Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ
Alt 27.05.2012, 23:51   #21
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza çalımbay düşmanları neredesiniz? gündüz yazmıştım, bilmediğiniz madde üzerinden insanları suçlamayın demiştim.
haydi çıkın delikanlı gibi özür dileyin...
ben rıza hocayı hiç bir zaman kötülemedim ama suda var rıza hoca sütten çıkmıs ak kaşık değil neden mi

hiç bir teknik adam bi takımın başındayken öbür takıma övgü yağdıramaz. teklif gelirse görüşürüz bjknin bende yeri ayrı falan filan bunlar yanlış cümleler. şuda var kimse bana kızmasın bunları söyleyen kim olursa olsun SİVASSPOR CAMİASI ÇOK BÜYÜK Bİ AİLEDİR İSTEMEYEN GİDER İSTEYEN KALIR HİÇ KİMSEYİ ZORAKİ TUTMUYORUZ...

http://www.sportstv.com.tr/calimbay-...icin-mutluyum/
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ünisivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2012, 00:05   #22
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bunların hepsi Rıza Hoca'dan kaynaklanıyor...Rıza Çalımbay yıllar önce BJK dan erken ayrılmasını içine yedirememiş durumda..BJK dan ayrıldıktan sonra Ankarspor,Eskişehirspor ve en son da sivassporda çalıştı..İşin ilginç yanı Rıza Hoca gerek Ankarasporun hocasıyken,gerek Eskişehirspordayken de kendisine her mikrofon uzatılıp bjk ile ilgili sorular sorulunca hep şu anda ne söylüyorsa o zaman da aynı şeyleri söyledi ve söylemeye devam ediyor....Rıza Hoca'nın BJK aşkı böyle giderse onun başını sürekli ağrıtacak;BJK ile ilgili konuşmaktan malesef çalıştırdığı takımlara istenen şeylerin bence ancak %50-60 ını verebiliyor..Kendini BJK ya tekrar hoca olması için için şartlandırmış durumda...Sivasspor kulübü de bence ikilem içinde ..Çünkü Rıza Hoca ile son yıl yakalanan başarı;transferlerin iyi çıkması yöneticileri de Rıza Hoca ile ilgili karar verirken düşünceye sevk ediyor..Çünkü ortada iyi giden bir takım;geleceği olan ,umut veren oyuncular var..Bu oyuncuları getiren Rıza Hoca olduğu için;sivassporun Rıza Hoca'dan önceki 2 yılı küme düşme hattında geçtiği için Rıza Hoca ya bu kadar taviz veriyorlar;ve basındaki söylentilere kulaklarını tıkıyorlar..Onlar da bence şu anda psikolojik olarak etkilenmiş durumdalar;Rıza Hoca nın bu yılda kesinlikle takımın başındayım demesini dört gözle bekliyorlar..Aslında piyasa da Sivasspor gibi her hocanın çalışmak isteyeceği bir takım var...Çünkü buraya gelen her hoca sonuç ne olursa olsun buradan çok mutlu ayrılıyorlar...Rıza Hoca artık aklını başını toplamalı kendini sadece sivasspora vermeli;bjk sevdasını da başka bir bahara bırakmalı...Çünkü bu iş sakıza döndü;bundan en büyük zararı sivasspor görüyor...Her takımın harıl harıl transfer görüşmesi yaptığı bir dönemde sivassporun kaybedecek zamanı olmadığını düşünüyorum...KİMSE SİVASSPORDAN BÜYÜK OLAMAZ..HERKES GİDİCİ SİVASSPOR KALICIDIR...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2012, 00:31   #23
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

günlerdir Rıza hocaya hain gibi davrananlara inat bu acıklamayı bekledim Başkanım Rıza hocam hariç kimseyi muhatap almamak en iyisi herzaman
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2012, 00:39   #24
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Buyur burdan yak !! Riza hoca da sozlesmede boyle bir madde var dogrudur diyor. Kime inanicaz ??? Muhtemelen olasi bir ayriliga kilif uydurma aciklamasi gibi geldi bana...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2012, 00:43   #25
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Blinzeln Cevap: BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geç kalınmış ve gayet yumuşak bir açıklama .
Başkanın Rıza hocayla başbaşa oturup adamakıllı konuşması, tabiri caizse kulağını çekmesi lazım. Rıza hoca medya aracılığıyla resmen kendisini bjk ye pazarlıyor. Memleketinin takımını hep ikinci planda tutuyor. Bu saatten sonra takımda kalsa bile ne kadar faydalı olur, soru işareti.

2 yıldır Rıza hocaya atıp tutanlara karşı olan ben bile bunu söylüyorsam eğer, Rıza hocanın şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek.
Dogru soze ne hacet.
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2012, 01:06   #26
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SPOR SERVİSİ - 28.05.2012
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yeni sezon öncesinde ofisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Bir süre önce yeni sezon için sözleşmesini uzatan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile takıma kazandırılması gerekli olan futbolcuların transferleri ile ilgili olarak yapılan görüşme Başkan Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde gerçekleştirildi.
BEŞİKTAŞ’A GİDECEK Mİ?
Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşmesinin ardından kendisiyle ilgili “Beşiktaş Rıza Çalımbay ile anlaştı “ dedikodularının ortaya atıldığını ve kesinlikle böyle bir anlaşma olmadığını dile getiren Çalımbay “ Ben Sivasspor’un hocasıyım.Beşiktaş ile anlaşmam olmadı. Ben Sivasspor ile anlaşma yaparken anlaşma şarntnamesinin içerisinde “ Beşiktaş isterse ,her türlü fedakarlık yapılacak “ sözünü medya Beşiktaş’a gidiyor diye dillendiriyor.Benim hiç bir yere gittiğim yoktur. Başkan Otyakmaz ile yeni transferleri ve takım için yapılması gerekenleri konuştuk “dedi

Bu haber dogru ise sözlesmede böyle bir madde var!

http://www.yeniulke.net/6237/baskan_...a_bir_aradaydi
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2012, 07:07   #27
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SPOR SERVİSİ - 28.05.2012
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yeni sezon öncesinde ofisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Bir süre önce yeni sezon için sözleşmesini uzatan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile takıma kazandırılması gerekli olan futbolcuların transferleri ile ilgili olarak yapılan görüşme Başkan Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde gerçekleştirildi.
BEŞİKTAŞ’A GİDECEK Mİ?
Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşmesinin ardından kendisiyle ilgili “Beşiktaş Rıza Çalımbay ile anlaştı “ dedikodularının ortaya atıldığını ve kesinlikle böyle bir anlaşma olmadığını dile getiren Çalımbay “ Ben Sivasspor’un hocasıyım.Beşiktaş ile anlaşmam olmadı. Ben Sivasspor ile anlaşma yaparken anlaşma şarntnamesinin içerisinde “ Beşiktaş isterse ,her türlü fedakarlık yapılacak “ sözünü medya Beşiktaş’a gidiyor diye dillendiriyor.Benim hiç bir yere gittiğim yoktur. Başkan Otyakmaz ile yeni transferleri ve takım için yapılması gerekenleri konuştuk “dedi

Bu haber dogru ise sözlesmede böyle bir madde var!

http://www.yeniulke.net/6237/baskan_...a_bir_aradaydi

tamm güzel haber de ama rıza hoca da ağzıyla söyledikleri burada biz neye inanacağız onu anlamadım. kimse beni yanlış anlamasın rıza hocayı eliştirmiyorum.

http://www.sportstv.com.tr/calimbay-...icin-mutluyum/
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Açıklama Geldi
Alt 28.05.2012, 07:53   #28
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkandan Açıklama Geldi

Millet Rıza Hocayı eleştirirken birilerinden icazet mi alacak yani anlamadım.Eleştirilecekse eleştirilecek.Ben çok severdim hocayı.Omurgasızgillerden olmadığı için.Ama Sivassporun başındayken her defasında beşiktaşa gidecem demesi ne kadar ahlaki.Sevgiliniz ben her an şu adama kaçabilirim haberin olsun haaa demeye benzer bu iş.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı baru'a Teşekkür Ediyor...
Söz Başkan'da
Alt 28.05.2012, 07:58   #29
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Söz Başkan'da

Başkan, Çalımbay'ın son günlerde adının bir takım medya tarafından Beşiktaş'a gidiyor denilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Beşiktaş kulübünden kamuoyunu aydınlatmasını beklediklerini belirten Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, "Beşiktaş kulübününden kamuyouna bir açıklama bekliyoruz. Rıza Hocamız ile ilgili Beşiktaş'tan bizim tarafımıza gelen hiçbir teklif ya da görüşme talebi yok. Hocamızla da konuştum kendisine bizzat yapılmış bir teklif olmadığını doğruladı. Beşiktaş camiasının Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gelmesini istemesi de çok doğal. Fakat biz hocamızla uzun yıllar beraber olmak istiyoruz. Beşiktaş kulübünden bu konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz." dedi.

KONSANTRASYONUMUZ BOZULMAYA BAŞLADI

Başkan Mecnun Otyakmaz, bu haberler yüzünden konsantrasyonlarının bozulduğunu da söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Yeni sezon hazırlıklarımızın yanı sıra, transfer edeceğimiz oyuncularında planlamaları var. Hocamızla uzun vadede beraberliğimizi sürdürmek için bir takım hazırlıklar içindeyiz. Bu haber yüzünden konsantrasyonumuz da yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bu belirsizlik bizim camiamıza zarar verir. Bu durum da hem yönetim olarak bizi üzer ve zor durumda bırakır hem de yeni sezon öncesinde taraftarımızın moralini bozar."

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE GİDER MADDESİ YOK

Bu arada Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz spor kamuoyunda yanlış bilinen bir görüşü de Cihan Haber Ajansı aracılığıyla düzelmek istediğini söyledi.

Başkan Otyakmaz, Cihan muhabirine, Rıza Çalımbay'ın 1 sene daha sözleşmesinin olduğunu ve 'Beşiktaş'tan teklif gelirse gider' şeklindeki bir maddenin de sözleşmede olmadığını sözlerine ekledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Açıklama Geldi
Alt 28.05.2012, 08:00   #30
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Başkandan Açıklama Geldi

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geç kalınmış ve gayet yumuşak bir açıklama .
Başkanın Rıza hocayla başbaşa oturup adamakıllı konuşması, tabiri caizse kulağını çekmesi lazım. Rıza hoca medya aracılığıyla resmen kendisini bjk ye pazarlıyor. Memleketinin takımını hep ikinci planda tutuyor. Bu saatten sonra takımda kalsa bile ne kadar faydalı olur, soru işareti.

2 yıldır Rıza hocaya atıp tutanlara karşı olan ben bile bunu söylüyorsam eğer, Rıza hocanın şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Söz gümüş ise sükut altındır...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aciklama, açıklama, başkanda, başkandan, geldi, geldİ, söz