Cevap: Alihan Kubalas Sivasspor'da
Abd de bir başkanlık seçimi sonrası çok ilginç bir roportaj izlemiştim.Roportaj sağnak yağmurda seçilen Başkanın (Clinton du sanırım) konuşmasının ardında bir Abd li vatandaşla yapılıyordu.Başkan o yağmurda konuşmasını yapmış insanlarda ıslanma pahasına başkanlarını dinlemişlerdi..Bu roportaj yapılan kişide kuvvetli olasılıkla Clinton a oy vermış bir seçmendi..Bunun aksi söylenemez mantık dışı olurdu...Spikerde bunu sordu Clinton a oy verdiniz ne düşünüyorsunuz diye...Adamın ağzından çıkanlar beni şok etmişti...Aynen söyle söyledi..''Hayır kesinlikle Clinton a oy vermedim desteklemedim'' Spikerde şaşırarak peki neden burdasın bu yağmurda deyince Kişin söylemleri beni iyice şok etti..'' evet dedi oy vermedim desteklemedim ama Clinton şu andan itibaren Abd başkanıdır ve bana düşende bu başkanın arkasında durmaktır..Nihayetinde her şey Abd içindir....Bunu neden anlattım bu başlıkta....Bu transfer edilen kardeşimiz iyidir veya kötüdür...Belki yok olup gidecek belkide yıldız bir futbolcu olacak ..Bütün bunları transferi olmadan önce konuşup yargılar ve tartışırız fikirler veririz..Ama bu kişi eğer takıma alınmışssa bence bundan sonra bu kardeşe destek verilmelidir..En azından eleştirmişssek bile bir şans verip bekleyip görmemiz gerekiyor bence..Bende öyle yapacağım ...Sivasspor camiasına hayırlı olsun...