Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Alihan Kubalas Sivasspor'da
Alt 08.07.2012, 23:13   #51
kanks
Acemi Yiğido

29 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 508 kanks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Alihan Kubalas Sivasspor'da

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
malzemeci de olabilir.
sendeki beyni kuşa taksak ters uçar belliki sivassporla başkanıyla sıkıntıların var burdan körü körüne sallıyorsun ...
kanks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kanks'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2012, 23:52   #52
asilbey
Yeni Yiğido

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asilbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

genç futbolculara bir şans vermek lazım alt yapısından futbolcu çıkarabilen takımlar onları başka takımlara kiralık vererek başarılı olanları terar kadrolarına katabiliyor örnek. arda turan
asilbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2012, 00:30   #53
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Abd de bir başkanlık seçimi sonrası çok ilginç bir roportaj izlemiştim.Roportaj sağnak yağmurda seçilen Başkanın (Clinton du sanırım) konuşmasının ardında bir Abd li vatandaşla yapılıyordu.Başkan o yağmurda konuşmasını yapmış insanlarda ıslanma pahasına başkanlarını dinlemişlerdi..Bu roportaj yapılan kişide kuvvetli olasılıkla Clinton a oy vermış bir seçmendi..Bunun aksi söylenemez mantık dışı olurdu...Spikerde bunu sordu Clinton a oy verdiniz ne düşünüyorsunuz diye...Adamın ağzından çıkanlar beni şok etmişti...Aynen söyle söyledi..''Hayır kesinlikle Clinton a oy vermedim desteklemedim'' Spikerde şaşırarak peki neden burdasın bu yağmurda deyince Kişin söylemleri beni iyice şok etti..'' evet dedi oy vermedim desteklemedim ama Clinton şu andan itibaren Abd başkanıdır ve bana düşende bu başkanın arkasında durmaktır..Nihayetinde her şey Abd içindir....Bunu neden anlattım bu başlıkta....Bu transfer edilen kardeşimiz iyidir veya kötüdür...Belki yok olup gidecek belkide yıldız bir futbolcu olacak ..Bütün bunları transferi olmadan önce konuşup yargılar ve tartışırız fikirler veririz..Ama bu kişi eğer takıma alınmışssa bence bundan sonra bu kardeşe destek verilmelidir..En azından eleştirmişssek bile bir şans verip bekleyip görmemiz gerekiyor bence..Bende öyle yapacağım ...Sivasspor camiasına hayırlı olsun...
Alt 09.07.2012, 04:49   #54
kanks
Acemi Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abd de bir başkanlık seçimi sonrası çok ilginç bir roportaj izlemiştim.Roportaj sağnak yağmurda seçilen Başkanın (Clinton du sanırım) konuşmasının ardında bir Abd li vatandaşla yapılıyordu.Başkan o yağmurda konuşmasını yapmış insanlarda ıslanma pahasına başkanlarını dinlemişlerdi..Bu roportaj yapılan kişide kuvvetli olasılıkla Clinton a oy vermış bir seçmendi..Bunun aksi söylenemez mantık dışı olurdu...Spikerde bunu sordu Clinton a oy verdiniz ne düşünüyorsunuz diye...Adamın ağzından çıkanlar beni şok etmişti...Aynen söyle söyledi..''Hayır kesinlikle Clinton a oy vermedim desteklemedim'' Spikerde şaşırarak peki neden burdasın bu yağmurda deyince Kişin söylemleri beni iyice şok etti..'' evet dedi oy vermedim desteklemedim ama Clinton şu andan itibaren Abd başkanıdır ve bana düşende bu başkanın arkasında durmaktır..Nihayetinde her şey Abd içindir....Bunu neden anlattım bu başlıkta....Bu transfer edilen kardeşimiz iyidir veya kötüdür...Belki yok olup gidecek belkide yıldız bir futbolcu olacak ..Bütün bunları transferi olmadan önce konuşup yargılar ve tartışırız fikirler veririz..Ama bu kişi eğer takıma alınmışssa bence bundan sonra bu kardeşe destek verilmelidir..En azından eleştirmişssek bile bir şans verip bekleyip görmemiz gerekiyor bence..Bende öyle yapacağım ...Sivasspor camiasına hayırlı olsun...
çok güzel özetlemişin teşekkürler ...yerel basın bile bu kadar sahip cıkmıyo bu denli
ilgilenmiyo
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kanks'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2012, 00:33   #55
kanks
Acemi Yiğido

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alper PotuK u bilirsindeğil mi tabi bilirsin 3 büyükler peşinden koşuyo çünkü 2-3 sene öncesine kadar adını sanını bilen mi vardı o zaman Rıza hoca es es in başındayken çıkardı A takıma senin gibler kim bu derken 5 milyon euro bonsorvis istenir oldu. Alperi çıkaran da Rıza hocadır sen daha çıkmış konuşuyorsun takım denemek amaçlı kampa alır beğenir oynatır beğenmez yollar sen ne anlıyorsun kaç kere futbol takımı yönettin yetenek avclığı yaptın canlı olarak oyuncu takip ettin menejerlik yaptın ki bu kadar kesin konuşuyorsun.
bravo işte tam bir taraftar bakış acısı helal sana
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kanks'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2012, 11:44   #56
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sevgili site arkadaslarim hepinize yeni sezonda sivassporun ne denli iyi futbolcular aldigini simdiden sevinerek kutluyorum ve insallah bu sezon cok basarili bir devre gecirecegimize inanniyorum bütün futbolcularimizi simdiden basarili bir sezon gecirmelerini diliyorum degerli arkadaslar bizim yönetimimiz kendine has özellikleri ve idarecileri var neyi nasil yapacaklarini cok iyi biliyorlar ben sahsen kendilerini bu calismalarindan dolayi kutluyorum ve basarilar diliyorum
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.07.2012, 21:06   #57
kanks
Acemi Yiğido

Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili site arkadaslarim hepinize yeni sezonda sivassporun ne denli iyi futbolcular aldigini simdiden sevinerek kutluyorum ve insallah bu sezon cok basarili bir devre gecirecegimize inanniyorum bütün futbolcularimizi simdiden basarili bir sezon gecirmelerini diliyorum degerli arkadaslar bizim yönetimimiz kendine has özellikleri ve idarecileri var neyi nasil yapacaklarini cok iyi biliyorlar ben sahsen kendilerini bu calismalarindan dolayi kutluyorum ve basarilar diliyorum
bende güzel dileklerine katılıyorum
Alt 05.06.2013, 12:26   #58
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Tokatspor'a kiraladığımız Alihan Kubalas'ın Elazığspor ile anlaştığına dair haberleri var.Demek ki bu çocukta iş varmış.Umarım başkasına kaptırmayız.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2013, 12:32   #59
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 464 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar gazetelerın yazdıgı dogrumu acaba bılgınız varmı
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2013, 12:48   #60
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hele biraz bekleyelim bir kadro kurulsun transferler gerceklessin ondan sonra elestirelim simdi hic birinin dogruluk haberi kanitlanmis degil bizdede bir yönetim var onlarda ne yapilacagini fevkalade biliyorlardir ikincisi yeni hoca kendi kariyeri icabi bu transferlere cok önem verecektir zira ilk antrenörlük sinavi dolaysile bu sezon cok degisik bir kadro olacaktir biraz sabirli olalim.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alihan, kubalas, sivassporda