sen fanatikteki her habere inanıyorsan, bişey diyemem birader.. ben o gazeteye bakmıyorum bile ..
Burada paylaşmam inandığım anlamına gelmez bura bir sivasspor forumu ve ben medyada yazılılanları paylaşıyorum inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iş...
Burada paylaşmam inandığım anlamına gelmez bura bir sivasspor forumu ve ben medyada yazılılanları paylaşıyorum inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iş...
önemli olan her gördüğünü buraya yapıştırmak değil birader bunu bı mezıyet sanma. doğruluk payı vardır yazarsın.. balon haberlerle sayfayı kırletmenın mantığı ne ..
önemli olan her gördüğünü buraya yapıştırmak değil birader bunu bı mezıyet sanma. doğruluk payı vardır yazarsın.. balon haberlerle sayfayı kırletmenın mantığı ne ..
balon haber olduğunu nerden biliyorsun şuan bana kanıtla balon haber olduğunu üyeliğimi kapatıp dahada siteye girmiyeceğim...
yönetim her gün çıkan balon haberlerı yalanlacak degıl dımı.. niye inat edıyosun doğru degıl bu haber sende bılıyrsun..
arkadaşlar neden atışıyorsunuz anlamıyorum sabah ola hayrola yarın fanatikte haberin devamını görürüz ne olduğuda anlaşılır resmimi değil mi o zaman görürsünüz grek yok tartışmaya