gelmez
Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz sabah 11 de çıktım maçtan 5 dak sonra anca içeri girebildim çok sapa yer bizim taraftarımızda öyle toplu halde maça gitme organizasyon olmadığı için gelebilen 2000 kadar taraftarımız vardı ilk yarı elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık hakemin rezil yönetimi takımın kötü oyunu seyircinin canını sıktı ilkdefa taraftarımızın sahaya inecek kadar sinirlendiğine rastladım oraya gelenlerin hepsi sinir küpü olarak stadı terkettik
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2012, 20:01   #50
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI

NEYİ DEĞERLENDİRELİMKİ? İSTANBUL BŞB.OYNADI,HAKKIYLA MAÇI ALDI,HAKEM ZATEN ŞER........................... .......Dİ.
EEEE SESİNİ ÇIKARACAN,KADERİNE RAZI OLURSAN DAHA ÇOK BAŞINA BUNLAR GELİR.KUTLUYORUM BÜYÜKŞEHİRİ GÖRECEKSİNİZ AVRUPA ONLAR GİDECEK HAKLARIDA GİTMEK,BİZ GİTSEK NE OLACAKKİ?KOSKOCA BİR HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, herzaman, maçı, sivasspor, yenilsekde, yensekde