Ömer Ali, Sivas için beklemede
Süper Lig’de oynama isteğini her fırsatta dile getiren genç yetenek, “Konyaspor’da oynamak çocukluk hayalimdi. Ama öncelik Süper Lig’de. Sivasspor’un da ciddi bir teklifi var. Sanıyorum bu transfer önümüzdeki hafta netleşecek” dedi
Süper Lig kulüplerini peşine takan ve transferin gözde oyuncularından birisi olan Ömer Ali Şahiner, transferiyle ilgili konuştu. 20 yaşındaki genç yetenek bazı Süper Lig ekiplerinin kendisini transfer etmek için kulübünün kapısını çaldığını belirterek, “En ciddi teklif şuan için Sivasspor’dan geldi. Hakkımızda hayırlısı. Transfer görüşmeleri önümüzdeki günlerde netleşir. Her futbolcu gibi öncelikli hedefim Süper Lig’de oynamak, ardından da milli takım ve Avrupa hedefi için mücadele edeceğim” dedi.
Geçen transfer döneminde Antalyaspor’a transferinin son anda gerçekleşmediğini belirten Ömer Ali Şahiner, “Geçtiğimiz sezon transfer sürecinde yaşananlar ve sonrasında kadro dışı bırakılmam nedeniyle sezona iyi başlayamadım. Ancak daha sonra yeniden işime dört elle sarıldım ve iyi bir sezon geçirdim. İstikrarlı bir futbol ortaya koymaya çalışıyorum. Neticesinde de transfer teklifleri geliyor. Süper Lig ekiplerince yakından takip edilmek güzel bir şey. Şuana kadar 4-5 kulübün beni almak için kulübüme başvurduğunu söyleyebilirim. Ama Karabükspor’un ardından en ciddi teklifi Sivasspor verdi. Sanıyorum bu transfer önümüzdeki günlerde netleşir” diye konuştu.
Büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen yetenekli futbolcu, “Buradaki görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum ve artık büyük takımlarda oynamak istiyorum. Eskişehirspor, K. Karabükspor, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor’dan resmi teklif aldım. Konyaspor’da oynamak her zaman hayalimdi. Doğup büyüdüğüm kentin takımı ancak Süper Lig’de boy göstermek istiyorum. Son kararı kulübüm verecek" ifadelerini kullandı.
Kaynak