Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Forvet Arayışları Sürüyor
Alt 24.06.2012, 06:40   #51
GROSİCKİ5858
Yeni Yiğido

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GROSİCKİ5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Forvet Arayışları Sürüyor

Alıntı:
GROSİCKİ5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
http://www.youtube.com/watch?v=0K6E-JXwPSc buda videosu
GROSİCKİ5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GROSİCKİ5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.06.2012, 07:18   #52
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Öncelikle kaleyi saglama baglamamiz lazim Tamam forvet de lazim ama öncelikle kaleci kaleci kaleci. Bu bizim atilla borjan ve korcanin performanslari icimi kararti. Seneye insallah mehmet nas ortasaha abdulkadir forvet goller pespese.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2012, 07:18   #53
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
GROSİCKİ5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Süper bir forvet.Hakan ŞÜKÜR tarzında ama gol vuruşları ondan daha iyi gibi..
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2012, 08:15   #54
ci58
Acemi Yiğido

23 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 ci58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Laffertynin istatiskleri bana kötü geldi gibi mesela kendisi 20 macta 7 gol ve 2 assist yapmis sone aluko bir orta saha oyuncusu ise 21 macta 12 gol ve 4 assist oluyor ? umarim bize gelirse patlama yapar fanatikdeki haberde riza demiski defans ve orta sahayada transfer edilecekmis
ci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2012, 18:10   #55
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

İşte Yiğido'nun yeni golcüsü

Sivasspor, uzun süredir temasta olduğu Kyle Lafferty ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
Eneramo’nun sözleşmesinin bitmesinin ardından golcü arayışlarına başlayan Sivasspor, uzun süredir temasta olduğu Kyle Lafferty ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 2008’den bu yana formasını giydiği Glasgow Rangers’ın İskoç Federasyonu tarafından lige alınmamasının ardından serbest kalan 1.96’lık dev forvet, Kırmızı-Beyazlılar’la her konuda anlaşma sağladı. Kuzey İrlanda Milli Takımı’nın da formasını giyen 24 yaşındaki golcünün, önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelip, imza atması bekleniyor. Bu arada savunma ile orta sahaya da takviye yapacaklarını belirten teknik direktör Rıza Çalımbay, “Başarılı olmak istiyorsak yapmamız gereken transferler var. Bunları gerçekleştirmek zorundayız” diye konuştu.

kaynak Fanatik

http://www.youtube.com/watch?v=0K6E-JXwPSc
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
İşte Yiğido'nun yeni golcüsü......
Alt 24.06.2012, 18:30   #56
HOLYWOOD HOGAN
Yeni Yiğido

HOLYWOOD HOGAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 HOLYWOOD HOGAN Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart İşte Yiğido'nun yeni golcüsü......

Eneramo’nun sözleşmesinin bitmesinin ardından golcü arayışlarına başlayan Sivasspor, uzun süredir temasta olduğu Kyle Lafferty ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 2008’den bu yana formasını giydiği Glasgow Rangers’ın İskoç Federasyonu tarafından lige alınmamasının ardından serbest kalan 1.96’lık dev forvet, Kırmızı-Beyazlılar’la her konuda anlaşma sağladı. Kuzey İrlanda Milli Takımı’nın da formasını giyen 24 yaşındaki golcünün, önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelip, imza atması bekleniyor. Bu arada savunma ile orta sahaya da takviye yapacaklarını belirten teknik direktör Rıza Çalımbay, “Başarılı olmak istiyorsak yapmamız gereken transferler var. Bunları gerçekleştirmek zorundayız” diye konuştu.
KAYNAK:FANATİK

Arkadaslar rıza hoca yazının sonunda bi açıklama yaptıgına gore bu oyuncuyu kesin aldık herhalde
HOLYWOOD HOGAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2012, 19:31   #57
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1110 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

M.Yildiz ve Eneramo´dan sonra ileride topu tutup ,ileride cogalmamizi sagliyacak görevi kim üstlenecek.Alinacak futbolcunun Eneramodan daha iyi olacagini savunan Riza hoca ,bu transferin gerceklesmesi halinde (Kyle),bu oyuncunun Eneramo´daki top saklama özelliklerine sahip olduguna inanmiyorum.Fakat bu güne kadar top saklama taktigiyle oynayan Sivasspor artik belki baska taktikle oyniyacak demektir.Buda güzel bir gelisme olabilir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2012, 20:43   #58
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

daha lig bitmeden alınacak futbolcular belirlenmeli ve prensip anlaşması yapılmalıydı hocamız SEKİZTAŞAöylesine umut baglamışki transfere vakit ayıramadıgı anlaşılıyor
şimdi tekrar sivasa döndü ve transferleri hatırladı neyseki ALLAHTAN vakit var ben
rıza hocanın sivassporumuza çok iyi topçular katacagına inanıyorum en iyi yaptıgı iş bu
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
En ciddi teklif Sivasspor’dan
Alt 24.06.2012, 23:15   #59
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart En ciddi teklif Sivasspor’dan

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Şekerspor'da sergilediği performansla birçok süper lig kulübünün gözdesi haline gelen Ömer Ali Şahiner, şuana kadar transferde en ciddi teklifin Sivasspor'dan geldiğini ifade etti.
Birçok futbol otoritesi tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Süper Lig ekiplerinin kendisini transfer etmek için kulübünün kapısını çaldığını ifade eden genç oyunvu, “En ciddi teklif şuan için Sivasspor'dan geldi. Hakkımızda hayırlısı. Transfer görüşmeleri önümüzdeki günlerde netleşir. Her futbolcu gibi öncelikli hedefim Süper Lig'de oynamak, ardından da milli takım ve Avrupa hedefi için mücadele edeceğim" dedi.
Geçen transfer döneminde Antalyaspor'a transferinin son anda gerçekleşmediğini belirten Ömer Ali Şahiner, “Geçtiğimiz sezon transfer sürecinde yaşananlar ve sonrasında kadro dışı bırakılmam nedeniyle sezona iyi başlayamadım. Ancak daha sonra yeniden işime dört elle sarıldım ve iyi bir sezon geçirdim. İstikrarlı bir futbol ortaya koymaya çalışıyorum. Neticesinde de transfer teklifleri geliyor. Süper Lig ekiplerince yakından takip edilmek güzel bir şey. Şuana kadar 4-5 kulübün beni almak için kulübüme başvurduğunu söyleyebilirim. Ama Karabükspor'un ardından en ciddi teklifi Sivasspor verdi. Sanıyorum bu transfer önümüzdeki günlerde netleşir" diye konuştu.

Sivasinsesi
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: En ciddi teklif Sivasspor’dan
Alt 24.06.2012, 23:16   #60
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En ciddi teklif Sivasspor’dan

Ömer Ali, Sivas için beklemede
Süper Lig’de oynama isteğini her fırsatta dile getiren genç yetenek, “Konyaspor’da oynamak çocukluk hayalimdi. Ama öncelik Süper Lig’de. Sivasspor’un da ciddi bir teklifi var. Sanıyorum bu transfer önümüzdeki hafta netleşecek” dedi

Süper Lig kulüplerini peşine takan ve transferin gözde oyuncularından birisi olan Ömer Ali Şahiner, transferiyle ilgili konuştu. 20 yaşındaki genç yetenek bazı Süper Lig ekiplerinin kendisini transfer etmek için kulübünün kapısını çaldığını belirterek, “En ciddi teklif şuan için Sivasspor’dan geldi. Hakkımızda hayırlısı. Transfer görüşmeleri önümüzdeki günlerde netleşir. Her futbolcu gibi öncelikli hedefim Süper Lig’de oynamak, ardından da milli takım ve Avrupa hedefi için mücadele edeceğim” dedi.

Geçen transfer döneminde Antalyaspor’a transferinin son anda gerçekleşmediğini belirten Ömer Ali Şahiner, “Geçtiğimiz sezon transfer sürecinde yaşananlar ve sonrasında kadro dışı bırakılmam nedeniyle sezona iyi başlayamadım. Ancak daha sonra yeniden işime dört elle sarıldım ve iyi bir sezon geçirdim. İstikrarlı bir futbol ortaya koymaya çalışıyorum. Neticesinde de transfer teklifleri geliyor. Süper Lig ekiplerince yakından takip edilmek güzel bir şey. Şuana kadar 4-5 kulübün beni almak için kulübüme başvurduğunu söyleyebilirim. Ama Karabükspor’un ardından en ciddi teklifi Sivasspor verdi. Sanıyorum bu transfer önümüzdeki günlerde netleşir” diye konuştu.

Büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen yetenekli futbolcu, “Buradaki görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum ve artık büyük takımlarda oynamak istiyorum. Eskişehirspor, K. Karabükspor, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor’dan resmi teklif aldım. Konyaspor’da oynamak her zaman hayalimdi. Doğup büyüdüğüm kentin takımı ancak Süper Lig’de boy göstermek istiyorum. Son kararı kulübüm verecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
arayışları, ciddi, forvet, golcüsü, sivasspor’dan, sürüyor, teklif, yeni, yiğidonun, İşte