büyük otelin önünde oturan N douassel e benzeten biri var yanındakide menejeri galiba tam çıkaramadım ama bence o mecnun başkan imzayı attırcak bugün %90 . kaynak sağlam sayılır .
arkadaşlar bir duyuma göre bizim yolunu gözlediğimiz zatın yollardaki çilesinin sebebi istanbuldaki yol çalışmalarından dolayı trafiğe takılmış ondan gelemiyormuş artık bu gidişle daha çok bekleriz
orijinal haberi okursaniz yola cikmakla alakasi yok. sivasspor ilgilenmeye devam ediyor, menajeri türk oldugu icin kendilerini bir adim önde gördüklerini yaziyor.
ne yola cikmasi? nerden cikti?
N'dousaell kimse merak etmesin, çok büyük aksilik olmazsa %99,99 yeni sezonda sivasspor formasını giyecektir.. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Tabi transferdeki sessizlikten yada takımın sezon içerisinde dalgalanan performansından nemalanacaklar ve onları avukatlığını yapanlar, bölünerek çoğalan amipler de üzüleceklerdir..
N'dousaell kimse merak etmesin, çok büyük aksilik olmazsa %99,99 yeni sezonda sivasspor formasını giyecektir.. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Tabi transferdeki sessizlikten yada takımın sezon içerisinde dalgalanan performansından nemalanacaklar ve onları avukatlığını yapanlar, bölünerek çoğalan amipler de üzüleceklerdir..
imzaladımı bu adam ??
Bu Konuda şahane yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
arkadaşlar Şike mahkemesinin son davasında Erdal Sarılara çağlayanda sordum Çadlı futbolcuyu alacakmıyız diye parada anlaşamadık dedi.2-3 gün içinde başka oyuncularla görüşeceğiz dedi